5 temmuz da evleniyordum..Ama şimdi bilmiyorum.. Yardım edin

kendisiyle bir ahbaplığım yok canım, birkaç ay önce evlendim diye konu açmıştı oradan biliyorum. kötü anılarını paylaştığı gibi güzel anlarını da paylaşmak istemişti ve biz çok mutlu olmuştuk. acı çekti ama sonunda refaha erdi darısı gamzenin başına.

arkadaşım dınle!!..senın yaşadığının benzerını bende yaşadım.ıstemeye geleceklerı sırada senın gıbı bırsürü olayına şahıt oldum..ama herdefasında benı kandırmayı başardı benı sevdığıne ınandırdı.ve 4 yıllık bır ılışkıydı çok büyük bır aşk beslemıştım.ayrılmam ımkansız gıbı gelıyordu..ama ınan bırgün değişir falan dıe ASLA böyle düşünüp onunla evlenme..bırak yoıl mver gıtsın zaten senı sevıyorsa gelıp ayaklarına kapanır yalvarırı bunaltıyorsun benı dıye savunmaya geçmez..şayet sen ayrıldığında o da senden çok rahat bırşekılde ayrılabılıyorsa zaten bır anlamı yokmuşş.benım ilişkımde sonuç ne oldu bılıyormusun..tabıkı ayrıldım..hemde aylarca hergece gözyaşı döktüm..ama anlıyorsunuz kı bırını evlılkle değiştıremezsınız.bır ımzayla ınsanlar farklı bır kışıliğe bürünmüyorlar..senı anlıyorum.ne kadar büyük bır acı içinde olduğunu da.çaresızlık kadar kötü bır duygu yoktur yaşanan hayatta ve sende çaresızsın bılıyorum..ama ben başarabıldıysem herşeye rağmen bütün mükemmel yaşanmışlıklara rağmen reddebılıyorsam sende yaparsın.yoksa kendıne saygını kaybedersın emın ol.evlenmeden bunları kabullendığını gösterıp evlenırsen onuınla evlendıkten sonra nasılsa bırakamaz dıye daha fazlasını yaşatacak sana..ve ben şuan çok mutluyum hayatta o kadar mükemmel ınsanlar varmışkı meğer ondan ayrıldıktan sonra gördüm bunu.. o ıse hala yalnız hatalarının hesabını yapıyor belkıde mutsuz bunu duyuyorum.ama ben o kadar vefakarlıkla bekledığım bırının bana bunu yapmasına göz yumsaydım kendımden çok şey kaybedecektım..daha ıyılerını hakettığınıo göreceksın..yol ver arkadaşım ona..kendı yolunu açmak için yol ver..ona değil lütfen kendıne bır şans vermek için yol ver!!!

gamzeleyy canımm.daha önce de yorumda bulunmuştum.
şimdi oturdum tüm yazdıklarını okudum ve hala düşünüyor olmana anlam veremiyorum tatlım ya..biliyorum seviyorsun ama onunla evlendiginde birkaç ay geçirmeyeceksin ki,ömür boyu bu adamla aynı yastıga baş koyarken hep şüphe içinde mi yaşayacaksın.
bence bir adam bunu yaptıysa ne kadar yeminler etse de seni seviyorum dese de bu çok mide bulandırıcı ve onur kırıcı birşey.
sadece mesaj attım aldatmadım demesi de beni çileden çıkardı yani.hem unutma sen bayram günü ona ulaşmaya calısırken,
o elin kızına prensesim diye mesaj atmıştı...
bence şuanda seni elde etmeye çalışıyor olması bir güç savaşı gibi,sanki sana galip gelmeye çalışıyor gibi.yani kibele arkadasımın da dedigi gibi ya o gün aramasaydın da bilmeseydin olanları o mesajları görmeseydin ne olacaktı?
adam gibi itiraf mı edecekti sanki sana,kimbilir neler olacaktı da senin haberin olmayacaktı.
bak yazdıklarından ne kadar akıllı bir kız oldugun anlaşılıyor ama arada aşkına yeniliyorsun haala karar veremiyorsun.senin bişeyler içine sinip de şuanda onunla evlensen bile ona her baktıgında bu günler aklına gelecek o zaman kendi kendini daha çok yiyeceksin.hani demişsin ya bu acıyı kaldıramamaktan korkuyorum diye,
emin ol hayatta öyle acılar var ki bu ayrılık acısı dediginin milyon katı ve insanlar bunların üstesinden geliyorlar.en basiti ölüm acısı bile bir zaman sonra unutuluyor.
dünyada iyi ve eşine sadık olacak erkekler de var unutma...seni birtek o sevebilecek diye birşey de yok gün gelir öyle biri çıkar ki karşına bu insan aklının ucuna bile gelmez ömür boyu.aklını başına topla canım benim daha çok üzülmeni istemiyoruz bak hepimiz ayrılmandan yanayız...

kesinlikle yap evlennice daha büyk sorunlar çıkar güven sarsıldı bir kere iş için eve geç geldiinde yada telefonla konuşurken nasıl güveniceksin bir kere yapan bir daha yapar mutsuz olursun madem öyle evlenmeseydin lafını duyarsınn ayrıl

zaten seni kazanmaya calisirken boyle bir riski yakin zamanda tekrar almayacaktir bence. su an senin uzerine deli gibi dusmesi ve hata yapmamaya calismasi normal, cunku tek bir sms herseyin bitmesine sebep olmak uzere. evlilige ikna edene kadar adeta bir melek gibi davranacak buyuk ihtimalle. zaten bizim ongoremedigimiz, sonra neler olacagi degil mi? ne yazik ki cogu erkek bir kizi elinde garanti olarak gordukten sonra aldatmaktan kirici davranmaya, asagilamaya, dovmeye kadar her seyi yapiyor. su an sagliginla vs asiri ilgilenmesi, sut dokmus kediye dondugu icin.
bir de senin kontrol etmeye calisman cok normal, ama herkes bu isleri internet uzerinden yapmiyor. su an yapiyordur demiyorum, ama seytana bir kere uyan kisi genellikle bir esigi asmis oluyor ve eski masumiyetini ne yazik ki hicbir sey geri donduremiyor. zaten cogu erkek bir kere aldatip kopek gibi pisman olsa da, gerek esinin asla gercekten affetmemesinden, gerek kendi vicdan azabindan bunalip (tabi hicbir sey eskisi gibi olmuyor, ne yapsa yaranamiyor, dusunsene kendi okuzlugu ama boyle omur mu gecer?), "madem bu kadar aci cekiyorum bari sebebi olsun" diye dusunup eski huyuna geri donuyor.

ya kadınlar sanslı olailio bazen ama görmeyi bilmiolar işte bu duurmda bunun göstergesi..ya ne güzel işte bak evlenmeden yüzünü onun ne kadar zayıf karekterli oldunu uckuruna düşkün oldunu gördün sen sanıo musun ki evlenincve düzelir hamile olup aldatılan kadınlar en dikeyinden geçiş yaparsın gururnu onurunu koru...bir kadına bunu yapmak yakısır..onu ve aileni al karısna bittini söle..ailenin karsı cıkıcanı sanmam.

evet hersey bitti.... Artık benim sadece,

canım sakın üzülme dik durmalısın.o şimdi senin gibi akıllı bir kızı kaybettigine mi yanar artık,bu savası kazanamadıgına mı orası ona kalmış...
tüm içtenligimle diliyorum ki;inşallah bu yepyeni yılda yepyeni biriyle tanışırsın ve hayatının tek aşkı olur.bu seni üzen şahsı da bir kalemde unutturur...
zaten olacak bak gör.çok yakında biriyle tanıştım diye bizlere yazacaksın.
çok iyi oldu böylesi buna emin ol özgürlügünün ve kişiliginden ödün vermemişliginin tadını çıkar...Şeniz

hayırlısı olsun.. içinde şüpheyle şu kadarcık zaman geçiremedin, bi ömür nası geçiricektn?
daha düzgün birinin karşına çıkacağına kesnlikle inanıyorum.. yeni yılda mutluluklar dilerim..

Canım en iyisi açıp forumda aldatılan çocuklu veya çocuksuz bayanların yazdıklarını okuman olurdu. Nasıl herşeyden şüpheye düştüklerini, nasıl kimseye güvenlerinin kalmadığını, nasıl acı içinde kıvrandıklarını... Elbette bu onların suçu değil... Herkes senin gibi şanslı değil. Önceden göstermiyor belki çoğu erkek. Ama sen onlardan biri olmadığın için şanslısın. Boşver o kaybetti. Her yeni gün hayat yeniden doğar. Ve kimbilir kapanan bu kapının ardından çok daha hayırlıları açılır. Sen şanslı bir bayansın... yerimseniben

hersey için teşekkür ederim arkadaslar ben onu unutucam ama unutmama bile izin vermiyorki cok ilgileniyor arıyor devamlı rahat bırakmıyor ki ...özür diliyor ....

ehh tutuştu tabi ki ondan yapıyo.. elinde ne koz varsa öne sürücek şimdi..
yemezzzlerrrr :))

gene şansın varmışki baştan nasıl bi insan olduğunu öğrendin ya evlendikten sonra öğrenseydin çok daha zor olurdu daha yolun başındasın bunları bile bile evlenme derim ben

bir hafta kadar sonra seni artik aramamasini nazikce ama kesin bir dille rica et. bu isin donusu olmadigini iyice anlamali. hemen soylersen, sinirle yaptigini dusunur. bu yuzden bir hafta kadar bekle. zaten ilk gunlerde unutmak gibi birsey sozkonusu olmuyor. bu aralar telefonlarina cevap ver, ozur dileme faslina girerse bosu bosuna bunlari konusmaya gerek olmadigini soyle. sinirli olma, kavga etme. bir sure sonra kendiliginden aramamaya baslaycak. bu arada isyerine falan filan gelirse nazik davran, ama onunla vakit geciremeyecegini soyle. senin ilgini cekmek icin yeni biriyle birlikte oldugunu sana duyurma gibi bir cabaya girebilir, ortak arkadaslarinizla sana haber yollayabilir, bunlara kulaklarini tikamaya calis. ileride eger aramasini istemedigini belirttigin halde aramaya devam ederse, telefonunu degistir. aileni de durumdan haberdar et ki, takinti haline getirip seni rahatsiz etmeye kalkmasin. evini ararsa ailene yok dedirtme, konusacak birseyi yokmus o yuzden gelmek istemiyor desinler. seni eger fazla yumusak yuzlu bulursa, surekli kendini sana gosterip unutmani engellemeye calisacaktir.

bu evlilik değil canım bitir bu işi ve kurtul ona gebe değilsin şimdiden belli olmuş ne olduğu evlenince daha büyük cıkmazlara düşebilirsin hele bır de cocugun oldumu yandın bu yuzden sımdıden yol ver derım ben

ayrıca dayanamamaktan korkuyorum demıssın ınsan nelere dayanıyor bır bılsennnnnnn ınan kı dayanırsın ya da buna alısmak da dıyebılırızzzkaydirigubbakcemile5

zamanla anlıyorum ki ne kadar yalancı ve düzen baz biriuymiş ve artık onun beni haketmedigini daha daha iyi anlıyorum ... hayatımı onunla mahvetmek istemiyorum artık ondan nefret ediyorum ...

canım onsuz yapamayacağını anlayıp devam dersen,bu senin seçimin.ama asla unutılmuyor,aklından hiç çıkmıyor ve hep bi şüpheyle yaşıyorsun.bence bitirmelisin.:teselli:

sen nasıl unutucam diyosun cnm ama şuna emin ol onun seni unutması fazla zamanını almıcaktır! aklını başına topla mantıklı ol evlenince bi tane çocukla gözü yaşlı boşanmakmı daha iyi şimdiden yoluna bakmakmı? dünyada senden değerli kimse yok unutma değmez zaman herşeyin ilacıdır hakettiğini hakettiğine var evlensen ne olucak bi düşün? balık baştan kokmuş yinede hayatını mahvetmekte! güzelleştirmekte senin elinde iyi düşün!:1shok:a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…