Canim ya hayat var evlendi mi? inanmiyorum, yarabbim bundan guzel bir haber olamaz. Cok akli basinda cok hanim cok kararliydi. Cok dua aldi buradan yani Allah karsisina iyileri karsilastirsin diye.
Inan canim cok sevindim. Eger gorursen selamlarimizi ilet. Cok opuyorum seni de onu da.
biliyorum ki asla unutamayacagım aldattıgını asla unutmayacagım...
Onu görmek bile istemiyorum artık ...
Ama ayrılmak cok zor geliyor cocukluk arkdasımdı ,nişanlandık tarihimizi aldık .. şimdi cok zor geliyor ..
Düşünüyroum hiç bişey olmamıs gibi davranıp onu birden bırakmak istiyorum ama nasıl basarıcam bunu bilmiyorum... Ama artık onu istemiyorum ... Mantıklısı ve en dogrusu bu bunuda biliyorum...
Nasıl ama nasıl unutucam
fikirlerin için cok teşerkkür ederim...
Evet kararımı verdim ... Aslında bu evliligi yapamıycam... Asla ve asla güvenemiyorum... Söz verdi yemin etti ve suan evet her aksam yanımda telefonu gözümün dibinde ve bir sey varki bi msn adresi vardı ... Ve o adrese olaylar olurken baska bir adresten endimi ekledim ve oradan kontrol ediyorum iki gündür sözünde duruyormus diye ....
Ve ilk söz verdigi gece girdi ve 2 dk içinde cıktı sanırım bişeye baktı ...
Sonra girmedi birdaha dündenönceki gecede girdi ve hemen cıktı ben cevrimdısı kontrol ettim .. Diger üyellikleri kapalı tamammen....
Bunlar oluncada düşünüyorum acaba düzeldimi diye...
.
evet hersey bitti.... Artık benim sadece,
evet hersey bitti.... Artık benim sadece,
biliyorum ki asla unutamayacagım aldattıgını asla unutmayacagım...
Onu görmek bile istemiyorum artık ...
Ama ayrılmak cok zor geliyor cocukluk arkdasımdı ,nişanlandık tarihimizi aldık .. şimdi cok zor geliyor ..
Düşünüyroum hiç bişey olmamıs gibi davranıp onu birden bırakmak istiyorum ama nasıl basarıcam bunu bilmiyorum... Ama artık onu istemiyorum ... Mantıklısı ve en dogrusu bu bunuda biliyorum...
Nasıl ama nasıl unutucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?