COK SAGOL ALLAH SANADA KOLAY SAGLIKLI DOGUMLAR NASIP EYLESINOlur insallh cnm rabbim bu dunyada siniyo hepimizi insallh bu sefer gelir bebisin annesini bekletmez
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
COK SAGOL ALLAH SANADA KOLAY SAGLIKLI DOGUMLAR NASIP EYLESINOlur insallh cnm rabbim bu dunyada siniyo hepimizi insallh bu sefer gelir bebisin annesini bekletmez
COK SUKUR GUCUMUZ VAR.DEVLETTE DENESEYDINIZ.UMARIMKENDILIGINDEN OLUR.COK UZULDUM.ALLAH HEPIMIZDEN ONCE SIZE NASIP ETSIN INS.TUM MELEKLER YARDIMCINIZ OLSUN.Bende 13 yildir evlat ozlemi cekiyorum ben 1 defa deneyebildim malesef ikizlerimi erken dogumla kabettim maddi durumum olmadigi icin malesef yaptiramiyorum ne mutlu ki siz yaptira biliyorsunuz rabbim tez vakitte hayirli uzun omurlu evlatlar nasip eder
COK SUKUR GUCUMUZ VAR.DEVLETTE DENESEYDINIZ.UMARIMKENDILIGINDEN OLUR.COK UZULDUM.ALLAH HEPIMIZDEN ONCE SIZE NASIP ETSIN INS.TUM MELEKLER YARDIMCINIZ OLSUN.
Amin insallah inan ona bile gucumuz yetmiyor yapilan tedavimide isten ayrildigim tazminatla yaptirabildik sirf o yuzden isten cikip tedavimi yaptirdim rabbim buyuk ol derse olucak hakkimizda hayirlisiCOK SUKUR GUCUMUZ VAR.DEVLETTE DENESEYDINIZ.UMARIMKENDILIGINDEN OLUR.COK UZULDUM.ALLAH HEPIMIZDEN ONCE SIZE NASIP ETSIN INS.TUM MELEKLER YARDIMCINIZ OLSUN.
COK SUKUR GUCUMUZ VAR.DEVLETTE DENESEYDINIZ.UMARIMKENDILIGINDEN OLUR.COK UZULDUM.ALLAH HEPIMIZDEN ONCE SIZE NASIP ETSIN INS.TUM MELEKLER YARDIMCINIZ OLSUN.
HERKESIN IMTIHANI VAR NE DIYELIM DIYECEK SOZ BULAMIYORUM.INAN COK UZULDUM.ALLAH YARDIMCIN OLSUNAmin insallah inan ona bile gucumuz yetmiyor yapilan tedavimide isten ayrildigim tazminatla yaptirabildik sirf o yuzden isten cikip tedavimi yaptirdim rabbim buyuk ol derse olucak hakkimizda hayirlisi
Amin cumlemizeHERKESIN IMTIHANI VAR NE DIYELIM DIYECEK SOZ BULAMIYORUM.INAN COK UZULDUM.ALLAH YARDIMCIN OLSUN
sadece folık asıt kullanıyorum.baska bır sey yok.progestron hormonum yuksek cıktıgı ıcın transfer ıptal oldu.donduruldular.dıger adette transfer ıns.korkman cok normal..hayırlısı olsunBende 5. Denememi yaptırcam aralık ayında korkuyorum haliyle umarım bu kez nasip olur
Kullandıgınız herhangi bir vitamin yada başka bir şey var mı tedavi öncesi
cok sagol canım.pes etmedık zaten.yola devam.kızlar merhaba, ben 5. tüp bebek denememle ikizlerime hamile kalmıştım. ankara timur gürgan klinikte. çok şükür şimdi bebeklerim 2 yaşına girecekler, bir kız ve bir erkek. güzel allahım sizede nasip etsin. bu işin peşini bırakmayın, çabalayın, eminimki hepiniz bebek sahibi olacaksınız, allahım hepinizin yardımcısı olsun inşallah.....
sadece folık asıt kullanıyorum.baska bır sey yok.progestron hormonum yuksek cıktıgı ıcın transfer ıptal oldu.donduruldular.dıger adette transfer ıns.korkman cok normal..hayırlısı olsun[/
İnşallah bu kez olumlu olur yuzlerimiz güler bu tedaviler çok yıprattı artık
[
malesef cok yıprandık allah emeklerımızın karsılıgını versın ne dıyelım:)
tebrık ederım allah devamını getırsın ınsSlm kizlar bu benim 5 transferimdi
ve sonuc
8.gun 104.82
10.gun 264.9
Cok mu yuksek sizce
ins hepimiz bu sonuclari goruruz
4 negatiften sonra inanamiyorum
Allahim sen hepimize yardimci ol
umarım bu sefer her sey dıledıgınce olurrrrr cok guzel olurrrrr :)Slm arkadaşlar bende iki senenin içinde 8 kez transfer yaptirdim. Hepside hüsranla bitti ama asla pes etmedim herseyin bir Vakti var şuanda yine kan testine gün sayıyorum :))))
Aminnn hepimizin insallahumarım bu sefer her sey dıledıgınce olurrrrr cok guzel olurrrrr :)