5 yasa 4 aylık bebek verılır mi

Kardeşin ağzını açacak mecburen.
Olduktan sonrasının çaresi yok çünkü
Olmadan önce önlemini alacak bazı şeylerin
Allah korusun bebeği düşürseler beli kırılsa sakat kalsa herkes iki vah vah tüh tüh der çekilir köşesine ama kardeşinin ve bebeğinin hayatı asla eskisi gibi olmaz

Ben pimpirikliyim veremem desin.cocuklar tutmaya çalışınca vermesin.eltiside kirilirsa kırılsın.anlasin hatasını.ne kadar sinir bozucu bir durum ya.koskoca insanlar yani.4 aylık bebeğin verilmeyeceğini bilmiyorlar mı.5 yaşındaki çocukların annelerinide çok hatalı buldum ben.kaynanasida olgun davranmıyor

abla gözüme bakıyorlar dıyot eşimle bişey desek diyor.. Zaten bende tutuyorum diyormus kaynana ama neredeyse bana hiç vermiyorlar diyor

Bende yegenime verdim bebegimi, ama o oturunca ve ben yaninda hafif tutarak verdim bebegi. Sürekli yavas olmasini, daha yeni dogmus ablasi felan diye tembih ediyordum. Burda önemli olan kontrol benim ellerimdydi.

Ablanda ipleri kendi ellerine alsin. Bebek onun bebegi. Olsun kötü gelin olarak ilan edilsin. Birseylerin iyi gitmedigini sezdiginde hemen bebegi alsin kendi kucagina. Eger korkuyorsa, bunu "aa bence altina etti bebis" gibi bahaneler ile olabilir.

Eşiniz ne yapıyor bu arada? Bizde de vardı kucağına almak isteyen küçük çocuk. Ben görümcelerime ve eşime söylüyordum. “Beni papaz etmek istemiyorsanız siz müdehale edin” diye. Onlar sıkıştırıyorlardı sağda solda çocuğu. “Ama bak o çok küçük. Hadi otur bak kucağına koyayım ama ben tutucam” diyorlardı. 1 dakika sonra yeter diyip alıyorlardı. Sizde karışan yoksa devreye gireceksiniz mecburen. Kayınvalideniz veriyorsa çocuklara, kayınvalidenize vermeyin. Yada elti geldiğinde gitmeyin.

Kimse kusura bakmasin -boyle seyler yapmiyoruz bebegim daha cok kucuk der ellerinden alirim oyuncak mi bu sinir oldum

Olurmu canım öyle şey oyuncakmı o bebek.kardeşinde ne ezilip büzülüyor istemiyorsa istemiyorum demeyi bilecek

Ben kızımın kucağına veriyordum otururken bir elimle destekleyerek , cok kiskaniyordu , yalnız kaldığında zarar veriyordu.
2 3 kere verdikten sonra vazgeçti sonra.
yanlış olduğunu bildiğim halde yapmak zorunda kaliyordum.
Ama başka çocukların kucağına vermezdim galiba , küsen küssün.

İkiside haksız.
Vermesin ne demek ağzımı açtırtmıyor dövüyormuymuş kardeşini. Asla vermem o kaynanaya da "o torununsa buda torun bişey olsa nolcak" derim.
Evlat için herkesi karşıma alırım yani net.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…