5. Tüp bebek denemem ve başardım HAMİLEYİMMMMMM

şimdi sıra sende şekerim 4 gün sonra senin için sevineceğiz canımcım :))

bende dr söylemedenmi kullansam acaba yaa
neden dolayı kasılıyormuş acaba bede kendimi kasarım genelde vajinismuyluyum ben
transferim anestezi ile oluyor sence gereklimi bu fitil

gülencim vajinusmus sorunun varsa bna özelden msj at.yardımcı olabilirim bu konuda.

seracıgımmmm cok tsk ederım ınan senın haberını 4 gozle beklıyorum canım sende hamılesın bılıyorum canım bızde senı cok optuk

persembe gunude test yapıcam canım 10 gun sonra dr um benıde cagırdı kese gorunuyormu canım o gun superr

sedaaaaaa canım tebrik ederim çok şükür sende hamilesin sonunda sabreden derviş muradına ermiş güzel allahım kucağına aldığın günleride göstersin darısı bizimde başımızı inşşşşallahhhhhh
canım bide belirtilerinide yazsan çok sevinecem

canım temennılerın ıcın tsk allah ısteyen herkese nasıp etsın hıc pes etmeyın ne olur

aslında bende butun belırtıler vardı sag kasıgım transferden 5 gun sonra cok agrımaya basladı belım agrıyordu ve goguslerımde damarlar olusuyordu ama bu herkeste aynı olmuyor bılıyorsunuz kızlar benımde 9 gunumde ıdrar testımde cıkmamıstı o yuzden herkes 12 gunu kanda ogrensın kımse ıdrar testı yapıpta uzulmesın

içinemi doğdu arkadaşım Allah razı olsun bak bende başlık açtım gerçi değerim düşük ama 8.gün için iyiymiş Rabbim tamamına ermesini nasip etsin seninde benimde tüm hamişlerinde ve diğer arkadaşlarımızada hamişlik nasip etsin inşallah dualarım hep bizimle arkadaşlar hamişlerle tedavidekilerle her daim dualarımdasınız

Kızlar çok mutluyum 14. gün Beta HCG 169 yükseliyor

Kızlar sıra sizde sırayla haberlerinizi beklıyorum

İnanın, inanınki olsun

Kızlar çok mutluyum 14. gün Beta HCG 169 yükseliyor

Kızlar sıra sizde sırayla haberlerinizi beklıyorum

İnanın, inanınki olsun

sedacığım 59 dan 169 a yükselmiş yoksa üçüz mü?delikafadulden
Kurban olduğum Allah bu mutluluğu bizlerede yaşatsın canım dualarını eksik etme bizlerden:Saruboceq:

sedaaacım çok mutlu oldum Allah tamamına erdirsin inşallah doğum yaptım haberlerinide alırız dularımız senle canım...

sedacığım 59 dan 169 a yükselmiş yoksa üçüz mü?delikafadulden
Kurban olduğum Allah bu mutluluğu bizlerede yaşatsın canım dualarını eksik etme bizlerden:Saruboceq:

canım benım çok teşekkur ederım dualarım zaten hep sızlerle allahım kurban olduğum allahım ınsallah sanaa ve isteyen herkesede bu duyguyu yşatsın

ozlenozlem canım üçüzmü dedın allah hayırlısını versın canım ama üçüz çok zor olur korkutmayın benı ne olur kurban olduğum allahım hayırlısını sen bilirsin ama ..............................

maşallah maşallah allah nazardan saklasın güzel güzel artsın değerlerin inşallah
darısı bizlerin başına bende son 2 gün testim için meraktan çat diye çatlayacağım inşalah bende hamileyim dua eeeeeeeeeetttttttttttttttt

sera kalbım aklım dualarım hep senınle bılıyorum hamılesın sen bence allahım ınsallah nasip edıcek sanada anneliği sakın çatlama bebeklere bişiii olmasın sıkıntı yapıpta üzmebakım onları

canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim maşallah değerinde güzel katlamış darısı pazar günü benim başıma inşallah benim için dua et sedacığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…