- 29 Nisan 2007
- 6.173
- 202
- 373
- 45
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #15.841
demek ki neymiş her zaman onlar suçlu değillermiş :roflol:bijom bugün eşimin günahını almışım :)) avrasya maratonu varmış ya birde kadiköyde mitingmi eylemmi ne varmış trenden inince hareme kadar yürümü trafik diye bir şey yoktu diyor saat 4 gibi gidebilmiş babasına :)
ben de sabahtan beri iş güç anca gelebildim biraz da trt de gürkan kubilay var dr onu izledim. diyet listesi vericekmiş her pazartesi 7 günlük. aşadan geçiyodu süper öğlen çorba ekmek mesela akşam da salata sebze agırlıklı. o diyetisyenle ist deki bi komşumuz 20 kiloya yakın verdi hala da devame diyor ama yanında ozon tedavisi de yapıyor gürkan kubilay ona..
neyse ben de bugun klasik kahvaltımı yaptım öğlen için 1 patlıcan, 1 kabak, 1 patates, 2 biber dogradım. onları tost makinasında basıcam sonra da üzerlerine sarmısaklı yoğut koyup 1 dilim ekmekle yicem.. hem lezzetli hem doyurucu hem de hafif oluyor baya idare eder o beni. arada diyet bisküvi akşama da tarçınlı süt planım var..
şimdi markete gidiyorum yoğurt almaya eşim bu hafta 15,00-23,00 çalışıcak yani çoğu zaman yalnızım evde ve yemek işim de çok kolay olacak :kedi: