- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.862
- 598
- 33
- Konu Sahibi Backyoureyes
-
Hayir diyemiyorsa hic gitmemesi daha hayirli bebegin akıbeti açısından .Pamuklara sarilacak donemde cocuklarin elinde evrilip cevrilmez ki yazik .Zaten 2 haftada bır gıdıyorlar..
Oyuncak bebek değil sonuçta tabiki vermesin.Onun çocukları mutlu olacak diye kendi bebeğinin Allah korusun hayatını riske atmasın.Merhaba hanımlar.. Kardesım için yazıyorum 4 aylık bebegı var kaynanasına her gittiğinde ikiz 5 yasındaki eltinin cocuklarıbebegı ıstıyor ve basına ususuyorlarmış bebegi surekli kucaga almak istiyorlarmıs bir iki kez kendısıde hafıften tutarak veriyormus ama surekli istedikleri için kaynanası kıyamayıp cocuklara verıyormus.. Kardesim benım agzımı actıtmıyorlar cok zoruma gidiyor diyor ..cocuklar sureklı bebegın agzından burnundan oynuyırlarmıs sızce kim haklı ?
Ben asla müsaade etmezdim kardeşinde etmesin ne demek alıp gidiyorlar o onun çocuğu ya olur mu öyle şeyBu ikizlerin annesi bunları terkettı kaynanası annelik yapıyor.. O yuzdenbu hassasıyet..ses cıkarsam cocugu alıp dıger koltuga gidiyorlar diyor kardeşim .. Bebegin kucuk beşigi var onda rahat ettigi için onda sallıyorlarmıs cocuklar tepelerine gelip bebegi sallıyormus
Benim kv de görümcemin kızına verme tesebbüs ünde bulundu. Panter gibi atlayıp çektim bebeğimi..... Üzülüyor dedi ben de bişey olup da ben ömür boyu üzüleceğime... Üzülsün dedim.Merhaba hanımlar.. Kardesım için yazıyorum 4 aylık bebegı var kaynanasına her gittiğinde ikiz 5 yasındaki eltinin cocuklarıbebegı ıstıyor ve basına ususuyorlarmış bebegi surekli kucaga almak istiyorlarmıs bir iki kez kendısıde hafıften tutarak veriyormus ama surekli istedikleri için kaynanası kıyamayıp cocuklara verıyormus.. Kardesim benım agzımı actıtmıyorlar cok zoruma gidiyor diyor ..cocuklar sureklı bebegın agzından burnundan oynuyırlarmıs sızce kim haklı ?
Kaynana bunamış benceBu ikizlerin annesi bunları terkettı kaynanası annelik yapıyor.. O yuzdenbu hassasıyet..ses cıkarsam cocugu alıp dıger koltuga gidiyorlar diyor kardeşim .. Bebegin kucuk beşigi var onda rahat ettigi için onda sallıyorlarmıs cocuklar tepelerine gelip bebegi sallıyormus
ben tutuyorum diyormus kaynanasi kaçkEz de uyarmiş baska ne yapabilirAnneler gerekirse bebekleri icin canlarini bile feda edebiliyorken boyle durumlarda pasif kalmalarini aklim almiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?