Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

herkese günaydınnn opuyorumnanaktan
5 gün diyetinde ilk günüm süper geçti hiç acıkmadım üstelim 5.yumurtayı yemeye de üşenmeme rağmen :roflol: 4 yumurtayla bitirdim günü ama hiç su içmedim desem yeridir :bbo:
kallisim sen ne yaptın kaydirigubbakcemile2
az önce de ilk yeşil elmamı yedim kaldı geriye 4 meyve daha.. dışarı çıkıp alıcam artık ne bulursam..
eşim gececi bu hafta az önce işten geldi yattı ben de işlerime bakıcam biraz saat geçsin de, atkı bitti berenin de yarısına geldim bitirir bitirmez koyucam..

kızlar,hepinize çok teşekkür ederim,güzel dilek ve dualarınız için...
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
eşim mesaj attı şimdi "gelip arabanı almıyor musun" diye... :))
almış arabayı!
ayyy çok mutluyum,benim de bir arabam var artık.
ortalama bişey aldım,ilk arabam olduğu için yeni almak istemedik,e biraz da o kadara yetti tabii paramız.
canzi ciğim,senin ev seçeneğin varmış bitanem.benim öyle bir seçeneğim olsa tabii ki evi alırdım ama zaten aldığımız araba çok pahalı değil yani...
ayyy sevinçten ne yapacağımı şaşırdım:))

bu arada kallisim ,canzim doğru söylemiş.sağlık raporu ve sabıka kaydını sanırım sizin de artı yenilemeniz gerekiyor,çünkü 1 yıl geçmiş üzerinden...

herkese günaydın .

canım araban hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin.bende araba tutkunu bir hatunum.aslında çok gerekli bana göre lüks değil .2.el almamakla çok iyi yapmışsın iyce öğren istanbul trafiği çok fena sonra gıcır bir tane alırsın.gerçi benim hiç öyle yükseklerde gözüm yok .bizde 2 araba eşimde ve bende ama ikisini satsak iyisinden 1 araba anca alır.bence işini görmesi önemli lüks olmasının hiç gereği yok.çocuklarımla beni taşıyorya yeter allah isteyen herkese nasip etsin.tabi kazasız belasız.yanlız bunun bir kötü yanıda araban olduktan sonra eşin kenara çekilir .canım nasıl olsa altında araba var hadi sen gidiver hadi sen alıver yani kocalara kolaylık anlıycan .bir süre sonra isyan etmeyede başlarsın ben bu evin şöförümüyüm diye .ay senin gözünü korkuttum daha ilk günden hadi hayırlı olsun canım.

Herkese Merhaba,

biraz önce okudum mesajını kalliste'nin katılabilirsin gruba diye, ben de hemen evden çıkmadan bir iki satır yazarak kendimi tanıtıyım dedim, gerçi tekrar olucak kiloya ve boya ilişkin kısımları belki ama kusura bakmayın bu seferlik :)
Son zamanlarımın en en kilolu hallerindeyim ve de işin kötüsü hızla da kilo alıyorum ve sonuç tartıda kocaman bir 67 sayısı. Tartıdaki sayıyı görmezden gelsem de dolaptaki kiyafetlerin darlaşması ve de hatta olmaması pek de görmezden gelinecek gibi değil maalesef. Yeni bir şeyler de alamadığım için ve de kendimi de böyle beğenmediğim için acilen -ve tabii sizlerin de yardımıyla- hemen kilo vericem umuyorum ki...
hepinize güzel günler :P

gunaydın herkese cok guzel bırgun yıne.sabah uyandım evde utunun faturasını arıyorum ya.utum bozuldu.dahada yenı almısdım hemde dunyanın parasına ay ben resmen kullanmaya kıyamazken bozuldu.kurye gonderceklerdı megerse o hızmet artık verılmıyomus.ama tel dekı adam bıde fıyatı su kadar falan dıye konusdu dun benımle.neyse ben goturcem servıse ama fatura lazımmmıs.onuda nereye koydum bılemedım.temızlıkdemı atıldı bılemedım.neyse buraya yazıym dedım sonra aramaya devam.kallıstem hanı bu konuda basını agrıtıyorum ama bırılerını cagıracaksak takıma agır toplardan da cagıralım.aa yalnız kalıyorum ama :kedi:

gunaydın hosgeldın papatya dıyete basladınmı.chocolategırl super bır araba almısın gule gule kullan canım.bıjoux sende burdasın gunaydın

gunaydın hosgeldın papatya dıyete basladınmı.chocolategırl super bır araba almısın gule gule kullan canım.bıjoux sende burdasın gunaydın

günaydın canım ütüne üzüldüm insan sinir oluyor yeni aldıgı bişey bozulunca.. bi de değiştirmeyip tamir ediyolar yeni aldığım şeyin niye içi açılsın resmen kavga edip adamlarla zorla değiştirtiyorum ben de..

.kallıstem hanı bu konuda basını agrıtıyorum ama bırılerını cagıracaksak takıma agır toplardan da cagıralım.aa yalnız kalıyorum ama :kedi:
canımın içi senin düşünceni biliyorum ama malesef kilosu fazla olanların azmi omuyor bak derini peşinde koşa koşa çağırdım ama olmadı başkalarınada mesaj attım fakat yazdıkları gibi kalıyorlar kilona eşit olmasın varsın azmiyle canlandırsın bijom gibiopuyorumnanaktan yinede rastlarsam mutlaka çağırıyorum haberin olsunopuyorumnanaktan ütüne üzüldüm ya bende tefal almıştım ama hiç memnun değilim altı yapışıyor pamuklularda bile öyle sinir oluyorum ki eskisinde değiştirsem diye bakıyorumlaelaelaelaelae

günaydın canım ütüne üzüldüm insan sinir oluyor yeni aldıgı bişey bozulunca.. bi de değiştirmeyip tamir ediyolar yeni aldığım şeyin niye içi açılsın resmen kavga edip adamlarla zorla değiştirtiyorum ben de..
bijom dün bende çok iyi geçirdim ama akşam yağsız tuzsuz yeşil salata yemeden duramadım... iyi gidiyorum yani iyizemuszemus bozmadığım içinde moralimde düzgün şimdiden 10 kilo vermiş gibi bir ruhla dolaşıyorum...

valla kallisim benim meyve günüm çok zor geçiyor :bbo: çok acıkıyorum az önce 2.meyvemi yedim yarına kadar nası dayanıcam hiç bilmiyorum ama yarın kolay haşlanmış patates çok tutuyor beni geçen sefer 5.yi yiyememiştim hatta. ama ben de senin gibi hafiflemiş hissediyorum kaydirigubbakcemile5

benim ütüm braun ve çok çok memnunum 4 yıldır tık demedi jilet gibim ütülüyor kaydirigubbakcemile3 aklınızda olsun..

kalkıp çok sevdiğim yemeklerden biri olan patates yemeği yapıcam ühü ühü bu ne işkencedir ya hakatten artık vericem şu kalanları usandım senağlamasenağlamamafoldumbenmafoldumben

off forumda sorun var gelip gidip uğraşıyorum ama yazamıyorum sayfa açamıyorum...
bijom bende meyvede zorlandım normaldede yemek arası yesem acıkırım elmamı rendeledim çok gözüksün diye hehehehee :))

biz aslında bu diyeti değişirmeliydik.. bir gün çorba bir gün et haşlama sınırsız bir gün sebze haşlama veya çiğ sınırsız filan fişman diye.. ay yazınca güzel geldi yapsammı ne...

biz aslında bu diyeti değişirmeliydik.. bir gün çorba bir gün et haşlama sınırsız bir gün sebze haşlama veya çiğ sınırsız filan fişman diye.. ay yazınca güzel geldi yapsammı ne...

pilavdan dönenin kaşığı kırılsın kallisim bırakmak yok açlıktan ölüyorum 3 meyve hakkım kaldı haha :roflol: ne zamanki bayılcamı hissederim o zaman bir tane daha yerim kaydirigubbakcemile3 şaka bir yana muz yedim tok tuttu biraz saat 2 gibi yicem üçüncü hakkımı da sonra da saat 4 ve 6 da yerim ve bugünü kapatırım..

bu diyetten sonra ne yapıcaksın ara vermeden başka bi diyet yapsak diyorum -tatlicadiarzu-

ay bi tuhaf oldum zar zor giriyorum siteye birde bijom var kimsecikler gelemiyor galiba :))

bijom valla bu gazla bir gün bile ara vermeden yapacağım bir şey ama ne? böyle sade bişey olsun tüm gün onu yesek diyorum çok zahmetsiz güzelmiş böyle hehehee :)) bakınırız seninde aklında olsun ...

ay bi tuhaf oldum zar zor giriyorum siteye birde bijom var kimsecikler gelemiyor galiba :))

bijom valla bu gazla bir gün bile ara vermeden yapacağım bir şey ama ne? böyle sade bişey olsun tüm gün onu yesek diyorum çok zahmetsiz güzelmiş böyle hehehee :)) bakınırız seninde aklında olsun ...
valla kallisim ben bi de prinç lapasını biliyorum ama o bundan sonra olmaz ayrıca ben yiyemiyorum onu :bbo: sen geziniyosun daha iyi bilirsin şöyle dedigin gibi sade bişeyler olsun beni 60 kiloya indirsin mezun etsin zeki müren de bizi görsün haha :roflol:

canların merhabalar nasılsınız bakalım valla ben sağlık ocağında çaılştığım için domuz gribi riski altındayım odam ayrı hastalarla pek ilgim yok ama koridorda falan geçerken tedirgin oluyorum maskesiz dolaşmıyorum zırt pırt ellerimi yıkıyorumm ama allah korusun artık diyet olarakta sıkı birşey yapmamaya karar verdim bağışıklık sitemimi kuvvetli tutmam lazım kilo almayayımda yavaş yavaş vereyim artık şok diyet belli bir süre uygulamaycağımm

selam kızlar...
sabah siteye giriş yapmaya çalıştım ama olmadı,sorun vardı sanırım...
sonra da dışarı çıktım..
arabamla :kedi:

çoook teşekkür ederim cedric im...
ütüne üzüldüm,çok para verdiysen sakın peşini bırakma!

herkese günaydın .

canım araban hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin.bende araba tutkunu bir hatunum.aslında çok gerekli bana göre lüks değil .2.el almamakla çok iyi yapmışsın iyce öğren istanbul trafiği çok fena sonra gıcır bir tane alırsın.gerçi benim hiç öyle yükseklerde gözüm yok .bizde 2 araba eşimde ve bende ama ikisini satsak iyisinden 1 araba anca alır.bence işini görmesi önemli lüks olmasının hiç gereği yok.çocuklarımla beni taşıyorya yeter allah isteyen herkese nasip etsin.tabi kazasız belasız.yanlız bunun bir kötü yanıda araban olduktan sonra eşin kenara çekilir .canım nasıl olsa altında araba var hadi sen gidiver hadi sen alıver yani kocalara kolaylık anlıycan .bir süre sonra isyan etmeyede başlarsın ben bu evin şöförümüyüm diye .ay senin gözünü korkuttum daha ilk günden hadi hayırlı olsun canım.

teşekkürler canım
yok gözüm korkmadı cnm çünkü benim kocam o kadar tembel bir adamdır ki,beni arabasız halde koşturur herşeye.şimdi arabayla koşmak inan bana zevk verir yani...yeter ki beni taşıyacak bir arabam olsun,ben şöförlük yaparım sorun değil.öteki türlü hamaldım kafamçokkarıştı

ben dün burda biraz üzülmüstüm .. ahim tutmus.. hemen tutar valla:1closedeyes:

evet sabah bi toplantim vardi oyuzden
07:00 bir portakal
09:00 bir muzla evden ciktim
brunch vardi malesef azicik bisiler atistirmak zorunda kaldim :sinifsinif:

sonrasinda hic birsey yemedim eger acikirsam bir meyve yiycem ..acikmazsam yesil cay ile gunü bitiricem

ve 1 saat yürüdüm

ben dün burda biraz üzülmüstüm .. ahim tutmus.. hemen tutar valla:1closedeyes:

evet sabah bi toplantim vardi oyuzden
07:00 bir portakal
09:00 bir muzla evden ciktim
brunch vardi malesef azicik bisiler atistirmak zorunda kaldim :sinifsinif:

sonrasinda hic birsey yemedim eger acikirsam bir meyve yiycem ..acikmazsam yesil cay ile gunü bitiricem

ve 1 saat yürüdüm

piacım hayırdır neden üzüldün.. burada dediğine göre takımdamı bir sorun oldu... yanlış bir şey..... anlamadım.....

ayyy noluyo siteye giremiyorum ben:(((
inşallah bu yazdıklarım gelir..
sabah peynir,yumurta,2 zeytin yedim
ara öğün 1 mandalina
öğle yemeği yemedim gezmeye gideceğim diye.orada patates salatası yedim sadece
akşam taze fasülye,yoğurt ve salata...

herkese merhaba,

cedric sormuş bana diyete başladın mı diye?? başladım diil tam olarak ama başlamadım da değil işin komiği. yarından itibaren pazar gününe kadar bir şehirdışında olma durumum var maalesef ama pazartesi sabahından itibaren sıkı bir şekilde başlıycam diyete. hemen kilo takip çizelgemi de yapıp ekliycem sayfaya..

Back
X