biliyorum ki asla unutamayacagım aldattıgını asla unutmayacagım...
Onu görmek bile istemiyorum artık ...
Ama ayrılmak cok zor geliyor cocukluk arkdasımdı ,nişanlandık tarihimizi aldık .. şimdi cok zor geliyor ..
Düşünüyroum hiç bişey olmamıs gibi davranıp onu birden bırakmak istiyorum ama nasıl basarıcam bunu bilmiyorum... Ama artık onu istemiyorum ... Mantıklısı ve en dogrusu bu bunuda biliyorum...
Nasıl ama nasıl unutucam
biliyorum ki asla unutamayacagım aldattıgını asla unutmayacagım...
Onu görmek bile istemiyorum artık ...
Ama ayrılmak cok zor geliyor cocukluk arkdasımdı ,nişanlandık tarihimizi aldık .. şimdi cok zor geliyor ..
Düşünüyroum hiç bişey olmamıs gibi davranıp onu birden bırakmak istiyorum ama nasıl basarıcam bunu bilmiyorum... Ama artık onu istemiyorum ... Mantıklısı ve en dogrusu bu bunuda biliyorum...
Nasıl ama nasıl unutucam
şu erkek milletinin kadınlara yaşattığı travmalara inanamıyorum.bu nasıl bir midedir nasıl bir aymazlıktır.evlenmek üzeresin bir yuva kurmak ve mutlu olmak umuduyla sözler verilmiş.nikah tarihine kadar alınmış.adamın gözü hala çöplükte.yani söyleyecek söz bulamıyorum.evlenmeden bu kadar vukuatlı bir adama evlendikten sonra nasıl güveneceksin.bunlar çok huzursuz edici durumlar.kendimi yerine koyuyorum ben buna benzer şeyleri evliyken yaşadım.toparlanmam zaman alsada çok şükür şimdi çok iyiyim.ama sen bazı kararlar alarak başlamadan bu işkenceye son verebilirsin.yada iyice pişman et yaptığına yapacağına seni kaybedeceğini anlasın.belki ders olur ve bir daha yapmaz.son karar senin.erkek milleti değilmi hepsi aynı top kumaş.Allah bildiği gibi yapsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?