Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bıjoux ve kallıstem gunaydın.soylekı c tesı mısafırlerım gelıcekdı.hazırlandım neler yapdım neler.sonra sıddetlı yagmur netıcesınde gelemedıler.ve butun malzeme bıze kaldı.bıde regl oldugum ıcın potansıyelım yuksekdı.bıraz yedım ama dun sabah kahvaltıda yarım sımıt yedım aksamda 1 haslanmıs patates ve cıg kofte yedım.kallıstem haklısın hala kararlıyım ama bıraz duzenım bozuldu.toparlanıcam.bıjoux um ben bır destek urunu kullanıyorum zaten.ama burda bunu soylemıyorum cunku az kılosu olmasına ragmen ınsanların boyle seyler kullanmasını pek dogru bulmuyorum

asyacım kilolar koşturmacada gitti desene :))

yaaa kayınvalidemler çağırıyor dedin onlar türkiyede değilmi şekerciğim... asyam sen bize gelmeyecenmi artık yaaa biz çok özlüyoruz seni... kilon gittiğine göre karne yapalım mı sana ne dersin...

kiz artik kot pantalonumu giyebiliyorum ama henuz botlarida cekip $oyle bir resim cekilemedimki yaa yoksa bijom sana msn den gonderecegim ama cekilmedim haala sira ona gelmediki bi gelse kizlar diyolar anne senep var msn de diye ama ben bakamiyorum ki bigun sirf resimler icin hususi vakit ayiracagim bakalim 2020 de falanmi acaba bilemiyorum yok yok oakadarda olmaz bugun bu i$in pe$ine du$ecegim insallah hele bir i$ten gelsinde e$im bakacagim artik bende cok istiyorum bunu hadi in$allah

asya cıgım hosgeldın napıyosun nasılsınn
iyiym tatlim canim sen neler yapisyosun nasilsin bakayim cok $ukur diyorum yaa nasil olsun efede cocuklarda iyiler hepsi selin yani kucuk kizim diyoki
anneeee
anneler kulubunden senep var msn de diyo bana canim yaa onlar bile unutmadilar sizileri cedric az once senin cizgi filmi isliyolardi bende bizim de cedric imiz vardi diyorum elif ben biliyorum anne onu diyodu oyle i$te arkadaslar ne yapalim gunleri boyle tuketiyoruz

anladım cedricim zten korktuğum gibi bir abartma değilmiş çok korktum inan çok farklı şeyler düşündüm ben.. aman aman toparlan nolursun bak günler çabucak geçiyor evlilik yıldönümüne kadar olan zamanda verebilirsen o motivasyonla daha hızlı yol alacağınada inanıyorum..

asyacım kilolar koşturmacada gitti desene :))

yaaa kayınvalidemler çağırıyor dedin onlar türkiyede değilmi şekerciğim... asyam sen bize gelmeyecenmi artık yaaa biz çok özlüyoruz seni... kilon gittiğine göre karne yapalım mı sana ne dersin...
karnem olsun isterim tabi kallisim ama hele bir resim falan koyim bugun bu i$in pe$ine dusecem bakalim sonra goru$urum senle olurmu kayinvalideler gitmediler yaa bir suru tahlil mahlil dr a falan gidiyolar ama sanirim kurbandan sonra gidecekler tam kesin degil ya insallah diyorum ben

iyiym tatlim canim sen neler yapisyosun nasilsin bakayim cok $ukur diyorum yaa nasil olsun efede cocuklarda iyiler hepsi selin yani kucuk kizim diyoki
anneeee
anneler kulubunden senep var msn de diyo bana canim yaa onlar bile unutmadilar sizileri cedric az once senin cizgi filmi isliyolardi bende bizim de cedric imiz vardi diyorum elif ben biliyorum anne onu diyodu oyle i$te arkadaslar ne yapalim gunleri boyle tuketiyoruz

bende ıyıyım asyam ya hayat ısde yuvarlanıp gıdıyoruz kılolarla mucadelem devam edıyo.bızde artık yayınlanmıyo cedrıc ya yada ben debk gelmıyorum.kallıstem oyle cok abartı yemedım ama sebze haslama su bu dısında duzenım bozuldu maalesef

dün eskişehirin bir çok köy yerini gezdik o soğuğa rağmen donduk valla ama nasıl güzel yerler var içim gitti.. bir sürü nar aldık geçen yılda aynen tekrarlanmıştı bu sahne :)) hayatımda bu kadar güzel nar yemedim ben nar sevmeyen bir kişilik olarak nar yer oldum.. köpeğimde çok seviyor karşılıklı yedik dün akşam :))

bugün öğlen nar çorba ve akşam aynen nar çorba yapacağım aralarda nar yiyerek ana öğünlerde çorba yencek çorbamda lahana soğan ve bir kaç sebze daha olacak az sonra yapacağım.. bu hafta uzun zamandır oynamayan kilomu oynatıp yüzümün alıyla ayrldığım kiloya geldiğimi yazayım inşallah...

neyse hapinize kolayliklar diliyorum kizlarr cok opuyorum sizleri cok seviyorum
kallisim bir narda benim için ye kiz sen yemezsen kopegi yedir benim için
bende cok severim evet nar cocuklarda bayilir bu sene narlarda nar yani galiba nar yili bu yil
bijom kallisim canzim cedric cim mustang cim reyhan ablam butun 5. takim kocaman opuyorum sizleri Şeniz guzel gunler diliyorum goru$mek uzere kizlar hadin kolay gelsin hepinize

ben de herkesi öpüyorum yarın öğlenden sonra annecim ve babacım burda olacaklar Allah izin verirse.. kalkayım işimi gücümü bitireyim hiçbişey kalmasın onlarla oturayım hep zemuszemus

ASYAM hoşgeldin canım ne kadar güzel kilolar gitmiş karneye az kaldı valla darsısı bizlerin başına dhaa çokkkk uzun yolum var benim ama başarıcam azimliyim bu kış bu kilolardan kurtulacağım canım:hooray: :hooray: :hooray: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ben de herkesi öpüyorum yarın öğlenden sonra annecim ve babacım burda olacaklar Allah izin verirse.. kalkayım işimi gücümü bitireyim hiçbişey kalmasın onlarla oturayım hep zemuszemus

canım bizlerde seni öpüyoruz kolay gelsin canım anneciğin ve babacığınla güzel güzel vakit geçir onların varlığı insana güç kuvvet veriyor uzakta olsak yinede var olmaları bile yetiyor canımm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

dün eskişehirin bir çok köy yerini gezdik o soğuğa rağmen donduk valla ama nasıl güzel yerler var içim gitti.. bir sürü nar aldık geçen yılda aynen tekrarlanmıştı bu sahne :)) hayatımda bu kadar güzel nar yemedim ben nar sevmeyen bir kişilik olarak nar yer oldum.. köpeğimde çok seviyor karşılıklı yedik dün akşam :))

bugün öğlen nar çorba ve akşam aynen nar çorba yapacağım aralarda nar yiyerek ana öğünlerde çorba yencek çorbamda lahana soğan ve bir kaç sebze daha olacak az sonra yapacağım.. bu hafta uzun zamandır oynamayan kilomu oynatıp yüzümün alıyla ayrldığım kiloya geldiğimi yazayım inşallah...

ohhhhhh afiyet şeker olsun ben narı çok severim ve çok yararlı bir meyva suyuda çok güzel oluyor tanelerini yemekte güzell canım menünde güzel canım lahanada yararlı hemde zayıflatma etkisi var inşallah kilon oynar ve yüzün güler canımmm sen güzel sonuçlar bekliyoruz ablacımmm a.s. a.s.alkisalkisalkis alkisalkisalkis

söyledimmi bilmiyorum ama benim manisada tanıdığımızın bir kızı vardı 10 yaşında 65 kilo falandı tos toparlak yus yuvarlak denir ya aynen öyleydi sırnaşık şey yeğenimin düğününe gittiğimde onlarda düğüne geldi bende ablama dedimki fatma ablanın yanındaki kardeşinin kızımı yok ya nida dedii delikafadulden yani kendi kızı ben tanıyamadım şimdi kız çubuk kraker 40 kilo yani çokkkkkk şaşırdımm :1no2: ve kendimden utandım :utangac: küçücük çocuk bile başarmış ben başaramadım dedim ama gerçekten abur cubur hiççççç yememiş akşam 6 dan sonra yememiş ve vermiş 3 ay içinde bende kendi kendime karar aldım yapıcam :umursamaz:dedim ben niye başarmıyayım dedim şimşek etkisi yarattı bende valla gözlerime inanamadım

selam hanımlar...
hala bulamadım evraklarımı ve az önce kursu aradım.150 tl istediler evrakı tekrar çıkarmak için,bu milli eğitime yatacak paraymış,sertifikayı tekrar çıkarmak için...yapacak bişey yok diyorlar... evraklarımın kaybolduğu gece boğazda teknede program yapmıştık,tek umudum orası kaldı,ordan haber gelecek bu akşam.orda da yoksa yapacak birşey yok...mafoldumben

asyam hoşgeldin.eşin için gerçekten çok üzüldüm,bir yakınımzın kocası da bu hastalığa yakalandı.o da hayatı boyunca o maskeyle uyuyacak ve o da çok kilolu bir adam.znnediyorum kilo ile alakalı.ne olursa olsun,kilolarını verince kurtulacağını sanıyorum o maskeden eşinin... sen de maşallah ne güzel verin kiloları,merak ediyorum seni.foto bekliyoruz ona göre...
bijom annenler gelecekmiş,hadi gözünaydın .bitir işleri de anneciğinle babacığınla hasret gider..öpüyorum canım seni de...
kallisim ben narı çok severim,benim yerime de ye... opuyorumnanaktan
yeni gelen arkadaşlar... hepiniz hoşgeldiniz.başımdaki meseleden dolayı size pek vakit ayıramadım,inş geniş geniş sohbet ederiz...
pia inş dediğin gibi bir yerlerden çıkar canım evraklar ama...gitti artık o,sanmıyorum mafoldumben

kızlar istanbulda da hava çok soğuk,resmen donuyoruz.ben de evde olduğum zamanlar yakıyorum kombiyi.nasıl da birden bire bozdu hava...
sağlıklı beslenme olayım iyi gidiyor,çok mutluyum.farkettim ki kafamda yeme ile ilgili hiçbirşey yok artık.önceden,yani diyet yaparken,sürekli "öğlen ne yiyeceğim,akşam ne yiyeceğim"diye düşünür durur,farkında olmadan atıştırdığımı görürdüm...ama artık yasak olmadığı için hiçbirşey düşünmüyorum.önüme ne koyarlarsa ve koyarsam az az yiyorum ve bu hafta adet olmama rağmen 700 gr gitti...iyi değil mi..? diyet yok,diyeti bozma düşüncesi de yok...inş hep böyle gider....

Back
X