Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bence güzel olur..neden olmasın...yapılırsa ben varım :1rolleyes:

tamam çikolatım bence harika olur böyle şeyler beni çok heyecanladırıyor:lepi: gerçi beni herşey heyecanladırıyor kereviz salatası bile :roflol::roflol: birde hamsi salatası çıkartabilmiş olsaydık:roflol: sen heyecanı gör....

liste bir kaç onay geldikten sonra yaparıma.s

nbr canım, kesinlikle katılıyorum ya kobay gibi kullancaklar bizi

yok canım ya yürüyüş bandım yok, kızım uyuyunca babasına bırakır çıkarım dışarda yürürüm diyorum. Spor salonu 10 a kadar olmasa uyuyunca gidicem ama 10 a kadar işte..

iyidir handeciğim,sanırım foruma yazmamıştım.kocam yok 2 gündür malatyada,ben de yalnızım evde... bekarlığın keyfini çıkarıyorum :lepi:
yürüyüş bandın olsa süper olurdu,çünkü havalar kötüleşiyor,dışarda da yürüyemeyebilirsin.(amaaan benim var da ne oluyor sanki :oklava: ) yapmak istersen evde yaparsın cnm,iş beyinde bitiyor.kalkar yarım saat göbek atarsın yine olur...bende şuand bu azim yok spor adına,dilerim sende olur..

handecim bencede dondur canım kızın açısındanda rahatlarsın tam salgın zamanı evde oturun anne kız yapabildiğin kadar yap fazla zorlama kendini hem bahara yakın bak kızının besinleri değişecek hem havalar seni spor yapmaya itecek daha iyi ve zevkli olur şimdi eziyet çekiyorsun..

akşam ilk kez beyaz lahana salatası yaptım havuçlu bir kaşık mayonez tüm aile için ölçüye ama bu mayonez ve yoğurt nefis oldu aklımda sen varsın hande bu tarifede heyecan duya ama masal hanıma gaz yapar söyleyeyim yapmasın diyorum :))

evet ya süper gözüküyo teşekkür ederim, valla yine heyecanlandım hatta gözlerim yaşardı birinin sizi düşünmesi çok güzel bir duygu, evet haklısınız ama spor salonunu dondurdum diye sermiycem her akşam yapıcam sporumu :olmaz:

bide eklediğim cetvel gitmiş neden acaba, bende 1,5 kiloyu düşerim diyodum :) kaldı 23,5 görmeyi büyük bir hevesle bekliyodum. Değişiklik yaparım diyorum ama gitmişşşşşCADIARZU

tamam çikolatım bence harika olur böyle şeyler beni çok heyecanladırıyor:lepi: gerçi beni herşey heyecanladırıyor kereviz salatası bile :roflol::roflol: birde hamsi salatası çıkartabilmiş olsaydık:roflol: sen heyecanı gör....

liste bir kaç onay geldikten sonra yaparıma.s

hamsi salatası mı kafamçokkarıştı
aman salatası da geri kalsın ... sinir oluyorum ,tatlıını bile yapıyorlar, ıyyyyyy akannehir
ben de heyecanlandım şimdi..ok bakalım ne olcak abliş kaydirigubbakcemile2

hımm herkes burdaymıs kızlar ya bu defalık herkese tektek cevap yazamıycam ama sonra donerım gerıye.aclıkdan gozum donmusdu resmen .utu yapıyodum yemegımı yedım bı bakınayım dedım tekrar utuye donucem kallıstem kızın ıcın gecmıs olsun.handeor kıtabın ısmı sorunlu bebeklere mucıze cozumler mıs d &r ın ınt sıtesınde varmıs

hamsi salatası mı kafamçokkarıştı
aman salatası da geri kalsın ... sinir oluyorum ,tatlıını bile yapıyorlar, ıyyyyyy akannehir
ben de heyecanlandım şimdi..ok bakalım ne olcak abliş kaydirigubbakcemile2

yok çikolatım yaa cedricimi yanlış anlamışımdamafoldumben öyle bir tarif yok ben uydurmuşum korkma...

handecim çizelgeler yanlış kullanım sonucu kaldırıldı yani çizelge yerine kocaman aile albümler gelmeye başladı ve güvenlik açığı oluştu... kimsede yok şu anda...

canım tebrik ederim ... güzel kilo vermişsin.. haftaya lütfen 12.00 kadar bildirim yap ki listeye girebilesin..

handecim kardeş takımdaki üyeyi sormuşsun üye izine ayrılır sonra 2 ay geçer gelir ya 10 kilo alır takımı batırır ya kardeş takım gibi 7 kilo vermiş gibi gözükür durum şahane olur ... çıktığın kilodan giriş yapıyorsun çünkü..

tamam artık kılo bıldırımım geceden yaparım benım evdekı baskul bozuldu arkadasta tartıldım ancak eve geldım.5 aylık oglumla 4 yasında kızım var onlardan fırsat buldukca nete gırebılıyorum yoksa sızı burda takıp etmeyı ve sohbet etmeyı cok ıstıyorum esım polıs haftanın 4 gunu evde oda fırsat vermıyor iş koca cocuklar ancak nete gırıyorum işte.bılgısayarda sıra bana gece 12 de gelıyor o zamanada benım pılım bıtmıs oluyor. gozum yataga bakıyor .bundan sonra guzel paylasımlar yapmaya calısırım sızlerı mumkun oldugu kadar tanımak ıstıyoum aslında.a.s.a.s.a.s.

canım tebrik ederim ... güzel kilo vermişsin.. haftaya lütfen 12.00 kadar bildirim yap ki listeye girebilesin..

handecim kardeş takımdaki üyeyi sormuşsun üye izine ayrılır sonra 2 ay geçer gelir ya 10 kilo alır takımı batırır ya kardeş takım gibi 7 kilo vermiş gibi gözükür durum şahane olur ... çıktığın kilodan giriş yapıyorsun çünkü..

tamam artık kılo bıldırımım geceden yaparım benım evdekı baskul bozuldu arkadasta tartıldım ancak eve geldım.5 aylık oglumla 4 yasında kızım var onlardan fırsat buldukca nete gırebılıyorum yoksa sızı burda takıp etmeyı ve sohbet etmeyı cok ıstıyorum esım polıs haftanın 4 gunu evde oda fırsat vermıyor iş koca cocuklar ancak nete gırıyorum işte.bılgısayarda sıra bana gece 12 de gelıyor o zamanada benım pılım bıtmıs oluyor. gozum yataga bakıyor .bundan sonra guzel paylasımlar yapmaya calısırım sızlerı mumkun oldugu kadar tanımak ıstıyoum aslında.a.s.a.s.a.s. kızlar yazıyı onaylatamıyorum cevaplaya basıyorum olmuyor sızdede sorun varmı

yasmincim allah kolaylık versin canım.. işin zor iki ufak çocuk polis eş.. bizde seni zamanla daha iyi tanıyacağımızı tahmin ediyoruz canım o zaman daha hoş paylaşımlar olacaktır kendini bunaltma..

arkadaşlar her okuyan şu yılbaşı işi için çneride bulunursa veya katılıp katılmamak istediğini yazarsa tparlamamız daha kolay olur arada yazayım ki gözden kaçarsa görülsün :)

tamam artık kılo bıldırımım geceden yaparım benım evdekı baskul bozuldu arkadasta tartıldım ancak eve geldım.5 aylık oglumla 4 yasında kızım var onlardan fırsat buldukca nete gırebılıyorum yoksa sızı burda takıp etmeyı ve sohbet etmeyı cok ıstıyorum esım polıs haftanın 4 gunu evde oda fırsat vermıyor iş koca cocuklar ancak nete gırıyorum işte.bılgısayarda sıra bana gece 12 de gelıyor o zamanada benım pılım bıtmıs oluyor. gozum yataga bakıyor .bundan sonra guzel paylasımlar yapmaya calısırım sızlerı mumkun oldugu kadar tanımak ıstıyoum aslında.a.s.a.s.a.s. kızlar yazıyı onaylatamıyorum cevaplaya basıyorum olmuyor sızdede sorun varmı

Yasmin oğlun mayısta mı doğdu

fıstıkla yemek yapmaya çıkıyorum hafta sonu olduğu için akşam beki alabilirim pc yi kızların dersleri yoğun olmaz.. öptüm hepinizi iyi hafta sonları...

canlarım ben geldim.. geçmişe göz atayım..

kızımda test yapılmadığı için nasıl bir virüs var bilemiyoruz tabiki ama şu günlerde herkes aynı virüsten yakalanıyor diyor doktor, bünyesi allahtan kuvvetli ve bakımınıda iyi yaparsam çabuk atlatabileceğimizi düşünüyorum...

mersacım ben aşı yaptırmayı düşünmüyorum bu hükümetin hiç bir kararına güvenmiyorum tam açıklamada yapılmıyor adam gibi biri çıksa dese anlayacağız.. doktorlarında kimi yaptırın kimi yaptırmayın diyor... çocuklarda istemiyor yarın öbür gün başka bir hastalığa sebep olur diye korkuyorlar..

geçmiş olsun şuanda artık hiçbir yerde test yapılmıyor durumu çok ağır olmadıktan sonra hastaneye yatşta yapılmıyor evde sıkı bir istirahat ilaç takibi ve gıda takibiyle atlatılacak korkulacak olanlar sadece risk grupları zaten ablacım aşıyı bende olmayacağım normal grip aşısı oldum o kadar

arkadaslar ben ıse erken gıdıyorum nete gırmeye vakıt bulamadım sımdı eve geldım kılo bıldırımım bu hafta 1 kılo gıtmıs 76.8

canım tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin devamını dilerim

Arkadaşlar bir şey paylaşmak istiyorum, biliyorsunuz kardeş takımımız 13. takım...

site genelinde gezinirken yılbaşı çekilişi yapıldığını gördüm hoşuma gitti bende kardeş takımla böyle bir şey yapabileceğimizi düündüm.. yani okulda yapardık işerinde filan nasıl heyecanlı olur hiç tanımadığın kişiye hediye yollamak hediye almak ... isteyen katılır isteyen katılmaz zorunlu tutamayız kimseyi ama eninde sonunda buradan ayrlacağız herkes bir yere dağılacak bir hatıra bir abı kalsın birbirimize...siz ne dersiniz, fikir verirseniz ona göre hareket eder ortak nokta buluruz...:sm_cool:

mesela reyhan abla var bzim guruptan yurtdışı kardeş takımda varmı bilemedim ama ona göre eşleştirme yaparız...ay çok helecan yaptım fikir verinhihoyyyt

ayyy çok güzel bir fikir bende katılırım ablacım

Son düzenleme:
kalliste ablacım bu arada ben lahan çorbasını yaptım dün akşam bürüksel lahanası ,bir soğan ,bir havuç ve yarım pırasa limon kattım kabuklu haşladım blendırdan geçirdim akşam içmedim bugün öğlen yemeğinde içerim dedim ama içemedim :sinifsinif: çok kötü geldi tadı :kedi: bana içine baharat falanda attım limonda sıktım ama içemedim acaba beyaz lahanadan yapsam daha iyimi olcaktı ki :uhm:

kalliste ablacım bu arada ben lahan çorbasını yaptım dün akşam bürüksel lahanası ,bir soğan ,bir havuç ve yarım pırasa limon kattım kabuklu haşladım blendırdan geçirdim akşam içmedim bugün öğlen yemeğinde içerim dedim ama içemedim :sinifsinif: çok kötü geldi tadı :kedi: bana içine baharat falanda attım limonda sıktım ama içemedim acaba beyaz lahanadan yapsam daha iyimi olcaktı ki :uhm:

ay canım benim ya kıyamam.. brüksel lahanasını sadece salata yaparım ben başka türlü yemeğini filan yiyemiyorum.. sende yapmasaydın keşke öyle yazık olmuş o lahananın değişik bir tadı var çorbadan seni soğutmasa bari :bbo:

Arkadaşlar bir şey paylaşmak istiyorum, biliyorsunuz kardeş takımımız 13. takım...

site genelinde gezinirken yılbaşı çekilişi yapıldığını gördüm hoşuma gitti bende kardeş takımla böyle bir şey yapabileceğimizi düündüm.. yani okulda yapardık işerinde filan nasıl heyecanlı olur hiç tanımadığın kişiye hediye yollamak hediye almak ... isteyen katılır isteyen katılmaz zorunlu tutamayız kimseyi ama eninde sonunda buradan ayrlacağız herkes bir yere dağılacak bir hatıra bir abı kalsın birbirimize...siz ne dersiniz, fikir verirseniz ona göre hareket eder ortak nokta buluruz...:sm_cool:

mesela reyhan abla var bzim guruptan yurtdışı kardeş takımda varmı bilemedim ama ona göre eşleştirme yaparız...ay çok helecan yaptım fikir verinhihoyyyt
katilabilirim..

kızımda test yapılmadığı için nasıl bir virüs var bilemiyoruz tabiki ama şu günlerde herkes aynı virüsten yakalanıyor diyor doktor, bünyesi allahtan kuvvetli ve bakımınıda iyi yaparsam çabuk atlatabileceğimizi düşünüyorum...

benim kizimda gecen hafta londraya gitti..yaptirsam mi diye bi doktor arkadasimi aradim
kendi kizida var.. tavsiye etmedi.. ben yillik grip asilarina fln karsiydim ama bu domuz gribi beni korkutmustu.. birde seyahet girince araya..endiselenmistim acikcasi ama turkiyedeki kadar alarm yok hicbir ülkede..o yuzden bende imkanim varken vurdurmadim

Selam Melis, senin kuzucuk kaç yaşında

nasıl ya 7 kilo mu vermiş[

handecim benim kuzucuk 15 aylık :))

karamanlı 7 kilo vermiş aslında yaklaşık 4 ay önce ya da daha fazla ayrılmıştı takımdan kortizon tedavisi görüyordu iyice kilo aldı sonra azmetti bu 1 ay içinde verdi kilosunu ve takıma dönmek istedi yani uzun hikaye, 1 haftalık değil 1 aylık kilo.
sırrını da söyliyim sizlere: akşam 4den sıonra bir şey yememeğe çalışıyor çok acıkırsa elma. bir de günde 3 lt. su spora da gidiyor, ee daha ne olsun.

anladım Meliscim

ıyi akşamlar herkese, bişey sorucam hani ben şimdi 83,5 tan :) 60 lara düşmek istiyorum ya, böle 25 kilo verenler olmuş galiba aranızda dimi okumuştum yanılmıyosam, bana bu bacaklar hiç erimiycek gibi geliyoda, göğüslerim çok büyüdü, omuzlarım çok genişledi normal boyutlara geliyo mu bunlar çok merak ediyorum

Bu arada şu cetvel işine çok üzüldüm acayip motive ediyopdu beni, kk yönetiminden rica etsek geri verseler cetvellerimizi :((((

Back
X