- 20 Aralık 2018
- 83
- 24
- 3
- 36
- Konu Sahibi naneliguzel
bir tane geldi :)Hic olumsuz yorum geldi mi ben de onu merak ettim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir tane geldi :)Hic olumsuz yorum geldi mi ben de onu merak ettim :)
Banada atarmisin (bunu merakimdan istyorum hep)Resim isteyenlere attım :)
bir tane geldi :)
Resim isteyenlere attım :)
Yoo bana atti:)Resim felan atmiyorkekleyecek insan ariyor
Bende istioooom bananeSakin olun yolluyorum :)

İçimi kararttınız çok sağolunçok zor bu farkla. kızlar erkeklerden her zaman daha olgun olıyor. Ayrıca fiziki deformasyon kadında fazla maalesef. Yani sizden 5 yaş büyük bir erkekle çok rahat anlaşırsınız (kadınlar o farkı kapatır) ama değil küçük aynı yaş bile olsa çok zor. (Adamın extra olgun olması gerekir). Ya da şu açıdan bakın 10 yıl sonra siz 40 iken o 35 olacak ve yaşıtı arkadaşlarının eşleri 30 larda( 25 yaşında ileriye yönelik düşündüğünü de sanmam adayınızın

Güzelim sağolunKız daha güzel adam keko gibi
Üzgünümİçimi kararttınız çok sağolun![]()
Güzelim sağolun
ama keko değil adam yabakanlar beğendi hep , akıllı zeki birşey ayrıca
Amma abartmissiniz pes.çok zor bu farkla. kızlar erkeklerden her zaman daha olgun olıyor. Ayrıca fiziki deformasyon kadında fazla maalesef. Yani sizden 5 yaş büyük bir erkekle çok rahat anlaşırsınız (kadınlar o farkı kapatır) ama değil küçük aynı yaş bile olsa çok zor. (Adamın extra olgun olması gerekir). Ya da şu açıdan bakın 10 yıl sonra siz 40 iken o 35 olacak ve yaşıtı arkadaşlarının eşleri 30 larda( 25 yaşında ileriye yönelik düşündüğünü de sanmam adayınızın
Ben realistim, abartmadımAmma abartmissiniz pes.

O kravat varya aynı muavin gibi durmuşGüzelim sağolun
ama keko değil adam yabakanlar beğendi hep , akıllı zeki birşey ayrıca