5 temmuz da evleniyordum..Ama şimdi bilmiyorum.. Yardım edin

töbe töbe yareppiiiim
doru diosun yapar mı yapar
arkasında da durur haa, aslan gibi oğlum yaparsa yapar elinin kiridir die!

kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

canım yolun yarısından dönmek kÂrdır derler.çok ayıp bu yaptığı sana ... bence yol ver gitsin sana adammı yok elini sallasan ellisi biliyirom belki üzüleceksin ama şimdi üzülmen en mantıklısı sen bunu affedip devam etsende ileride hep kuşku ile yaşayacaksın çünkü güvenini yitirmiş.Yapma kendini kaptırma bu adam güçlü ol yaaa ne bu hep böylemi kandırılacaz.Kendisi senin yerinde olsaydı ne yapardı.Yol ver gitsin unutursun güzelim.. Sıkma canını :)

ya çok zor durumdasın ama evlendikten sonra hergün aynı telaşı yaşayacaksın o kişi bir daha yapmasa bile acabalar olacak hayatındaki o çok erken yapmış bunları nişanlısın....

yaşadığın olay çok çirkin; yalan, aldatma,
ama yine de şanslısın canım hiç olmazsa nişanlıyken görmüşsün gerçek yüzünü. tanıma evresi nişan, tanımışsın daha kötü ne olabilir ki?
şimdi bunu yapan evlenip cicim ayları geçince neler yapar kim bilir?
şimdi üzülüyorsun ayrılınca çok ağlayacaksın ama hiç biri evlenip bunları yaşamak kadar acı vermeyecektir canım inan bana.
yüzüğünü başına fırlat uzatma bu kendini daha fazla yıpratmana sebep olur:teselli:

ailen durumu biliyomu onlarlada konuş sana yardımcı olup arkanda duracaklardır.

bence onu hiç yerine koy tanıma bile kendi temiz yoluna devam et seni üzmesine asla izin verme

ben olsam böyle bir insana bir daha asla güvenmezdim. canımı bir kere yakan bir insanı affedersem artık onun için bu koz olur. her seferinde affedileceği psikolojisiyle daha kötüsünü yapar. evlendikten sonra ayrılmak inan daha çok zorlar seni. şimdi en azından nişanlıyım nişanı attım dersin. ama evlenipte ayrılma düşüncesi seni mahveder. sen mantıklı düşün ve kalbinin aklının buluştuğu ortak şeyi yap.

canim sakin bir manyaklik yapip da bu adamla evlenip hayatini mahvetme. o seni haketmemis. sevdim dese de sevmemeis. gozu diarda. sen seviyorsun basakasina bakabilir misin? askim canim diye hitap edebilir misin?

canim yanlis yoldasin, bu akilla daha cok uzulursun.

af dilese de emin ol bu son olmayacak. hep aldatilacaksin. bir kere uzul. sana gercekten deger veren ve guvenebilecegin birisi mutlaka cikar karsina. iliskide guven cok onemli ve bu sozle kazanilacak bir sey degil.

Evlilikte güven çok önemlidir...
daha yolun çok başındasın,ve biran önce kararını ver...
:1closedeyes:

sen allahın sevdiği bir kulmuşsun dua et bence :Saruboceq:
evlendikten sonra yakalaysaydın yalanlarını
yada çoluk çoluğa karışınca
değişmez ne kadar yapmıycam etmiycem desede yeminler etsede
inanma yalancı bir insan değişmez:1no2:değişemez :1no2:

aynı seyi dün ben de yasadım..aynı inkarlar, bana suçlamada bulunup üste cıkmaya calışmalar. sen bana güvenmiosun deyip beni suclamalar ...seni o kadar ii anlıyorum ki..

zararın neresinden dönersen kar-sakın yüz verme..allahın sevgili kuluymuşun bak evlenmeden öğrendin..bekarken atlatmak daha kolay ya evli olsaydın..inceldiği yerden kopar de,kaybetme korkusunu yaşasın..

canımm şanslısın grçekten şuanda seni aldatan ve sni suçlayan insan böyle gelmiş böyle gider bence. eğer evlenirsen yenilerine de sünger çekermişin gbi geliyo bana.
uzun sürer belki ama unutursun güzelim, çok ağlarsın ama bi ömür sürmez merak etme,evlenince bi ömür ağlamaktan iyidir.önce mantık !
saygı olunca sevgi de kendiliğinden oluyo hatta aşk bileyerimseniben

insanoğlunu Rabbim öyle güzel yaratmıs kı... annesı öluyor alışıyor babası ölüyor alısıyor.. sen daha yolun basındasın ve ıyı kıde evlı degılsın... bence sans senden yana ... ben kendımce fıkrımı soyleyeyım ben olsam ayrılırdım... çunku evlenınce ısler daha da cıddılesevek ve bır suru sorumlulugun olacak AYRILAMAYACAKSIN yada zor ayrılacaksın sana önerım yol yakınken kendını toplamalı ve mantıklı dusunmelısın ... sevgıler... a.s.

çocukluk arkadaşınmış herşeyden önce arkadaşına verdiği değere bak!anası tam kaynana olur söyleyeyim..sende evlensen paranoyayla kafayı yersin..elele verip delirtmiş olurlar..

Gamzecim yasadiklarina üzüldüm gercekten.
Senin yerinde olsam önce bana yalan söylediginden emin olurdum.
9 da aradiginda evdeyim demesinin yalan oldugunu anlamissin ama ondan önemlisi o cektigi mesajlarin kime ulasmis oldugu bence.
Sen bir süre kendini cek bakalim nisanlindan, ama gözün üstünde olsun takipte ol.
Ayriliga dayanabilirmiyim demissin ama bunu senden baska kimse bilemez canim, senin nasil bir yapida bir insan oldugunu ancak sen bilirsin. Fakat ayriliga dayanamamak, bir ömür boyu mutsuz olmaya boyun egmeyi gerektirmemeli (ayril demiyorum, yazdiklarina karsIlIk bir cevap veriyorum canim).

O cekilen mesajlarin kime gittigini kesinlikle ögren. Sonra oturup karar ver.
Hakkinizda hayirlisi olsun canim.

Canım o adamdan sana ne köy olur ne kasaba....
belki onca yaşanmışlıktan sonra silmek unutmak çok zor ama..sanırım bu olaylardan sonra hayatından tamamen çıkarman ve onu silmen en mantıklısı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…