5 temmuz da evleniyordum..Ama şimdi bilmiyorum.. Yardım edin

ne hayalllerimiz vardı cocukluk arkdasım ve cocukluk askıydı biizmki nasıl yaptı neden yaptı bilemiyorum düşünüyorum cvp alamıyorum ona sordugumda.. sıkıntıdan sadece msj dı diyor .. böyle bir acıklama yokki yok ....

istemiyorum ama içim öyle acıyor ki anlatamam size...
düğün hazırlıgı gelinlik .. tarih bunları o kadar düşünerek ve özenerek hazırlıyorduk ki ...
ne yapıcam simdi ben
nasıl kaldırıcam ...

arkadaşım evliliğine daha zaman var bence biraz sakinleş acele karar verme iyice düşün zaman en iyi ilaçtır.biraz görüşmeyin ikinizde iyice düşünün sonradan pişman olmayın belkide yaptığına pişmandır sonradan mutsuz olacağın kararlar vermeyin.

canım mutlaka unutman zor olacaktır biraz zaman alacaktır .unutmaya nasıl dayanırım katlanırım diyorsun.birde şu yönden düşün unutmayamı daha çabuk alışırsın yoksa aldatılmanın acısınamı .daha nişanlı iken bunu yapan birini affettigin zaman evlendiginde çok sadık olacagını sanma .. biliyorum belki acı konuştum ama gercekleri görmeni sağlamaya çalıştım ..hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım ..

ah canım ah
bu hayatta neler var neler
insanlar neler atlatıyor, bunları düşünürsen işin içinden çıkamazsın

bende nişandan döndüm, hemde nişanı ben atmamıştım karşı taraf abuk subuk bişeyler söyleyip attı. Nikahıma ve evimizi sermeme 2 hafta kalmıştı herşey hazırdı yani. Ama bugün itibariyle hepsi geçti gitti, iyiki atmış nişanı diyorum, şanslıymışım. Sende atlatırsın emin ol ama ayrılmakta kararlıysan...

Ha bi de sanırım burda okumuştum nişanlı bir bayan, nişanlısı başka şehirde artık herşey yapılmış ev sermeye gitmişler, nişanlısı doktormuş, bişeyden daha önce şüphelenmiş o mahalleye gidip bakkalından oralarda hemşire oturup oturmadığını sormuş ve direk o eve dalmış yani. Evini serdiği gün nişanlısı orda hemşirelerle birlikteymiş ve eşyalarıda alıp geri dönmüş, hemde ne dönüş bi düşünsene, o da Allahın sevgili kuluymuş bence. Bunlarda var bi de böylesini düşün.

Hem ne yaptığı belirsiz hemde suç bastırmak için seni suçlayan bi adamdan bence hayır gelmez. Sencesini bilmem. Daha çok yolun başındasın Allah yardımcın olsun, inş çok iyi düşünüp hakkında en hayırlı olan kararı verirsin :Saruboceq:

içine sindirmeden ayrılma zaten, sonradan nie ayrıldım pişmanlığını yaşarsın içinde..
belirli bi süre görüşmeyin, kendisine de söyle aramasın sormasın.. zaten suçlu, itiraz ediceni sanmıyorum.. kafanı topla, iyice düşün tart.. hatta al kalemi kağıdı yaz ayrılırsam şu şu olur, devam edersem şu şu olur die.. sonra bi analiz et bakalım hangisi senin için daha iyi olacak?
biraz matematiksel oldu ama aklından onbin tane şey geçerken kafayı toplamak zor oluyor bi de bunu dene bakalım..

Sizin değil onun içinin acıması gerekir..:mymeka:
Şimdiden aldatmasına göz yumarsanız ilerideki olacaklara davetiye çıkarırsınız..
Üzgünüm..
Ben evliyim,bu benim için boşanma sebebimdir..
Siz, daha yolun başındayken iyi düşünün derim. Sindirebiliyorsanız devam edin,hayırlı olsun hakkınızda..

Canım istiyosan burdan kımseyı dınleme ve bir psikoloğa gidip danış en iyisini o söyler . Ama psikolok falanda gerekmıyo bu şerefsiz adama. Seni oynatmaya kalkmış ve ben olsam hemen ayrılırdım. Hayatına öyle biri cıkar ki suanki nişanlını sana hatırlatmaz bile. Bikere adama güvenin kalmamış güveninin kalmadıgı adama saygın sevginde olmaz. Kesinlikle AYRILL..

ayy inanmıyorum yaa onun evleniyorum sevdiğimle diye bi mutluluk içerisinde olması gerekirken yaptığı şeye bak!!!
bide hala kendini haklı görmesi dayanılıcak gibi değil
eğer ki ben olsaydım ayrılırdım hiçte içim yanmazdı onun içi yansın beni kaybedeceği için derdim
bi ilişki kolay mı yürütülüyor az mı emek harcanıyor yazık onca emeğe değmiyomuş demek ki
sana böyle bişey yaptığı için kolay olur bence atlatman hafif bi sebepten ve ya senden kaynaklanan bi sorundan ayrılmıcaksın nasılsa
biraz daha eşelesen altını daha neler çıkar acaba bi şüpheye düşüp araştırmanla msnle üye olduğu yerleride bulmuşsun
o her zaman kendini haklı görmeye devam eder sen çok yıpranırsın bile bile yıpratma kendini

yaparsın cnm ileride daha çok yıpranmamak iyiki erken ayrılmışım demek için yaparsın

Canım kimse sana kolay olucak demiyor sonuçta ortada o kadar yaşanmışlık var ama ilerde evlenince böyle bir olayla karşılaşınca daha da zor olacak herşey...Bunu düşün ve biraz kafanı topla mantığın hayır diyorsa olmaz..Biraz kendinle başbaşa kal bu dönemde...

canım bence çok şanslıymışsın ki baştan görmüşsün herşeyi evlendiginde daha zor olur du bunları yaşamak yol yakınken dön derim sana bunu nişanlıyken yapan evlendıgın dede yapar biraz üzülür sıkılırsın ama sana benden tavsıyezaman herşeyi unutturuyo gerçekten gün gelir unuttugunda ben bu kişiye mi bu kadar üzülüp deger verdım dersın kısacası yol yakinken ayrıl canım benim

bu erkeklerde iyi öğrenmişler, hep aynı laf, benimle biraz ilgilenseydin,
sıkıldım bunaldım ondan oldu bilmem ne
bir de üste çıkarlar, güvenmiyorsan bitsin, nasıl güvensin be adam o mesajlardan yalanlardan sonra
canım bir ömür tedirginliklerle, şüpheyle geçmez, kafayı yersin inan
herşey unutuluyor, insan herşeye alışıyor
sen de onsuzluğa alıırsın merak etme

neyi bekliyosun ki geciktirip olayı zaman aşımına sokma bir an önce bitir kurtul o adamdan affedersen yine yapıcaktır bahanesi de hazır bunalmışmış evlenincede der aynısını bunaldım der boğuldum der hiç bitmez böylelerinin derdi ve hiç bi kadın dindirmez açlıklarını ne yazıkki böyle.
evlenince bırakılmıyor ya da ben cesaret edemedim bilmiyorum keşke anlayabilsen

sakın a sakın kendini bile bile ateşe atma,,daha nişanlısınız aynı evi paylaşmıyosunuz ona rağmen adamın yaptıklarına bak.bide evlenirsen bi zaman sonra bıkacak daha neler neler yapacak aman sakın o adamla evlenme

arkdaşlar cok dogur söylüyorsunuz ve bana güç veriyorsunuz ... Dün aksam bana hiç bişey yokmuş gibi davrandı kendimi hazır hisetmiyoruma am onu sevmedigimni anlaıyorum sevmiyorum artık onu .. Ve ayrılmaya karar verdim.. Söylemek ve o tartısmaya hazır deglim.. Herseyi yarım bırakmak

çok zor bi durum canım ama nişanlıyken bunalıp böyle yapan evlenince o kadar sorumluluk içinde neler yapar düşünmek bile istemiyorum iyi düşün doğru karar ver hakkında hayırlısı olsun arkadaşım

canım daha nişanlılık evresinde kendince bahanelerle bu yollara başvuran insan ilerleyen senelerde bir düşünsene e sen çocuklarla ilgileniyordun e sen şişmanladın e bana başkası daha fazla ilgi gösterdi bahaneleri ile neler yapmaz kiii,,,,,birde sen bana güvenmiyorsun şeklinde üste çıkıyor....ben evlilğimde bu tür problemleri yaşamış ve bazı sebelerden dolayı ayrılamamış biri olarak benim yaşadıklarımı asla yaşamanı istemem asla değil bu ilişkiyi devam ettirmek yüzüne dönüp bakmam........ ne demek internette üyelikler ne demek msjlar yalanlar....bu son vaadleri 100.vaad oluyor..bir kere affetdin mi ömür boyu affeden sen olursun.......nişanlısın evli bile değilsin ........seni aldatan seni üzen böyle bir hain insandan nasıl ayrılırımı dusunosun desen kii beni çok seven deger verennnnnn olumune ayrılma bu ınsanın yuzune bakmaaaaaaaa

şu kadarı varki çocukluk aşkıda olsa çatır çatır unutuluyor güzelim...
hatta sonradan da sürekli şükrettiriyor bu yaşananlar sana...
neyse sadete geleyim ailede maaşşallah oğlunun kınalarını karmakla meşgul anladığım kadarıyla...hani elin kınası derler ya...
düşünki evlendimi böyle bir durumda ailesinden göreceğin destek ne kadar sağlam...
hemen bırak ve üstüne teşekkür et tatlım...
beni rezillikten kurtardın sağol diye...
:lepi:

Son düzenleme:
Beklemene gerek var mı ?napıyorsun prenses müsait misin gibi msesajlar garipmiş..madem güvenmiyorsun ayrıl o zaman...zararın neresinden dönersen kardır..

resmen yalancı ötesı bır sevgılın ve oglu oldugu ıcın destekleyen bır aılesı var
evde deglken evde dıyor annesı,
sonra sız kavgalıyken sana bayram oturmasına gelıyorlar ohoooo kızım ipin ucu kacmıs resmen boynuzlandın mı bılemem ama yakında cıkmalarını ıstemıyorsan , musaıtsen prenses evlenırsınız
mesaj boyleydı degıl mı prensesıne attıgı msj
allah yazmasın yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…