Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Alkolün Belirtileri, Sebepleri ve Çözüm Yolları;‏

1.>>>>Belirti : Ayaginiz islak ve soguk.>>>>Sebep : Bardak yanlis açiyla tutuluyor.>>>>Çözüm : Bardagin agzi yukariya gelinceye kadar>>>>çevirin.>>>>
.2>>>>Belirti : Önünüzdeki duvarda lambalar var.>>>>Sebep : Zeminde yatiyorsunuz.>>>>Çözüm : Vücudunuzu zemine 90° açi yapacak sekilde>>>>konumlandirin.>>>>>>>>
3.>>>>Belirti : Zemin bulanik görünüyor.>>>>Sebep : Bos bir bardaga bakiyorsunuz.>>>>Çözüm : Hemen bardagi sevdiginiz bir içecekle>>>>doldurun.>>>>>>>>
4.>>>>Belirti : Zemin hareket ediyor.>>>>Sebep : Sürükleniyorsunuz.>>>>Çözüm : En azindan sizi nereye götürdüklerini sorun.>>>>>>>>
5.>>>>Belirti : Ne zaman birisi konussa kulaginiz yanki>>>>yapiyor.>>>>Sebep : Kulaginizi bardaga sokmussunuz.>>>>Çözüm : Kendinizi maskara yapmayi birakin!>>>>>>>>
6.>>>>Belirti : Oda sallaniyor, herkes beyaz giyinmis ve>>>>müzik sanki tekrar edip>>>>duruyor.>>>>Sebep : Ambülanstasiniz.>>>>Çözüm : Hareket etmeyin. Uzmanlar geregini yapar.>>>>>>>>
7.>>>>Belirti :Karınız size yabanci gibi>>>>bakiyor.>>>>Sebep : Yanlis evdesiniz.>>>>>>>>Çözüm : Evinize dönün.:sinifsinif:

arkadaşlar verdiğim sözü tuttum ve hiç bişey yemeden yatmaya gidiyorum.tabi açlıktan uyuyabilirsem.koyun keçi ne varsa hepsini sayacam heralde hadi iyi geceler gerçi kimsede yok ama olsun sabah okursunuz.mirmirmirmir

günaydın kimseler yokmu kapıyı ben açim dedim ama kallistem sen erkenden açmışsın ve kaçmışsın.dünü çok iyi geçirdim arkadaşlar biraz koyun saydım baktım olmuyor dahada acıkıyorum koyunları pirzola olarak görmeye başladım.yöntem değiştirdim yatakta telefonumda oyun oynarken uyudum baktım o acıktırmıyor bundan sonra koyun keçi saymak yok.sabah 1 saatlik yürüyüşümüde yaptım eskiye göre düşük tempodada olsa yinede yürüdüm güne iyi başladım inşallah.hepinizin günü çok güzel olsun.

slmlar çok moralim bozuk arkadaşlar özür diliyorum kalliste canım dün misafirlerim vardi bebek görmeye geliyorlar bende bebeğimi götürüyorum eşe dosta diyorum ikram yapmayın diyetteyim ama olmuyor mecbur yiyorum yarın yine misafirim var bebek tebriği için çok dikkat etsemde tatlarına bakıyorum o yüzden ben bir süre takıma katılmayayım dışarıdan bir süre burada olurum takımın başarısınıda atkilemek istemiyorum geçen gün bana hatırlatma yapmıştın çünki inşallah benim gez melerim ve misafirlerim biterde bende diyetimi daha düzenli yaparım çünki cumaya kadar şu anda misaf,rlerim var hergün doluyum geçen hafta ne güzeldi 2 kilo vermiştim hatta hafta sonuda 1 kilo vermiştim 125 e düştüm şu anda geçen hafta 128le başlamıştım ama 2 gündür hiçte iyi olmadı o kadar saçma adetlerimiz varki doğum yaptım diye herkez tebriğe geliyor sonrada sen o kişilere bebek götürüyorsun herkez darılıyor bana daha bebeği getirmedin bize diyorlar ben sırf ikram yüzünden gitmek istemiyorum

canım benim kız şuan 7 aylık..ben 20 ye yakın kilo aldım ve hiç veremeyeceğim sanmıştım..ama doğumdan sonra çok dikkat ettim..süt olmaz diyorlar ya hikaye..
bol bol su rezene ısırgan içtim..gece yatarken süt içtim..kesinlikle hayatıma kalorili şeyleri sokmadım..fırsat buldukça yürüdüm..zatem emziren günde 500 kal yakarmış,bide üstüne dikkat edince verdim..ama ilk 40 gün veremedimakannehir nedenini bilmiyorum ama çok şaşırmıştım.bide herkes 40 güne kadar ne verirsen o bi daha üstüne kalıyor dediler..ama ben vermeye başladım ve 3,5 aylıkken bütün kilolarım gitmişti..hatta şimdi 1 kilo daha zayıfım hamile kaldığım kilodan..zemuszemus

canım benim kız şuan 7 aylık..ben 20 ye yakın kilo aldım ve hiç veremeyeceğim sanmıştım..ama doğumdan sonra çok dikkat ettim..süt olmaz diyorlar ya hikaye..
bol bol su rezene ısırgan içtim..gece yatarken süt içtim..kesinlikle hayatıma kalorili şeyleri sokmadım..fırsat buldukça yürüdüm..zatem emziren günde 500 kal yakarmış,bide üstüne dikkat edince verdim..ama ilk 40 gün veremedimakannehir nedenini bilmiyorum ama çok şaşırmıştım.bide herkes 40 güne kadar ne verirsen o bi daha üstüne kalıyor dediler..ama ben vermeye başladım ve 3,5 aylıkken bütün kilolarım gitmişti..hatta şimdi 1 kilo daha zayıfım hamile kaldığım kilodan..zemuszemus
oo süpersin arkadaşım valla burda süt olsun diye dayıyolar şerbeti dayıyolar tatlıyı anlatamıyorum bir türlü bunlar süt yapmaz diye ama anlamıyolar :umursamaz:
en güzel cevap senin şu verdiğin işte doktorlar da söylüyolar süt için su için diye bunlar süt yapar ama nafile.. Allah izin verir de bebeğim olursa zaten ilk günden itibaren dikkat etmeye çalışıcam aynen senin yaptığın gibi.. bu arada bebişini de Allah analı babalı büyütsün uzun ömür versin canım opuyorumnanaktan

günaydınlarr a.s.
ben de yediklerimi yazayım bari de belki arada kaçırmam çünkü eski motivasyonumu geri istiyorum kaydirigubbakcemile2
sabah: ince kaşarlı 2 dilim ekmek tost, birkaç zeytin, çay (tatlandırıcılı)
ara: yarım avuç fındık
öğlen: 1 dilim ekmek, 2 parmak boyutlarında haşlanmış tavuk göğsü
ara: yok yapamadım dışardaydım
akşam: çorba, 2 dilim ekmek, 1 tabak ıspanak, 1 dilim fırında makarna (malesef akşam yedim bugün telafi etmeye çalışıcam)
1 litre su ve 4 kupa çay ha 1 tane de sarmısak yutuyorum her gün.
bugünden itibaren elma sirkeli ballı suya da başladım hadi bakalım.. yarın zaten elma günüm. bu hafta iyi bir sonuç almasam da haftaya alıcam buna eminim..

tv de ender saraç var şimdi kanal d de. diyet yemekleri tarifi verecekmiş ve günde mutlaka 2 şişe maden suyu için bol su içtiğinizde kaybettiğiniz mineralleri geri almanız için demiş.. çok çay kahve içmek vücuttan anormal su kaybına neden oluyormuş bunun için de maden suyu içmemiz lazımmış. çay kahve içtiğinizde onu aldığınız sıvılardan saymicakmışız. mate için ıhlamurla karıştırıp hem iştahı keser hem de metabolizmayı hızlandırır diyor. yeşil çay için kafein ihtiyacınız için diyor kndisi de günde 5 fincan içiyomuş akannehir
sarı mercimek tok tutan, bağırsakları çalıştıran ve kan şekerini dengeleyen bi besinmiş. her şekilde yiyebilirsiniz diyor. pakistan ve hintlilerin zayıf kalma nedeniymiş.
5i bir yerde çayı zayıflamaya yardımcıymış ve ödem atıyomuş. bağırsak çalıştırıyomuş idrar söküyomuş..
bir fincan suya birer tutam
avokado yaprağı
funda yaprağı
kiraz sapı
mısır püskülü
mayonoz (saplarıyla beraber) 5 dk bekletip süzüp içiyoruz.

pepino diye bir meyve getirmiş. (kavun gibi bişey) tam olmamışı şeker hastaları ve diyet tyapanlar için uygunmuş. çok lifli ve magnezyum olduğu için bağırsaklara yardımcıymış. diyet sırasında bize en lazım olan şeyler bunlarmış. potasyumu da çok yüksekmiş. cilt için faydalıymı. a vitamini de yüksekmiş. çok pahalı değilmiş ama yakında bollaşınca (kivi gibi) ucuzlayacaktır diyor.

canlı yayınımız devam edecek :roflol: :roflol:

tv de ender saraç var şimdi kanal d de. diyet yemekleri tarifi verecekmiş ve günde mutlaka 2 şişe maden suyu için bol su içtiğinizde kaybettiğiniz mineralleri geri almanız için demiş.. çok çay kahve içmek vücuttan anormal su kaybına neden oluyormuş bunun için de maden suyu içmemiz lazımmış. çay kahve içtiğinizde onu aldığınız sıvılardan saymicakmışız. mate için ıhlamurla karıştırıp hem iştahı keser hem de metabolizmayı hızlandırır diyor. yeşil çay için kafein ihtiyacınız için diyor kndisi de günde 5 fincan içiyomuş akannehir
sarı mercimek tok tutan, bağırsakları çalıştıran ve kan şekerini dengeleyen bi besinmiş. her şekilde yiyebilirsiniz diyor. pakistan ve hintlilerin zayıf kalma nedeniymiş.
5i bir yerde çayı zayıflamaya yardımcıymış ve ödem atıyomuş. bağırsak çalıştırıyomuş idrar söküyomuş..
bir fincan suya birer tutam
avokado yaprağı
funda yaprağı
kiraz sapı
mısır püskülü
mayonoz (saplarıyla beraber) 5 dk bekletip süzüp içiyoruz.

pepino diye bir meyve getirmiş. (kavun gibi bişey) tam olmamışı şeker hastaları ve diyet tyapanlar için uygunmuş. çok lifli ve magnezyum olduğu için bağırsaklara yardımcıymış. diyet sırasında bize en lazım olan şeyler bunlarmış. potasyumu da çok yüksekmiş. cilt için faydalıymı. a vitamini de yüksekmiş. çok pahalı değilmiş ama yakında bollaşınca (kivi gibi) ucuzlayacaktır diyor.

canlı yayınımız devam edecek :roflol: :roflol:

canım saolasın şimdi bende seyrediyorum

oo süpersin arkadaşım valla burda süt olsun diye dayıyolar şerbeti dayıyolar tatlıyı anlatamıyorum bir türlü bunlar süt yapmaz diye ama anlamıyolar :umursamaz:
en güzel cevap senin şu verdiğin işte doktorlar da söylüyolar süt için su için diye bunlar süt yapar ama nafile.. Allah izin verir de bebeğim olursa zaten ilk günden itibaren dikkat etmeye çalışıcam aynen senin yaptığın gibi.. bu arada bebişini de Allah analı babalı büyütsün uzun ömür versin canım opuyorumnanaktan

günaydınlarr a.s.
ben de yediklerimi yazayım bari de belki arada kaçırmam çünkü eski motivasyonumu geri istiyorum kaydirigubbakcemile2
sabah: ince kaşarlı 2 dilim ekmek tost, birkaç zeytin, çay (tatlandırıcılı)
ara: yarım avuç fındık
öğlen: 1 dilim ekmek, 2 parmak boyutlarında haşlanmış tavuk göğsü
ara: yok yapamadım dışardaydım
akşam: çorba, 2 dilim ekmek, 1 tabak ıspanak, 1 dilim fırında makarna (malesef akşam yedim bugün telafi etmeye çalışıcam)
1 litre su ve 4 kupa çay ha 1 tane de sarmısak yutuyorum her gün.
bugünden itibaren elma sirkeli ballı suya da başladım hadi bakalım.. yarın zaten elma günüm. bu hafta iyi bir sonuç almasam da haftaya alıcam buna eminim..

evet ya banada hep dediler ye,yesene,yemezsen sütün olmaz diye ama ben reddettim..eve gelenlerede ikram ederken ben siz gelmeden çok yedim patlıcam yakında diyordum..kokusunu duyunca dayanamadım yedim çok kaçırmışım diye yalan söylüyordum.herkeste yiyordukaydirigubbakcemile3 ama ne yapayım sanki kilo almamı ister gibi davrananlar vardı..zaten en güzel cevabı konuşmadan veriyorum onlara..
aslında ideal kilomdayım ama ben 2. çocuğu istiyorum.araları az olsun 2 yaş olsun istiyorum..o yüzden bu sefer bayağı zayıf başlamalıyım..ondada 20 alırsam vay halime..şöyle bi 4 ay diyet sporla zayıflayıp 4 ayda korumak istiyorum..toplamda 8 ay sonra 2. çocuk için çalışmalara başlayacağız:kedi:

evet yollar çok kötü her yer uçurum .allah korusun 2 yıl önce antalyaya giderken bir kamyon beni çok kötü sıkıştırdı allahım korudu çok büyük bir kaza atlattık.arabayı kenara çektim ama direksiyona yapışmışım eşim arabadan çıkaramıyor sinir krizi geçirdim ağlamaktan gözlerim balon gibi oldu.ay allahım kimsye kaza bela vermesin.ama türkiyede en az kaza olan yol antalya yoluymuş hız yapamıyorsun viraj ve uçurumdan dolayı.ve daha dikkatli gidiyosun.yoksa yolları iyi olsa 1 günlüğüne yine gideriz antalyaya ay ne de güzel olur.ama yollar çok kötü dediğin gibi.

Allah korumuş canım ya..bende çok tırsıyorum yollarından..gazipaşaya gidene kadar ölüp bitiyorum.yol bitmiyor.dön dön dön...ooooffffakannehir

arkadaşlar yarım sattir mustang ın yazısını okuyorum çok güzel harika bir kitap.şu okuduğum cümle benimde kurtuluşum olmuştu .
Evreka Anı! Açlık duyduğunuzda önce 1-2 bardak su için ve vücudunuzun gerçekte ne istediğini anlamaya çalışın.
çok doğru aynen katılıyorum.

her 10 kiloda kan tahliline gitmeliymişiz. sonuçlar bize sağlıklı zayıflayıp zayıflamadığımızı gösterirmiş.
zencefil çok şifalıymış. hazmettiriciymiş.. taze zencefil yemeğin yanında limon damlatılıp yenebilirmiş ya da limonla kaynatıp içilebilirmiş..
az çalışan tiroidiniz varsa tere tohumu kullanın diyor ama ilacınızı kesmeyin ve hekiminize danışın. zayıflamanıza yardımcı olacaktır ama normal çalışan bir düzeniniz varsa kullanıp bozmayın diyor mr saraç
tarifleri verecekmiş birazdan yetişebildiğim kadar yazıcam size de kaydirigubbakcemile3

günaydınlarrr
canım allah bağışlasın yavrunu benim 12 sene çocuğum olmadı diğer mesajlarda okuduysan eğer bizim ev 20 gün 15 kişi kalıyordu ve bebeğim emmedi yok sütün yok şunuda ye bunuda ye istemediğim şeyleri yedirdiler bana bak hamileykende yemedin beslemedin bebeğini diyorlardı herkez doğumdan sonra kilo verir ban aldım 4 kilo zaten kilolu hamile kalmıştım ama nafile ne bebeğim emdi nede şakır şakır sütüm geldi kayınvalide sorunları oldu ben de stresten sürekli yedim alt üst oturuyorıuz kaınvalide ile bütün günde evdeyim bebeğimi büyütüyorum hemen hemen hergünde misafirim var ama sana bravo yapıpta yemediysen yani ben geçen haftaya kadar gram vereniyordum geçen hafta 3 kilo verdim ama bu hafta vereceğimi zannetmiyorum

tariflere yetişemedim içerde tostumu yapıyodum kaydirigubbakcemile3 ne de olsa düşer nete buluruz bi yerden özellikle ıspanaklı pizza dikkatimi çekti..

mustang cım hediyen için teşekkür ederim arkadaşım.benimde bu elbisede gözüm kalmıştı gittim geldim ama bir türlü alamadım puanım hiç bişey almaya yetmiyor zaten.belki beni motive edr bu elbise saol arkadaşım bol puanım olrsa bir gün bende size hediyeler alacam söz önce kallisteyle sana.opuyorumnanaktan
rica ederim canım ne demek.
bu arada senin için sakıncası yoksa yaşadığın sitenin adı nedir okadar merak ettimki. acaba gözüme kestirdiğim sitelerden birimi :))
slmlar çok moralim bozuk arkadaşlar özür diliyorum kalliste canım dün misafirlerim vardi bebek görmeye geliyorlar bende bebeğimi götürüyorum eşe dosta diyorum ikram yapmayın diyetteyim ama olmuyor mecbur yiyorum yarın yine misafirim var bebek tebriği için çok dikkat etsemde tatlarına bakıyorum m
seni çok iyi anlıyorum cxanım bende sırf bu yüzden misafirliğe gitmiyorum çünkü gerçekten hayır diyemiyorum. ama üzme canını elbet geçecek bugunler
günaydın kimseler yokmu kapıyı ben açim dedim ama kallistem sen erkenden açmışsın ve kaçmışsın.dünü çok iyi geçirdim arkadaşlar biraz koyun saydım baktım olmuyor dahada acıkıyorum koyunları pirzola olarak görmeye başladım.y.
:roflol::roflol::roflol:

.

kesinlikle doğru tesbit bijom . oysaki mesela yapılan hoşaflar şekersiz yapılabilir süt için zira meyvadaki şekerler yeterli olacaktır.ya da pekmez sulandırılarak içilebilir. hem sağlıklı hemde meyva şekeri var içindee. diğer yandan tatlılardan ziyade sulu meyvelar üzüm gibi bir numaralı süt arttırıcıdır.
ahh ahh doğumdan sonra benimde canıma böyle okumuşlardı. akannehir

bugun yine her zamanki gibi yorgunum evet öğleden sonr toplantıya gittim ancak 30 dk dayanabildim ve kaçtım adam resmen baydı not bile tutamıyorsun . ama en kötüsü öğle yemeğim güme gitti azıma kadar tokum akşam bile bişey yiyebileceğimi sanmıyorum öğlen şinitzel yedim bu arada akşama daha detaylı rapor sunacağım bu sabah 64.4 gördüm tartıda ama bu kadar kısa sürede fazlalıkları vermek süper zaten bundan fazlasınıda beklemek hayal ve yanlış olur.
şimdilik bu kadar

merhaba kızlar,
2 gündür çok yoğunum,misafir üstüne misafir ağırladım.dün akşam d düğüne gittik ve düğünden dönerken eşimin , memleketten gelmiş olan halasını getirdik eve.daha az önce gittiler,ben de koştum geldim.neler kaçırmışım bir göreyim bakalım....

çikolatım neler kaçırmış görüp gitmiş :)) bende göriyim bugün bir düştüm netten sonra kızıp gelmedim sokağa çıktım kızımın evrakları vardı onları hallettim vs..

mustangıma 1 yıldır göremediği yediklerimin listesini vereyimde analiz yapsın :)) tısım yaa ne 1 senesi, daha tatile çıkmadan burdan beraber ayrıldığımız güne kadar yazmadıkmı gün gün a-a-a-aaa uyus etme beni yazdım yazdım :))

derincim tamam canım sen bilirsin erteleyelim takıma girişini, zaten yemeni toparlayıp diyet moduna geçemedikten sonra idara edebileceğimiz süre bellidir canım sen iyice toparlan.. davetler misafirler vs demişsin ardındanda eklemişsin mecburiyetten diyerek, mecbur kimse tutamaz canım seni sen kendin toparlanamıyorsundur bunu iyice düşün...

Canım seni tebrik ederim azminden dolayı:lepi: bebeğinide sağlıklı günlerde büyütürsün inşallah a.s.
lohusalık dönemini metabolizman çok çalştığı için iyi değerlendirmişsin yerimseniben

Back
X