5 temmuz da evleniyordum..Ama şimdi bilmiyorum.. Yardım edin

canım bencede yolver gitsin belki üzülürsün ama unutursunda sonradan pişman olacağına şimdiden acı çek sana layık insanı bul kendine kendi durup dururken ateşe atma derim ahhkında hayırlısı olsun

Tek yanlış yapma hakkın vardı, onu da kullandın. Neyse uzatmaya gerek yok! Senin kantarın beni çekmez yavrum. Ne geçmişimde ne de geleceğimde X diye biri yok. Şimdi ister Y'lere git ister cehenneme. Bana gelme de nereye gidersen git!!! Senin için yapabileceğim bişey yok uzaaa....

canim umarim her sey yolundadir, umarim pisman olmamissindir verdigin karardan. inan bir iki konu var takip ettigim, birisi de senin konun. umarim biraz duzelmissindir.

aaa inanmıorum.bence ayrılmalısın derhal.şimdi yapıorsa ilerde tekrar yapar.ewliyken bu tarz olaylarla urasmak daha zor olur.ben olsam tekmeyi basardım

İnan bana çok şanslısın.Allah evlenmeden içine gireceğin ailenin ve evleneceğin erkeğin nasıl biri olduğunu göstermiş sana.Ben insanların karakterleriyle doğduklarına inanırım ve bir insanın karakteri neyse odur,inan asla değiştiremezsin,değiştirmekle uraşmaya kalkarsan kendinden olursun.Bugün hata yapanı affedersen yarın daha beterini yapar. Keşke bende senin kadar şanslı olabilseydim ve evlenmeden önce bazı şeyleri görebilseydim...Yolun henüz çok başındasın,arkana bakmadan kaç kurtul derim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…