• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 yaş sorunları

Merveprtkya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
86
Oğlum 5 yaşını geçti ama bu aralar sorun yaşar olduk inatlaşma her şeye ağlama kız erkek arkadaş ayrımı yapmaya başladı buda beni ve eşimi biraz yormaya başladı mesela yemek yerken kendisi asla yemek istemiyor siz yedirin siz giydirin gibi asla yerinde durmak ne bilmez kuralları çok öğretmeye çalışıyorum ama anlamak istemiyor nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilmiyorum ne yapmalıyım sizce

Oğlum 5 yaşını geçti ama bu aralar sorun yaşar olduk inatlaşma her şeye ağlama kız erkek arkadaş ayrımı yapmaya başladı buda beni ve eşimi biraz yormaya başladı mesela yemek yerken kendisi asla yemek istemiyor siz yedirin siz giydirin gibi asla yerinde durmak ne bilmez kuralları çok öğretmeye çalışıyorum ama anlamak istemiyor nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilmiyorum ne yapmalıyım sizce
4 yasta bunlari yasiyoruz. Kardesi oldu diye cikti saniyordum bazi davranislari, kendim yemem, kendim yapamam kisimlari kardesten bagimsiz mi diye bir dusundurdu :) aslinda sabrimi koruyabildigimde ya sa Tukenmedigim bir anda ona yardimlair için teşekkür edince ya da yureklwndirince kendi yapiyor her seyi. Tuvalete gidip geliyor, okulda alisti. Gelince sen beni alkisla diyor.abartili ovguler, oo nasil giydin ama, oo supersin blavbla. Belki deneyebilirisniz.

Back
X