5 temmuz da evleniyordum..Ama şimdi bilmiyorum.. Yardım edin

zamanla anlıyorum ki ne kadar yalancı ve düzen baz biriuymiş ve artık onun beni haketmedigini daha daha iyi anlıyorum ... hayatımı onunla mahvetmek istemiyorum artık ondan nefret ediyorum ...

Canim, msnsinde birsey mi gordun? Biz bu adamin ne kadar karaktersiz oldugunu daha en basta gormustuk de sen israrla onu takip etmeye devam ediyordun. Birseyini daha mi yakaladin?

çok zor bir karar vermişsin hakkında hayırlısı olsun demekten başka birşey yapamıyorum. ileride karşına başkaları çıkacaktır önyargılı olumsuz olmamaya çalış . hayatın güzelliklere doğru gitsin inş :teselli:

canımmmm sakın evlenme sakın evlenirsen hata edersin birde bebeginiz olursa o zaman işin içinden cıkamaz ömür boyu mutsuz olursun evlenecegin adam sana deger vermeli el üzerinde tutmalı şimdi böyle yapan evlendikten sonra daha fazlasını yapar....şanslısın ki evlenmeden farketmişşsin durumu.....eminim ki daha iyilerini bulursun.....

evet söz verdikten sonra hala ve hala msn de konustugunu yakaladım... yazık ya yüzüme nasıl bakmıs anlamıyorum

daha iyilerine layıksın sen yeter artık bırak şunu,:dilcikar:
çocukluk arkadaşınsa çocukluk arkadaşın ne olmuş yani çok mu önemli;:teytey:
aslına bakasan zaten bize en çok acıyı çok iyi tanıdığımızı sandığımız insanlar yaşatır,yerimseniben
artık süngerini çek şu geçmişinin ,:teselli:
ALLAH BİR KAPIYI KAPARSA BİR KAPIYI AÇAR

evet söz verdikten sonra hala ve hala msn de konustugunu yakaladım... yazık ya yüzüme nasıl bakmıs anlamıyorum

gordun mu, ne yazik ki uslanmak diye birsey sozkonusu olmuyor cogu zaman...
ne sanslisin ki, nisanliyken tanidin onu. ne sanslisin ki, simdi daha bilincli ve tecrubelisin. Allah'in sevgili kuluymussun canim, sukret haline.

gordun mu, ne yazik ki uslanmak diye birsey sozkonusu olmuyor cogu zaman...
ne sanslisin ki, nisanliyken tanidin onu. ne sanslisin ki, simdi daha bilincli ve tecrubelisin. Allah'in sevgili kuluymussun canim, sukret haline.

Canim biz bunu sana cok soyledik. vazgecmeeeezzzz.

Huy olmus artik onda. hic aglama. hayatindan tamamen cikar artik.

arkadasim o gozyaslarina degmez bile
uzulme lutfen sen dogru olani yapmissin
yaptigi sey cok cirkin
senin yasadiklarinsa cok zor seyler suanda biliyorum
ama lutfen kendini daha fazla uzme
herseyde bi hayir vardir
bak ya evlenseydin ve daha sonra bu seyleri yasasaydin
sence daha kotu bi cikmaz olmazmiydi
sen yoluna bak herkes ettini bicer
o seni haketmemis sakinnn uzme kendini ve kararindan donme
malesef erkekler bazen kadinlarin duygusalligini ve sevgisini kullaniyor
hersey gonlunce olsun arkadasim dedigin gibi o seni kaybetti sen onu degil unutma

ohoo yalan bir değil iki değil..bir daha asla ona güvenemiceksin bence sakın evlenme .bu anlattığın sebeblerden evli insanlar ayrılıyor sen nişan atmışsın çokmu?ööle unutamam falan deme öyle bir unutursunki sen zaten kendini böyle bir insana layık görmemelisin.evlilikde güven ve huzur herşeyden çok önemli ve güven birkez sarsıldımı asla geri gelmez.öyle karakterde insandan herşey beklenir.bak bence sen şimdi ayrıl ondan daha neleri çıkar,adam gibi seni kazanmaya çalışmak yerine neler konuşur kimbilir.baksana hemen seni suçlamış.canım burda yazılanları mutlaka düşün bak o kadar insan sana destek olmaya çalışıyoruz ve tecrübelerimizden birşeyler aktarıyoruz.mutlaka kulağına küpe olsun bu yazılanlar...

yol ver gitsin. inanki ewlilik kolay birşey değil eğer doğru insanı bulamadıysan. toparlan we yol wer

yol verdim ... Suan olanları ve yalanları size anlatsam .. Bizi abrıstırmak için ailesi kendi arkdasları nasıl yalanlar kuruyorlar...
Inanamıyorum nasıl böyle bişeyin içine girdim ben......
Az kaldı tamammen hafızamdan silicem..... Yalan üstüne yalan ... Annesi oglum sucsuz herseyde diytor ... Arkdası surdaydı diyor kendi habersiz burdaydım diyor ... Cok gülüyorum... Milet bzim derdimize düşmüş... Yapalım derken cok güzel batııryorlar sadece...........

Hiii canım ağlama.. ya da ağla o kadar ağla ki içinden çıksın gitsin acın. En doğru kararı verdin zaman geçtikçe bunu göreceksiz. Allahın sevgili kuluymuşsun ki sana erken göstermiş gerçek yüzlerini..

hemen ayrıl arkadaşım..o şimdiden başlamış ewleninince düzelmeyecek bunu aklından çıkarma..sonra seni aldattığını bile bile ona kadınlık etmek zorunda kalacaksın we inan bana bu onu unutmandan daha zor olacak..demekki o s.e.n.i. .k.a.y.b.e.t.m.e.k.t.e.n korkmuyo....sende korkma...

Başdan sona okudum yaşadıklarını .Verdiğin kararı elbette zor verdin ama bu senin güçlü karakterini gösteriyor.Tebrik ederim seni.
Saçma bahaneler,yalanlarla ilişkiyi kurtarmaya çalışan bir aile içinde sen ne kadar mutlu olabilirdinki? Sevgi bir yerde sonlanıyor.Güvensizlik ve saygıyı kaybetmek evliliği sonlandırıyor ki sen başında anlamışsın çok şanslısın.

Elbette üzüleceksin ağlayacaksın da belki ama bir an evvel kendini toparlaaa ve kendi arkadaş çevrenle bol bol vakit geçirip yalnız kalmamaya çalış.Boş kaldıkça geçmişi düşünürsün ve bu da daha beter yapar insanı.Gez dolaşş vee ne kadar güçlü olduğunu düşün bol bola.s

ayrılık bu ölüm değil ki unutuluuuuur unutuluuuur heleki böyle şerefsizler daha çabuk unutulur napcan kız 2. el adamı sana kocamı yok... at çöpe gitsin.

bunu daha önce okurken ne düşündün bilmiyorum ama umarım doğruluğunu şu an anlamışsındır.. Her şey yoluna girecek :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…