Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selam arkadaşlar kardeşim geldi hasret giderdik haftaya cumada kız kardeşim geliyor ondan sonraki haftada düğünümüz var zaten . bugun ipin ucu kaçtı annem sayesinde ama olsun ne yapalım haftada bir gün devamının gelmesine izin vermicem zaten .
sabah 1 kase nesguik yedim
arada yarım elma.
öğlen yoğurtlu makarna+1 yemek kaşığı patates yemeği + salata toplamada hepsi bir porsin anca eder.
sonra arada annem muhallebili pasta yapmış bir dilimde ondan huplettim . akşam yemeğinde tepsi mantı vardı bilirmisiniz 1 porsiyonda ondan yedim . işte öyle arkadaşlar. eleştirilerinize doğruya yönlendirecek sözlerinize sonsuza ddek açığım .
hadi öptüm hepinizi arada gelir bakarım

selam arkadaşlar kardeşim geldi hasret giderdik haftaya cumada kız kardeşim geliyor ondan sonraki haftada düğünümüz var zaten . bugun ipin ucu kaçtı annem sayesinde ama olsun ne yapalım haftada bir gün devamının gelmesine izin vermicem zaten .
arada yarım elma.
öğlen yoğurtlu makarna+1 yemek kaşığı patates yemeği + salata toplamada hepsi bir porsin anca eder.
sonra arada annem muhallebili pasta yapmış bir dilimde ondan huplettim . akşam yemeğinde tepsi mantı vardı bilirmisiniz 1 porsiyonda ondan yedim . işte öyle arkadaşlar. eleştirilerinize doğruya yönlendirecek sözlerinize sonsuza ddek açığım .

ay canim benim gözünüz aydin ne güzel ya kardeslerin bulusmasi baska oluyor.
bizde yaz izinlerinde biraraya geldigimizde cok hos oluyor hep cocuklugumuzu hatirliyoruz söyle yapardik böyle yapmistik diye. yillar önce gelisen olaylar hatirlaninca cok etkileyici oluyor. bambaska bir anlam kazaniyor..
epey kacirmissin bebegim bu aksaMm yarini hafif gecirmeye calis ve bol su ic. ben bu soguklarda su icemiyorum cokca ama bol bol cay iciyorum tatlandiricili. birde yarin yarim saat siki bir sekilde yürümeye calis..delikafadulden tememmiiiiiiii?????????ß tememmmmmmmm.

çikolatım mesajları amma idareli kullanıyorsun sırnaşık şey edit yapıp aebene günaydın demişdelikafadulden aynı mesaja bide iyi geceler dersin sen bu gidişleyasakkelime
canım benim çokmu yakın arkaaşıdıda bu kadar canın sıkıldı üzülme bebeğim yaaopuyorumnanaktan

hahahahahsırnaşık şey hee vallah sadece günaydın demek için ayrı mesaj yazmayayım dedim.bu arada iyi fikir,aeben e aynı mesaja dönüp iyigeceler dilemeliyim :)

yakın arkadaşım değil,iş ortamından biri.sürekli benimle uğraşıyor,dün karşılık verince şikayet etti filan.moralimi bozdu.amaaan herşey olacağına varır kallisim,boşverdim :1closedeyes:

arada yarım elma.

ohh maşallah ziyafet çekmişsiniz kendinize,afiyet şeker olsun ama yaramasın inşallah :)
hadi gözünaydın,kardeşler düşüyor birer birer yanına...

onu öylesine salladım yaa mersin anamurdayım normalde..

heeeeeeeee...... bende diyorum hangi yurtdisiymis bu mevsimde cok sicak olan :1rolleyes:
dubaimidir nedir diyorum :)) belkide güney afrika hehe. güney afrikaya gitmeyi cok istiyorum kizlarya benim hayalimdeki ülke birde malaysiya. ha bakin simdi hayalimdeki ülkeler derken tabiki dominik cumhuriyeti maldiv birde türkcesi ne bilmiyorum seyschellen deniyor burada birde mouretanya yada nasil deniyorsa iste ondan..delikafadulden

reyhan ablam ben de senin gibi bir çok yeri görmek isterdim ama ilk olarak ispanyaya gitmek isterdim.ispanyolcaya da merakım var. ve uçmaktan korkmasam amerikanın tüm eyaletlerinni görmek isterdim.(1 saat zor dayanıyorum uçmaya)

chocolategirl,bendeilk mısıra gidip piramitleri görmek istiyorum...japonya,hindistan,amerika,italya...sırayla..
ah ah rüyamda görürüm
bu arada nick yabancı gelmedi..sanki seni bir derdim varda gördüm yanlişmı hatırlıyorum yoksa

önce kilomun yolunu yapim:1ninca:
simdi arkadaslar :kahve: yazmistim ben ama, demistim ki su 2 hafta amacim kilo vermekten ziyade korumak
kalliste catir catir siralarken kurallari ,,bende siralamistim valla:1closedeyes:
cikolatali ekmegimi yerim karrrrdesimmm
dordurmami yerim karrrrrddeesiimmm (havaya girdim lütfen ciddiye almayin)
sonracima iste bu hafta kilom 62,500:sinifsinif::sinifsinif::emir_bebek:

bu hafta persembe ve cuma sinavim var..aktiv olamayabilirim..sair gunler cok aktivim (ya):1closedeyes:
hepinizi öpüyorum..allah hep sizinle olsunopuyorumnanaktan

selam arkadaşlar..kallistecim ben yarın listeye dahil olabilecekmiyim...valla ii kilo vermişim söyleyeyim..geçen hafta deneme süresine dahil olduğumda 64 tüm..şimdiiii:lepi:
yarın koşu bandım geliyor tamir edilmişzemuszemus
sabah domates salatalık peynir şekersiz çay...
canım saati uygun olurda bildirim yaparsan dahil edeyim, keşke erkenden yazsaydın akşam mesela yazsaydın kilonuda alırdım listeye...

iyi olur kallisim bende merak ettim kargo isini. ben cok seviyorum böyle online alisverisi. paket beklemenin heyecani baska oluyor cocuk gibi postaci bekliyorum pencerelerde.naniknanik
sportie yi bende merak ettim iyidir insallah gerci kilosu yoktu mezun olma zamani gelmisti ama keske diplomali törenli kutlamali mezun olsaydi.. sagligi huzuru iyi olsunda ne diyelim
raporumuda vereyim..
hehe reyhan ablam senin ipler noldu postacı dedinde hani ebaydan bir sürü ip almıştın.. ablam ya sen eklediğim modeller için bişiy demedin ekleyeceğim yine bugün yarın filan vereyimmi linkleri beğenip beğenmediğin olursa yaz baride daha açıklayıcı yapmaya çalışırım hani dedim acaba son ekledim dediklerimi kaçırdınmı bir şey demedinde...
ablacım haftaya alayım seni istersen çünkü buradan ayrıldığın kilo 75 küsürdü şimdi 10 kilo farkla bayağı oldu ya arkadaşlar etkilenmesinler haftaya 3-5 eksik yazarıznaniknanik yediklerin iyide ablam şnitzeli kızartarakmı yaptın kızartma yeme sakın heeopuyorumnanaktan

üff ya ne çok yemişsinkafamçokkarıştı ciddi bir sen var senden içeri durumu olmuş yinesositososito
kardeşlerle hasret gidermek mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben allah sağlık versinde görüşün inşallah hep.. ben hayırsız abimle 6 yıl oldu görüşmüyorummafoldumben

yakın arkadaşım değil,iş ortamından biri.sürekli benimle uğraşıyor,dün karşılık verince şikayet etti filan.moralimi bozdu.amaaan herşey olacağına varır kallisim,boşverdim :1closedeyes:
çikolatım sana ne soracaktım lahana kürü yapacaktın ya yaptınmı ne oldu.. ya ben undan aylar önce bir iki kez lahana suyu içtim bir kaç kezde soğan yapmıştım hepsinde tüm vücudum en çok yüzümde aşırı iltihaplı sivilveler çıkıyor ve nasıl ağrıyor.. sendede oldumu diye merak ettim detoks etkisi yapıyor iltihabı öyle yada bir şekilde dışarı atıyor deniyor ama dayanamayıp kesiyorum geçen hafta 2 gece üst üste içtim şimd yüzümde 5 tane geçmeyen sivilce var :delphin:

heeeeeeeee...... bende diyorum hangi yurtdisiymis bu mevsimde cok sicak olan :1rolleyes:
dubaimidir nedir diyorum :)) belkide güney afrika hehe. güney afrikaya gitmeyi cok istiyorum kizlarya benim hayalimdeki ülke birde malaysiya. ha bakin simdi hayalimdeki ülkeler derken tabiki dominik cumhuriyeti maldiv birde türkcesi ne bilmiyorum seyschellen deniyor burada birde mouretanya yada nasil deniyorsa iste ondan..delikafadulden

abla senin mouretanyana baktım sicilya adasıyla karşı karşıyaa.s ne özelliği var ki fotoğraf bulamadım.. ben en çok şeysel adaları ve tunus hayalindeyim birde pragmafoldumben.. fotoğraf deyince aklıma geldi bizim tatil fotoları vardıya bu yıl neredeyse 500 fotoyu geçen gün düzenleyeyim derken tek bir tane kalmaksızın hepsini uçurdum pcde mafoldumben çocuklar çok üzüldüler ya cdlere kopyalıyordum pc arıza verdi hepsi uçtu geri getirme programıda yok:çok üzgünüm:

hepinize günaydın takımın yüz karası olarak burdayım .bu haftada tık yok ama yinede sevineceğim bişey kilo almamışım 78 kiloyum.

Oley oleyy Bugün cuma =)) Sayenizde hırs yapıyorum haftaiçi tartıldığımda 53.5te nasıl olduysa 51.9 çıktım Kalliste'm Küçük çocukların korkulu rüyası olur sen aklıma geldikçe yeme isteğim gidiyor kaydirigubbakcemile3

günaydınlar..eşim gitmeden hemen yazayım dedim..yüzde nasıl yapılıyor bilmiyorum..bu hafta sizden rica etsem sonra ben yaparım....
ilk 64 şuan 62.7

selammmmmmmmmm
mersacigim gece koyun ve snitzel sayma bölümüne sesli sesli güldüm.. ama canim benim sabah kalkinca ne gurur duydun degilmi kendinle. nasilmutlu oldun degilmi? bende seninle gurur duydum bak yeminle. helal olsun sana uzattigim eli geri cevirmedin..vereliniortak
kallisimde cevirmemis elimi listesine bakinca gözlerim yerinden cikti. canim cok az yemissin ya benmi cok pisbogazim nedir. durun bende raporumu vereyim
sabah kahvesi sooonaciiimaaaa bir dilim ekmek bir dilim peynir ara bir muz öglen ayse kadin fasulye 4 servis kasigi yarim dilimde ekmek.aksam coban salatasi corba.

kallisim ya banada hareketsizlikten agriyor gibi geliyor heryerim . yani yorgunlugum cikiyor dinlenince haftaya firmaya gidiyorum 3 hafta kendime gelirim calisinca:oklava:
diyorum sana rahat batti bana. :oklava:

ablacım ya o gün çok iyi geldi dünde iyi gidiyordu saat 22.30 ta olan oldu kendime geldiğimde mutfaktan çıkıyodum hiç bişey hatırlamıyorum o yüzden sorumluluk kabul etmiyorum.

Fustuk Gibi oldun ŞenizNasılsın mersa Öpüyorum kokulu kokulu Şeniz

saolasın arkadaşım iyiyimde kilo veremeyince kendimi pek iyi hissetmiyorum .ama 3 haftadır sürekli kilo alıyordum en azından bu hafta almamışım ona seviniyorum.sen ne güzel kilo vermişsin hepinizi kutluyorum süpersiniz.

bende kilomu bildireyim 67 . 1 arkada$lar:lepi: 2 kilo kaldi hedefe
gunaydiiiin hayirli cumalar 5. takimim canlarim gullerim
nasilsiniz bakalim ben bugun pek bi mutluyum nedendir bilinmez allahim gulmeyi gulumsemeyi ozlemi$im neyse cocuklar ba$ladi cagirmaya ben cikayim hepinize guzel kilo vermeler in$allah
hepiniz gonlumdesiniz opuyorum kocamanŞeniz

Back
X