- Konu Sahibi Cherry Mom
- #16.241
asyaniz gurbaaaaaaan sizee canlariiiiimŞenizŞeniza.s.a.s.a-a-a-aaa asyam gelmiş asyam gelmiş..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
asyaniz gurbaaaaaaan sizee canlariiiiimŞenizŞeniza.s.a.s.a-a-a-aaa asyam gelmiş asyam gelmiş..
iyiym tatlim canim sen neler yapisyosun nasilsin bakayim cok $ukur diyorum yaa nasil olsun efede cocuklarda iyiler hepsi selin yani kucuk kizim diyokiasya cıgım hosgeldın napıyosun nasılsınn
karnem olsun isterim tabi kallisim ama hele bir resim falan koyim bugun bu i$in pe$ine dusecem bakalim sonra goru$urum senle olurmu kayinvalideler gitmediler yaa bir suru tahlil mahlil dr a falan gidiyolar ama sanirim kurbandan sonra gidecekler tam kesin degil ya insallah diyorum benasyacım kilolar koşturmacada gitti desene :))
yaaa kayınvalidemler çağırıyor dedin onlar türkiyede değilmi şekerciğim... asyam sen bize gelmeyecenmi artık yaaa biz çok özlüyoruz seni... kilon gittiğine göre karne yapalım mı sana ne dersin...
iyiym tatlim canim sen neler yapisyosun nasilsin bakayim cok $ukur diyorum yaa nasil olsun efede cocuklarda iyiler hepsi selin yani kucuk kizim diyoki
anneeee
anneler kulubunden senep var msn de diyo bana canim yaa onlar bile unutmadilar sizileri cedric az once senin cizgi filmi isliyolardi bende bizim de cedric imiz vardi diyorum elif ben biliyorum anne onu diyodu oyle i$te arkadaslar ne yapalim gunleri boyle tuketiyoruz
ben de herkesi öpüyorum yarın öğlenden sonra annecim ve babacım burda olacaklar Allah izin verirse.. kalkayım işimi gücümü bitireyim hiçbişey kalmasın onlarla oturayım hep zemuszemus
dün eskişehirin bir çok köy yerini gezdik o soğuğa rağmen donduk valla ama nasıl güzel yerler var içim gitti.. bir sürü nar aldık geçen yılda aynen tekrarlanmıştı bu sahne :)) hayatımda bu kadar güzel nar yemedim ben nar sevmeyen bir kişilik olarak nar yer oldum.. köpeğimde çok seviyor karşılıklı yedik dün akşam :))
bugün öğlen nar çorba ve akşam aynen nar çorba yapacağım aralarda nar yiyerek ana öğünlerde çorba yencek çorbamda lahana soğan ve bir kaç sebze daha olacak az sonra yapacağım.. bu hafta uzun zamandır oynamayan kilomu oynatıp yüzümün alıyla ayrldığım kiloya geldiğimi yazayım inşallah...