:18:ay sağol, inan şımarıklık gibi gelicek ama hamileyim diyemiyorum. Eşimde aynı psikolojide. bir yanımız çok mutlu sonuçta pozitif çıkması çok önemli, şuan negatif diye ağlıyor olabilirdik. bi yanımız çok korkuyor. İlaçlara devam bakalım , ultrason için çok geç randevu veriyorlar 22 Nisankalp atımları ile birlikte görmek istiyorlar sanırım.. neyse hayırlısı bakalım..
merhaba durucuğum haırlı olsun,rabbim tamamına erdirsin inşallah.benimki yine olmadı ama şimdi sen bana umut oldun.bak oldu,inşallah rabbim kucağına almayı da nasip eder.ben öğrendiğm de senini transferin olmuştu,bekliyordun.o yüzden yazmadım,moraln bozulmasın diye.inşallah iyi haberlerini beklyorum.
Kuzum benim çok sevindim RABBİM tamamına erdirsin bak ne güzel haberler aldın kendini üzdüğüne değdimi.RABBİM sağ salim kucağına almayı nasip etsin.Artık kız olursa sana dünürcülüğe gelirim.Dualarım seninle tatlım RABBİM gönlüne göre versin.AMİNNNN
Ama nerelerdesin sen :) ihamal ettin beni :) evet canım söylemiştin, ama gelde şu gönlüme anlat. halen içim hiç rahat değil korkuyorum. ağrılarım çok var. senin olmuşmuydu. Benim biliyosun daha önce de iki pozitifim vardı ancak ağrım çoktu ve ikiside dış gebelik oldu. Rabbim bunu bana bağışlasın inşallah. Bunda da ağrım varbu arada yarın ve perşembe test yaptırmamı söyledi doktor( asıl test günüm perşembe) , umarım katlanarak artar.. ve umarım ultrasonda görürüm bebeğimi gümbür gümbür atan kalbiyle, bakarsın çift olur :)
gel anacım gel dünürcülüğe , ne güzel olur... kader kısmet bu ya olmaz diye bişey yok. inşallah ayın 22 sinde randevum umarım her şey yolunda gider..
dualarım seninle sağlıcakla devam etsin hamileliğin ve sağlıcakla kucağına al inaşllah.
sevgilerimle
arkadaşalar transferimin 11.günü ağrılarıma kahve lekelenme de eklendi. sanki adet olacakmışım gibi ağrım yoğun... iki tüpüm de alındı Allahım yine mi dış gebelik. Değerim de çok yüksek aslında 569 (10.gün değeri)... 3. defamı aynı şeyi yaşıycam kavuştum derken kaybedicem...Ne olur dua edin...
duru merhaba canım sen asm de mi denedin?arkadaşalar transferimin 11.günü ağrılarıma kahve lekelenme de eklendi. sanki adet olacakmışım gibi ağrım yoğun... iki tüpüm de alındı Allahım yine mi dış gebelik. Değerim de çok yüksek aslında 569 (10.gün değeri)... 3. defamı aynı şeyi yaşıycam kavuştum derken kaybedicem...Ne olur dua edin...
yaşadıkların o kadar tanıdık kiMerhaba Duru
Takip ediyorum seni , öncelikle hayırlı olsun bende 3 dış gebelik yaşadım ameliyat oldum .Tğpler de alındı ama son tup bebek denememde doktorumun korkusu yine dış gebelik olmasıydı . Olmadı ama tutmadı da .
Umarım herşey yolunda gider , beklemekten başka yapacak birşeyin de yok ama ben aslında bir anormallik oldugunu hissetmiştim Kan degerim 4000 falan olmustu acayip yukselmişti ve dayanamadım başka bir kadın dogumcuya muayene olmaya gittim 14. gün " kese falan yok " dedi . Ertesi gun için kendi doktorumdan randevu istedim tabi soylemedim baska doktora gittiğimi " gelme erken " dedi. Israrla gelmem lazım yanlış birşeyler hissediyorum dedim . " iyi yarın gel " dedi . Sabah 6 da agrılar icinde aciil gitmek zorunda kaldım . İnşallah bebegini sağlıkla kucağına alırsın .
Hikayem uzun o nedenle başınızı ağrıtmak istemiyorum, sadece 3. denemeden sonra şansın azaldığını biliyorum. Benim durumumda olup başarı elde eden var mı ?
İlginiz için şimdiden teşekkürler
lekelenmelerim kanamaya dönüştü, güle güle inci tanelerim..
rabbim bu yola baş koyan hepimizin yüzünü güldürsün...
hayırrrrr lütfen böyle deme çok yakın bir zamanda bir ardkşdada oldu hemde nasıl kanama ama şimdi yavrusu kucağında lütfennnnn git hastaneye hemen kan testini yenile gitmesinnnnn bebişş
allah yardımcın olsun canım umarım korktuğun gibi biş ideğildir yerleşme kanamasıdır. işallahbaşka bi hastneye gittim canım , ünv.hastanesine ; pek ilgilenmediler günahı boyunlarına, o halde bayağı dolaştırdılar beni. bi iğne yaptılar iç kanama varm ı diye baktılar ve dış gebelik son ihtimal düşük yapıyor olabilirsin dediler. ultrasonda başka bişey görmedier. tabi görmeleri beklenemz daha erken. inan bunu ilk defa yaşıyo olsam ve ağrım olmasa günlerdir ; bebeklerim tutunuyo der evden bile çıkmazdım ama öyle tanıdık kiaynı şeyleri daha önce iki defa yaşadım... Allahım sen acı bana ve kocama
inana negatif sonuçtan beteri var.. bu gün tekrar kan baktırıcam. bakalım ne oldu..
sen nasılsın nasıl gidiyor, kaçıncı günün?
hepinize çok teşekkürler, dayanma gücü veriyorsunuz. Bu gün tekrar kan baktık ikiye katlamış gibi. kese filan yok. kendi doktoruma gidemiyorum çok uzak, kanama artar diye korkuyorum . burdaki doktorlar tüp bebek konusunda biraz acemi ama yine de umutsuzluğa kapılmamamı söylüyorlar. ultranson baktılar gözüken bişey yok, bolca kist var.... pazartesi tekrar bakacaklar.
sevgilerimle
hepinize çok teşekkürler, dayanma gücü veriyorsunuz. Bu gün tekrar kan baktık ikiye katlamış gibi. kese filan yok. kendi doktoruma gidemiyorum çok uzak, kanama artar diye korkuyorum . burdaki doktorlar tüp bebek konusunda biraz acemi ama yine de umutsuzluğa kapılmamamı söylüyorlar. ultranson baktılar gözüken bişey yok, bolca kist var.... pazartesi tekrar bakacaklar.
sevgilerimle
canım çok sağol, seni üzmek istemem ama dış gebelikte de ikiye katlayarak gidiyordu. öyledir demiyor doktor ama takip edicez... ilk dış gebeliğimde 600 den sonra, ikincide 1200 den sonra bozuldu değerişte bu işteeeee
bak ne güzel artmş işte
ne olur moralini bozma 313 tane ayetel kürsi oku yada okut hemen
daha kese için çok erken kaçıncı günndü bugün
bozma moralini
duru çok zor olsada kötümser düşünme hep iyi şeyler getirmeye çalış aklına, üzüntü ve stres durumunu daha zorlaştırabilir, tüp bebek olayı umut dünyası umutlarını canlı tutmaya çalış. ne mucizeler okuyoruz şu yazılanlarda bu da senin mucizen olacak belki. dilerim pazartesi iyi haberlerini alırız. moral herşey unutm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?