zamanla anlıyorum ki ne kadar yalancı ve düzen baz biriuymiş ve artık onun beni haketmedigini daha daha iyi anlıyorum ... hayatımı onunla mahvetmek istemiyorum artık ondan nefret ediyorum ...
evet söz verdikten sonra hala ve hala msn de konustugunu yakaladım... yazık ya yüzüme nasıl bakmıs anlamıyorum
evet söz verdikten sonra hala ve hala msn de konustugunu yakaladım... yazık ya yüzüme nasıl bakmıs anlamıyorum
gordun mu, ne yazik ki uslanmak diye birsey sozkonusu olmuyor cogu zaman...
ne sanslisin ki, nisanliyken tanidin onu. ne sanslisin ki, simdi daha bilincli ve tecrubelisin. Allah'in sevgili kuluymussun canim, sukret haline.
Şu iki kavrama dikkat edelim:
HATA: İstenmeyen davranışın, istenmeden yapılması..
YANLIŞ: İstenmeyen davranışın, isteyerek yapılması.
İnsanlar birden çok hata yapabilir ve her seferinde affedilebilir, ama biri birine yanlış yapmışsa bu feci bir durumdur ve affı kesinlikle yeni yanlışlar doğurur.:
-Tek yanlış yapma hakkın vardı, onu da kullandın. Neyse uzatmaya gerek yok! Senin kantarın beni çekmez yavrum. Ne geçmişimde ne de geleceğimde X diye biri yok. Şimdi ister Y'lere git ister cehenneme. Bana gelme de nereye gidersen git!!! Senin için yapabileceğim bişey yok uzaaa.... :dilcikar:
Erdal DEMİRKIRAN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?