Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bijom bugün eşimin günahını almışım :)) avrasya maratonu varmış ya birde kadiköyde mitingmi eylemmi ne varmış trenden inince hareme kadar yürümü trafik diye bir şey yoktu diyor saat 4 gibi gidebilmiş babasına :)
demek ki neymiş her zaman onlar suçlu değillermiş :roflol:

ben de sabahtan beri iş güç anca gelebildim biraz da trt de gürkan kubilay var dr onu izledim. diyet listesi vericekmiş her pazartesi 7 günlük. aşadan geçiyodu süper öğlen çorba ekmek mesela akşam da salata sebze agırlıklı. o diyetisyenle ist deki bi komşumuz 20 kiloya yakın verdi hala da devame diyor ama yanında ozon tedavisi de yapıyor gürkan kubilay ona..

neyse ben de bugun klasik kahvaltımı yaptım öğlen için 1 patlıcan, 1 kabak, 1 patates, 2 biber dogradım. onları tost makinasında basıcam sonra da üzerlerine sarmısaklı yoğut koyup 1 dilim ekmekle yicem.. hem lezzetli hem doyurucu hem de hafif oluyor baya idare eder o beni. arada diyet bisküvi akşama da tarçınlı süt planım var..

şimdi markete gidiyorum yoğurt almaya eşim bu hafta 15,00-23,00 çalışıcak yani çoğu zaman yalnızım evde ve yemek işim de çok kolay olacak :kedi:

selam güzeller.. ceylanımda uğramış hoşgelmiş.. dönünce yazacağım dedim ama bir diş ağrım tuttu anlatamam noldu birdenbire sapıttı bilmem çıkıp ilaç alıyım bir şeylerle oyalanıyım kafam yerine gelincede gelip yazayım..

oy geçmiş olsun kallisim ben de ne zamandır burdayım kapatıp biraz keyif yapıcam kaydirigubbakcemile3

amanın 2 gündür yazmıyorum...daha doğrusu yazamıyorum,özürlerrrrr benim canım takımıma...
kallisimin dişi tutmuş,canım geçmiş olsun.diş ağrısı en fena ağrı,Allah yardımcın olsun,günahlarının bedeli olsun :)
bijom da keyif yapmaya gitmiş,keyifçi hatun nolceekkk:)
dur diğer sayfalara da azıcık göz gezdireyim bakalım neler dönmüş burda...

mesajları okurken yüzümde acı bir tebessüm belirdi zira gördümki kallisimde annemde benimle aynı psikolojıyı yaşıyorlar evet. 3 gün güzel gidiorsam 4 gün azıtıyorum bakın 3 gün düzenli yemekle bile 1 kilo verdim ama süreklilik şart böyle yap bozla nereye kadar.
evet bende hep biryerden başalamalıyım diyorum özellikle spora çok ihtiyacım var. dün teyzem ee mehtap gitmiyormuyuz salona dedi kendiside çok kiloludur yıllardır gidelim teyzem dedim açıldıysa beklediğimiz yer hemen gidelim dedim . yarın orayı bir arayacağım inşllah açılmışır.
ah canlarım yarın bir bismillahla tekrar start alalım bakalım nasıl olacak .

hadi öptüm ii geceler

sadece kallisim sen ve reyhan abla mı? ben de öyleyim,süreklilik aslaaa yok! bir önceki hafta şok diyet yaptım 1.700 verdim ya,onu almadan rahat edemeyeceğim.hafta sonu çok kötü beslendim çok..mafoldumben
ve yine ben de spor yapmazsam hayatta veremeyeceğim,çünkü geçtiğimiz sene bu zamanlar sporla vermiştim 10 kg yu,sadece 2 ayda...diyet çok hafifti...spor şart mustang ım..!

herkesın derdı ortak bunu anladım yazdıklarınızı okuyunca.benımkının tek farkı aynalara hiç küsmemem ,hala alışveriş yapabilmem,yeni kıyafetler icin istek duyabilmem.yakisiyomu giydiklerim tabiki hayır ama kendimi daha iyi hissediyorum.kalliste eşim kilolu olsa onunla dolasmak istemezdim demişsin.simdiye kadar hic bunu dusunmemisdim.acaba benimle gorunmek istemiyormudur.bak ne kotu hissettim kendimi.ben yıllardır kilo vermek icin esime soz veririm.sözümğ henüz hiç tutamadım.o ise bana 3 ay once verdiği bir sözu dun yerine getirdi hala inanamıyorum.kendime cok kızdım niye bu kadar iradesizim diye .mutlulukdan uçmam gerekirken sevinemedim bile, kendi acziyetime kızdım.artık eşimi ,beni sevenleri üzmek istemiyorum.kilomla ilgili bir ima oldugunda ;kimse beni savunsun istemiyorum.bu sorunumun üstesinden gelmek istiyorum.
diyet olarak bende her zaman işe yarayan 1 dl ekmekle kahvaltı corba ekmekle ogle yemegı aksamda sebze haslama ve salata yogurt ıle ara meyveleriyle pratik bir dıyet yapıcam bu hafta haftaya chocalate nın sok duyetını yapabılırım bakalım artık.

selamlar cedric im...
sen yine iyi durumdaymışsın.ben aynalara da küstüm.üstelik ne kadar görsel bir iş yapıyorum,biliyorsun.yeni kıyafet almak istemiyorum asla.bir dükkana giriyorum,kedinin ciğere baktığı gibi bakıp bakıp çıkıyorum.o an hayaller kuruyorum,elime beğendğm kıyafetin 38 bedenini alıp...kendime o kadar kızgınım ki.! bu aralara çok gerginim,herşeye sinirlenip bağırıyorum ,ve sadece ben biliyorum sebebini,ve de şimdi sizler...sebebi iradesizliğim ...sebebi vermeyi beceremediğim kilolarım!

günaydin takimim.. yazdiklarin cok düsündürücü kallisim ve kesinlikle dogru. bazi seyler insanin elinde degildir ama kilo vermek spor yapmak ne bileyim görünüsümüz bakimindan biraz caba harcamak elimizde. biraz daha ileri gidip sunu söyliyecegim eger izin verirseniz..
eger pis bogazimiz bizi bukadar vurdumduymaz yaptiysada en azindan yakinlarimiz icin hareketlenmemiz gerekir.. bizi seven bize bagli bizden örnek alan bizi düsünen insanlar var cocuklarimiz mesela..
bizde onlar icin cok sey yaptik yapiyoruz ve yapariz mutlaka yapariz. sabahlara kadar ateslerini düsürmeye calismadikmi, onlar agladiklarinda acilarini dindirmek cabasiyla ac biilac doktorlara kosmadikmi gözyasi dökmedikmi? benim cocuklarim islerini güclerini birakip benim le yürüyüslere geldiler ne aleti istediysem aldilar beni rehabilitasyon merkezine gönderdiler bir isaretimle tüm imkanlarini zorlar gerekli ne varsa yaparlar ben mutlu huzurlu olayim diye... kendimiz icin yapmiyorsakta kallisim cocuklarimiz icin bari bugün itibariyle silkelenmemiz gerekir gurur duyduklari duyacaklari bir anne onlarinda hakki ve bu bizim elimizde canimsin elimizde ... salak degiliz sakat degiliz offffffffff ya cok canim sikkin. pisbogazlikmi bu pislikmi igrencccccc. hicbirsey yemiyorum bugün..mafoldumben

ablam çok güzel ifade etmişsin..meğer takımca aynı duyguları paylaşıyormuşuz da,haberimiz yokmuş.inanın şuan ağlıyorum....moralim çok bozuk ve bu sebepten olduğunu başka kimseye belli etmemeye çalışyorum.neler duydum kilom uğruna,neler işittim insanlardan da,eşimden de...neleri kaybettim...yine de şu işi bitiremedim ya,kendimden nerdeyse nefret ediyorum!
evet pisboğazın tekiyim ben mafoldumben

yapalım ablacım sabah 1-2 dlim ekmek yanında yiyeceğimizi zaten biliyoruz ama yarın akşam yazalım kim ne yemiş..
öğlen sen işyerindesin bak bizim çikolatayla diyetimizde et-tavuk vs cinsi vardı öğlenleri et salata yada yoğurt salata yapalım.. akşamda salata yoğurt ve çorbadan başka yiyenin kilosu ikiye katlansın :roflol:

ben söz veriyorum ablam yarın bunların dışına çıkılmayacak elmam var meyve olarak elma yerim hadi bakalım..

ben de size katılıyorum kallisim,her akşam da yediklerimi yazacağım.bu akşamdan itirbaren başlıyorum yazmaya,reyhan abla ile sen beni de kontrol edersiniz değil mi...
benim de elimi bırakmayın nolur ,bıktım ya :gitme:

arkadaşlar galiba hepimiz aynı durumdayız bende 1 gün iyi 2 gün kötü gidiyorum.chocolategirl canım sendemi aynı durumdasın mustang ta muzdarip hepimiz reyhan ablacımda aynı heralde kötü durumdayız.ama topalanıcaz arkadaşlar pes etmek yok bizler ne kadar yol katettik hep beraber bunu unutmayalım bizim yerimize başkasımı başardı kaçarı yok bu işi bitirecez.ay inşallah Allah mı söyletiyo ne...

benim bu günüm çok iyi geçti sabah yarım saat yürüdüm öğleden sonra yarım saat denize girdim az öncede yarım saat yürüdüm yeme işinide abartmadım .

kızlar burası çok sıcak gece sıcaktan yatamadık her yeri açtık sizlerin orada havalar nasıl.deniz o kadar güzeldiki yanımda yavru balıklar yüzüyordu akvaryum gibi bütün yaz böyle güzel deniz görmedim çok sıcak çok...

selamlar canlarım, pcyi kızıma veriyorum geç saatte bakabileceğim öpmeye geldim hepinizi :)) mersacım senide :)) şu an buradasın neden tek mersayı öptü diyecekler bilmeyenler...

okuldan geldiğimden beri dikişteyim eteği bitirdim elbiseninde baya diktim ancak fermuar almadığım için yarım kaldı yani mecburen yarına kaldı. :))

arkadaşlar size dün yürüyüş yaptığım sahilin resmini gönderiyorum .mustang bak bakalım hatırlıycakmısın mezitli sahili.

Eklentiler

• $SP_A0255.webp
    $SP_A0255.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 35
merhabalarrrrrr..
güzellerim nasilsiniz? kallisim bir alisverise gitti hepimiz icimizden gecenleri döktük bir baktikki herkes ayni sekilde hissediyor kendimizden nefret ede ede habire tikiniyoruz..
valla bakin canlarim gün bugündür. yalniz degiliz. ayni acilar icindeki bir gurubuz bu acilardan kurtulmak istiyoruz gündüz yazdigim gibi ne salagiz nede sakat allaha bin sükür.
simdi koyun sapkanizi önünüze.. yarin kitlik baslamiyor yiyecekler her zaman var. verin elinizi birbirimizi denetliyelim ve bir deniyelim bir hafta hic kacamaksiz yasamayi. ondan sonra alisacagiz bu duruma sagligimiz düzelecek moralimiz düzelecek.
dolapta bizim zayiflamamizi beklerken modasi gecen kiyafetlerimizin icine girecegiz.. biraz acligi hissedelim midemizin yumusadigini.. mustangimin dedigi gibi birseylerle ugrasalim elisi yada kitap hayattaki tek mutluluk yemek ve tikinmak degildir bunun bilincine varalim önce.. kendimize kisa süreli hedefler koyalim. mesela su tarihe kadar bu kadar diye.. yada bugün pazartesi önümüzdeki pazartesi su kadar olmaliyim diye. ama bu konan hedefler ulasilabilecek hedefler olmali hatta cok rahat ulasilacak hedefler .. herkes fikir atabilir ortaya her fikire her teklife acigiz amacimiz ayni.

kallisim gecmis olsun canim kiyamam dis agrisi denince komaya giriyorum ben. beni bayiltip bütün dislerimi yapacak tam teskilli bir hastaneye ihtiyacim var benim cok korkuyorum ..

bugün bir kahve ictim öylece ise gittim. saat 4,30da ögle paydosumuz var bir porsiyon taaze fasulye yedim ekmeksiz iki elma eve geldim ve birsey yemedim. bir tarhana corbasi yapsammiki vakitte cok gec oldu bakalim belkide birsey yemem..

cedricim oyy benim güzel gözlüm. bizi bizden iyi kimse anlamaz. hepbirlikte hedefimize ulasacagiz insallah sakin kendinden ümidini kesme biz bu isi basaririz cünkü yalniz degiliz. tamami ablam? birlikteyiz ve güclüyüz birbirimizi cok iyi anliyoruz..

mersacigim cikolatam hepinizi cok seviyorum inanin acinizi isyaninizi icimde hissediyorum.. birsey demesenizde bu kilonun sizi ne kadar mutsuz ettigini biliyorum. bu hafta öbür hafta gelecek ay diye uzatip durmiyalim hemen bugün basliyalim. hatta basladik bile degilmi?

mustangim bebegim kalan 5 kilocukmu? son kalan birkac kiloyu vermek ne kadar zor olsada sakin umutsuz olma.. sen bunu basarirsin güzelim ben eminim bak hep birlikte zaten en az bir 5 kilo hedef koymaliyiz ama herkes kendine göre bir zaman belirler sen en gec iki ayda bu isi halledersin bence yaniiiiiiiiiiiii yilbasinda en gec

ne güzel yazmışsın yine reyhan ablam..
başlamak değil,hep başladığımız gibi davranmak lazım.biliyorsun sorun başlamak değil.şimdi başladım deyip,2 gün sonra bırakmak,unutmak,vazgeçmek çok korkutuyor.
napıp edip bırakmamamız lazım.bunu nasıl yapacağım,onu arıyorum işte ben..bu disiplinden sıkılmadan,en az 3 ay (aslında hayat boyu da,kaçamaksız 3 ay)devam etmem gerek,kendi adıma..ama nasıl..nasıl..nasıll...!

cikolatam baslangic en zoru baslayinca ipin ucunu kacirmamak icin variz burada yeterki bir basliyalim yavas yavas inceldigimizi görelim bir defacik bu zevke varalim. eminim devami gelir

selam kızlar nasılsınız..
reyhan ablacım çok güzel yazmışsın ya..insana bazen bi bıkknlık geliyor.tekrar toparlanması uzun zaman alıyor..ama başlamak lazım...

bende bugün güne gittim..komşum gidecekmiş benide çağırdı..tanışırsın çevreyle dedi..
mersine özel bi yemek varmış batırık diye..ilk yiyen sevmez ama biz bayılırız dediler..ondan yedim.
mersacım sen bilirsin..sulusunu pek beğenmedim ama köftesi güzeldi..çok yemedim kalorili bişeye benziyordu..

bugün dikişede başladım..bluz dikiyorum..kendi çapımda işte..böyle böyle iyice öğrenirim inşallah

selam canima degsin sagol canim ya isyan ettim iki gündür yani ve bugün ben bir baslangic yaptim insallah devami gelir..
elisi iyidir canim oyalanir insan hem eli hem kafasi oyalanir habire yemeyi icmeyi düsünmez :)

yok canim baslamadim yürüyüse. önce bogazimi tutayim sonrada yürüyüs step bisiklet ne gerekiyorsa artik dur durak yok. yeterki su bogazimi tutayim

spor beni diyete de motive ediyor aslında.yani bir spora başladım mı,diyorum ki,boşuna mı spor yapıyorum,yediğime de dikkat edeyim..ben bir başlasam spora,sanki diyet de devamlı olacak ama...

Back
X