- Konu Sahibi Cherry Mom
- #15.581
Selam 5. Takım:) vahşi kısrak modcum:) evet o şahıs benim:) kıyafet değiştim erkek öldüren oirpata oldum:) mucuk modcum:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adaş Allah sana kolaylık versin.taşınmak çok zor iş,biran önce kurtulursun inş bu dertten...
evet okuldan çarşıya ordanda eve geldim okuldan çıkarken 3 gibi 1 elma yedim sonra eve gelince nasıl aç hissettim kendimi anlatamam ama dünden kalan karnıbahar vardı küçük parça onla 4 adet marul yaprağını karıştırıp yiyorum çokta lezzetli oluyor yaa.
çikolatam lahana suyu şişkinliğemi iyi geliyor ilk defa duydum ben . bende günde bir fincan slim çayı içiyorum . allaha şükü dünkü kırgınlığım boğaz eklem ağrılarım geçti
cocom hg seni gördüğüme çok sevindim :) allah kolaylık versin zor dur ev taşımak. en iyide çikolatam bilir demi :))
kallisim evet ya aylardan sonra gerçekten o ruhu hissediyorum inan
selamlarr. isten yani okuldan geldim sonra ortopedi doktora gittim akupunktur yaptirdim . yeni geldim eve.
kallisim pasa ayni vaziyet duruyor iyilesmiyecek biz sadece aci cekmesin diye tabletini veriyoruz hareketleri yavas agir ve yalpaliyor. iste böyle.
cikolatamda tuttu elimizden masallah benim diyetimde iyi gidiyor. kizimin zaten bomba gibi :)
cocom gelmis hosgelmis. cok seviyorum ben bu kibar kizi.
bijomla birlikte ceylanimda gelmis masallah.. bijom bu haftada böyle olsun güzelim kasma kendini resimlerin harika cok begendim kütahyadami bu zeus tapinagi?
tamam kallisim bir soru sorun olursa elimden geldigince ugrasirim gülüm benim almancam iyidir
mustang canim ben raporu aksam yazayim isten geldim ama daha aksam yemegi yemedim bakayim ne var ne yok
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...miz/255526-diyettesiniz-profdr-mehmet-oz.html
burdaki bilgileri tekrar hatırlamakta fayda var sanırım . ben okudum tekrardan motive oldum
evet mustangcım süper vakit geçirdim.. biz eşimin abisinin oğluna kız istedik.. eşimle abilerinin arasında baya yaş farkı var e benim de eşimle aramda yaş farkı olunca tabi böyle eşimin yeğenlerine gidip kız istiyorum bu yaşta :roflol:bijom demek güzel vakit geçirdin çok sevindim inan resimlerde harika bu arada . yaa siz kime kız isteniz bakım yoksa görümcemi olacaksın:)) kilolarıda verirsin merak etme no panik yes kararlılık :)))
haha güzelmiş kallisim bana da biri yapsaydı kızmazdım gülerdim ama o an durup beklediler biz foto çektirirken.. kaydirigubbakcemile3bijom ne işin vardı bakimm köprübaşında :))) iyiki foto çekilirken ben geçmiyodum ordan bak ben bie kaç kez yaptımda seni görünce aklıma geldi şimdi :)) biri işte senin gibi çıkmış özel bir yerde poz veriyor ama daha çok kalabalık ortamlar olacak gerçi senin olduğun yerdede vızır vızır insan kaynar iyi boş yakalamışsınız.. heh işte oradan geçerken yaklaşıp kalabalığın arasından foto çekinen kişiye arkadan sarılırmış gibi yaptım bir keç kezde :)) bir gün başıma bir şey gelecek bu pis espri anlayışımdan dolayı hahahahaa...
canım çok teşekkür ederim çok naziksin opuyorumnanaktanbijom resimler ve gittiğin yerler harika.ama daha da harika olan sensin,çok güzelleştin maşallah!
evet reyhan ablacım burda kütahyada.. merkezde değil ama çavdarhisar ilçesinde. oralara bir gitseniz her yer sütun her yer tarih hem de öyle böyle değil milattan öncelerin tarihi.. kesinlikle buraya gelirsen uğramadan gitme derim ablamm :1hug:bijomla birlikte ceylanimda gelmis masallah.. bijom bu haftada böyle olsun güzelim kasma kendini resimlerin harika cok begendim kütahyadami bu zeus tapinagi?
ben nedense korkmadım hiç aşadan, arkadaşlarım da söyledi biz aşaya inerken falan korkmuştuk diye. belki üni de mitoloji ve arkeoloji dersleri aldığım içindir bilemiyorum. gittiysen bilirsin o zaman ne güzel yerler di mi kaydirigubbakcemile5bijoux canım harika görünüyorsun..o yerlere bende gitmiştim..aşağı mahsen çok ürkütmüştü beni.
eskişehirde süper görünüyor..gezmeye kaçardık üniversitede:))
Heytttt ...Ben geldim opuyorumnanaktan
Nasıl gidiyor keyifler ..
Gülmeye İhtiyaçımız var dimi kızlar kaydirigubbakcemile3
Birgün üç arkadaş birbirlerine ne kadar inatçı olduklarını
ispatlamaya çalışıyorlar ve herkes en çok inat ettiği
anısını anlatıyormuş.
Birinci inatçı anlatmaya başlamış:
"Bir gün evi telefonla aradım, hanım alo demedi, ben de
cevap vermedim, telefon sabaha kadar açık kaldı"demiş.
İkinci inatçı "O da bir şey mi?
"Ben bir gün eve geldim, kapıyı çaldım, hanım kimsin demedi,
ben de kim olduğunu söylemedim, sabaha kadar kapının önünde yattım"
Üçüncü inatçı " O da bir şey mi"demiş?
Biz evlendiğimizde karım bana dokunmadı diye bende ona
dokunmadım ve hala daha da dokunmuyorum" demiş.
İki inatçı birden;"Olurmu yahu" demiş,
"Sizin iki tane çocuğunuz var" demişler.
İnatçı; "İnat ettim onları da sormadım" ...
Allah seni ne etmesin bende kim yahu diyorumkafamçokkarıştı bu ne cürrret bana kısrak diyo diyorumkaydirigubbakcemile3Selam 5. Takım:) vahşi kısrak modcum:) evet o şahıs benim:) kıyafet değiştim erkek öldüren oirpata oldum:) mucuk modcum:)
öncelikle yeni yeriniz yeni eviniz hayırlı olsun canım evet telaşede insanın düzeni kaçıyor ama zmanla yoluna gşrecektr mutlakamustang haklısın canım eskiden ara öğün mutlaka yapardım ama tam diyet moduna girmedim galiba..unutuyorum
tayinimiz çıktı taşındık yerleştik,yıllık izne çıktık araya bayramıda kattık..yeni geldik yatılı misafirlerim geldi.bugün gittiler öyle işte düzene sokamadım daha hayatımı..
yarında halk eğitime gideceğim bakayım ne kursları var..başta dikiş istiyorum..o yoksa takı kursu,ebru,el sanatları bi şeye gitmek istiyorum..ve en kısa zamanda bi düzen tutturmak
rica ederim canım afiyet olsunayrica kahve icin tskler..yerimseniben
ve söz verdigim gibi yesil cay ictim :lepi:
evet canım azimliyim olacak inşlh.canım yaa seni çok çok azimli gördüm
hadi hayırlısı sonunda hep beraber 5. takım çıtırlar takımı da açarız ne dersiniz:kedi:
bir de var ya mustangım sizi hakkaten iyiden iyiye özlemişim sizlerle hasbihal ne güzel şey yaaa...
yaaa alemsin arkadaşım öldüm gülmekten :roflol:Heytttt ...Ben geldim opuyorumnanaktan
anısını anlatıyormuş.
geçmiş doğum günün kutlu olsun canım nice güzel yaşlara yıllara inşlh.selam arkadaşlar herkesler iyidir umarım bende iyiyim allaha şükürler olsun 5 gıda diyetini son gün pazar günüydü ve benim doğum günümdü o yüzden güme gitti ama 1,5 kilo vermişim
kşm kimin elini tutmuştu :)) biri benide dürtüp elimi çeksin pazar gününden beri sapıttım ne güzel çikoltamın diyetini bozmadan yapıyordum can sıkıntısından bugün spora bile gitmedim....
Heytttt ...Ben geldim opuyorumnanaktan
anısını anlatıyormuş.
Bijoux'umla oturuyoruz bizim dükkanda hasta hasta ziyaretime gelmiş biricik Hemşocum a.s.
Kütahyadan hepinize kucak dolusu Sevgiler
Kalliste'm en yakın sensin atla gel :asigim:
mustangcım ceylan eşinin yanında sigorta acentesinde çalışıyor. gerisini siz düşünecekmişsiniz :roflol: :roflol: