Merhaba kızlar anne adayları biaz bende anlatayım 5. Tüpbebek ama suan düsünmüyorum.25yasındayım cikolata kisti hidroselpks ve rezevr azlıgı.Ilk olarak ist yaptık.Agrı sancı için gittim tüp bebek dediler başladık.hiç bişey bilmeden neyse iğneler ilaçlar 2yumurta kaliteli ,2trasfer ve sonuç 0.00.tekrar ankara baskentte kistten sıvı alındı temiz geldi patoloji.2kaliteli 2tranfer sonuç 0. Tekrar ankara baskent tekrar iğneler kontroller muayeneler 3yumurta 1embriyo 7hucrelı transfer sonuc 0.bi süre sonra ankara anatolia tahliller iyi fakat.tüp tıkalıymıs hidroselpks ameliyatı oldum şükür acıldı sonra uzun protokol ve 9hücreli tek embrıyo tranfer edildi sonuç 0.Yoruldum ama bıkmadım Rabbim kimseye kaldıramayacagı yuk yüklemezmiş.Bir hadisinde de kiminizi annenizle kiminizi cocuğunuzla kiminizi de vermeyerek sınarım demiş.Biz de sabırla o hayırlı günün gelmesini bekliyelim dua ve teslimiyetle.Hep bekledim ağladım dua ettim ve bekliyorum.Hep bu sefer olcak dedik ama hayırlı zaman degilmiş.Herseyden soğuduğum anda ellerimi açtığımda Rabbim bak yine ben geldim ben senin aciz bi kulunum sen istemeseydin ben senin hızuruna gelemezdim sen istedin bak yi e huzurundayım diye yalvardım Rabbim dualarımıza icabet eder ama vakti saati var daha.Dualarda buluşmak ümidiyle