5. tup bebek denemesiiiiiiiiiii

Slm kizlar bu benim 5 transferimdi
ve sonuc
8.gun 104.82
10.gun 264.9
Cok mu yuksek sizce
ins hepimiz bu sonuclari goruruz
4 negatiften sonra inanamiyorum
Allahim sen hepimize yardimci ol

Rabbim tamamına erdirsin dünya da ahirette gozunuzu aydın etsin darısı diğerlerinin başına inşallah.

BU ARADA BU YAZIMI OKUYAN ARKADASLAR LUTFEN BENIMDE BOYLEMI OLUCAK DIYE UZULMEYIN.HERKESIN BIR KADERI VAR AYRI AYRI.BENIMKI BOYLE IZINKI FARKLI..
canım çok merak ettim hatırlatmış gibide olucam ama sizde sıkıntı neydi... bizde eşimle 7.yılımızı doldurucaz martta bizde çok uğraştık senin gibi inşallah gönlüne göre olur herşey zamanı vardır belki tüm ümidin bittiğinde bide bakmışsın gelmişşş .. bozma moralini .. senin gibiyiz hepimiz farkımız yok. :KK28:

selam sizlerin mesaj yazdığınız zaman diliminde 2. test sonucumla hayal kırıklığı ve bunalım yaşıyordum.1. 42 çıktı ama 2. 19 a düştü maalesef.Bu tedaviye başlarken bir daha asla demiştim ama belki de Yaradanım beni teşvik ediyor yine deneyeceğim

Rabbim tamamına erdirsin dünya da ahirette gozunuzu aydın etsin darısı diğerlerinin başına inşallah.
Canım benimmm Allah tamamına erdirsin artık endişeleri bırak bu muhteşem duygunun tadını çıkar.Herşey süper senin durumun muhteşem.Bizimle de paylaş neler yaptın hangi ilaçları kullandın neler uygulandı?

canım çok merak ettim hatırlatmış gibide olucam ama sizde sıkıntı neydi... bizde eşimle 7.yılımızı doldurucaz martta bizde çok uğraştık senin gibi inşallah gönlüne göre olur herşey zamanı vardır belki tüm ümidin bittiğinde bide bakmışsın gelmişşş .. bozma moralini .. senin gibiyiz hepimiz farkımız yok. :KK28:
Bebek düşünüyoduk.doktora gittik çikolata kisti cikti.4ay deneyin olmazsa ameliyat dendi.olmadi ameliyat oldum 6 ay deneyin dendi yine olmadi.asilama yaptılar yine olmadi.tüp bebeğe geçtik.hidtosalpenks olmuş tüplerde dedfiler tekrar ameliyat tüpler acildi.ilk tüp bebek negatif.tekrar hidrosalpenks olmuş dediler ve ameliyatla iki tupumu aldılar yoksa ttp bebekte o lmaz dediler. İkinci tüp bebek negatif.genetik testi yapildi .mozaik turner cikti. Bu arada yumurta rezervi a

Bebek düşünüyoduk.doktora gittik çikolata kisti cikti.4ay deneyin olmazsa ameliyat dendi.olmadi ameliyat oldum 6 ay deneyin dendi yine olmadi.asilama yaptılar yine olmadi.tüp bebeğe geçtik.hidtosalpenks olmuş tüplerde dedfiler tekrar ameliyat tüpler acildi.ilk tüp bebek negatif.tekrar hidrosalpenks olmuş dediler ve ameliyatla iki tupumu aldılar yoksa ttp bebekte o lmaz dediler. İkinci tüp bebek negatif.genetik testi yapildi .mozaik turner cikti. Bu arada yumurta rezervi a
Yumurta rezervi azaldi.3 tüp bebek ve 4 tüp negatif.son iki denemede 5 gün embriyo kondu ama olmadı çok uzun oldu ama maleseff buuuu.

Yumurta rezervi azaldi.3 tüp bebek ve 4 tüp negatif.son iki denemede 5 gün embriyo kondu ama olmadı çok uzun oldu ama maleseff buuuu.
allah yardımcın olsun anladım canım seninkide baya zorlu olmuş benada genetik testi yapıldı aşırı kan pıhtılaşması var bundan tutunmuyormuş. 3 kez tüp bebek yapıldı allah emeklerinin karşılığını verecektir mutlaka :KK68:ayrıca bende yumurta rezervi azdı.eşimde sayı ve hareketlilik azdı canım

Ben daha baslamadan YORULDUUUm...

seni dusunemiyorum efenaz...

rapor sureci asilama tabii bunnlardan once ameliyat;'((

Sen neden uc kez ameliyat oldun benimde ikinci sozkonusu bende endoluyum.

:cry::oops::oops:
Beterin beteri var cnm.benim 10 oldu maalesef. Çooook zor gerçekten. Ama sabır veriyor allah bi şekilde. Ne diyelim yola devam

Merhaba arkadaşlar, bende 37 yaşında 13 yıllık evlilik, bir dış gebelik ameliyatı, bir kimyasal gebelik, tüpleri alınması, rahim içi yapışıklık ameliyatı , rahim içi polip ameliyatı, iki laporoskopi, rahim duvarında miyom ameliyatı, tiroid ameliyatı, 5 tüp bebek denemesi sonucu çocuk sahibi oldum. Allah' ın mucizeleri bitmiyor. Umudunuzu kaybetmeyin. Allah' tan hayırlısını dileyin. Benim gibi uğraşanlar için her gece dua ediyorum. Allah yardımcınız olsun...

Ve bugün dondurulmuş tedavim başladı......bakalim umarim bu sefer mutlu son

Bizde nasipse 5< denememize başlayacağızzzz, ama doktorumuz önce laparoskopi önerdi..... haftaya laparoskopimiz varrr çok heyecanlıyımmm... hakkaten şu süreç maddi -manevi çok yorucu, yıpratıcı ve bol sabır isteyen bir süreç. inşallahhhh bu imtihanımızı da hayırlısı ile verebilmeyi nasip etsn Rabbimmm

Herkese merhabalar bn 3 tedavim olumsuz olunca ağladım sizladim tekrar toparlanip umutla nisani bekliyorum bebek istiyorum ama bazende düşünüyorum bu sıkıntılardan dolayi isteyip istemedigimi bile anlamıyorum benm bu dünyada ki sınavım buymus diyorum ama inanıyorum bir gün minigim bnmle olacak kimse umudunu kaybetmesine Mozaik Turner genetik olarak ne oluyor cnm kan pıhtılaşma mi umut hep varŕrrrrrrrrrr:KK36:

Arkadaşlar 5.tüpe üzülur ken 6.yi bile yaptırdım ama buda olmadı sanırım

Back
X