5 yasa 4 aylık bebek verılır mi

İster küssünler ister darılsınlar Allah korusun bir düşürseler bir zarar verseler geri dönüşü mü olacak? O çocuklar canlı bir bebeğe zarar verebileceklerinin bilincinde olmayabilir. Gitmesin madem yani şart mı 2 haftada 1 gitmesi. Ya da çok gitmek istiyorsa bebeği size, annesine ya da herhangi bir güvenilir birine emanet edip tek başına gitsin. Kardeşinizin bu kadar pasif olması sıkıntı.

Ne demek 5 yaşında çocuğa bebek vermek? İki kez okudum konuyu sandım ki 5 yıllık evli çocuk evlat edinmek istiyor sandım bian.
Hayır verilmez bebek oyuncak değil. Tepkinizi koyun kesinlikle. Oyuncak değil bu çocuğun elinde ne işi var demelisiniz!

Bu ikizlerin annesi bunları terkettı kaynanası annelik yapıyor.. O yuzdenbu hassasıyet..ses cıkarsam cocugu alıp dıger koltuga gidiyorlar diyor kardeşim .. Bebegin kucuk beşigi var onda rahat ettigi için onda sallıyorlarmıs cocuklar tepelerine gelip bebegi sallıyormus

Oyuncak bebek değil sonuçta tabiki vermesin.Onun çocukları mutlu olacak diye kendi bebeğinin Allah korusun hayatını riske atmasın.

Çocuğa bebek emanet edilir mi ya o ne anlar bebek tutmaktan oyuncak mi istedikleri gibi hareket ediyorlar
Kardeşin biraz açsın agizini canim olmaz oyle

Ben asla müsaade etmezdim kardeşinde etmesin ne demek alıp gidiyorlar o onun çocuğu ya olur mu öyle şey

Benim kv de görümcemin kızına verme tesebbüs ünde bulundu. Panter gibi atlayıp çektim bebeğimi..... Üzülüyor dedi ben de bişey olup da ben ömür boyu üzüleceğime... Üzülsün dedim.
Konu güvenlikte kim ne derse desin tavrım net. Ayrıca kibar da olamam onu bebeği oyuncak yaparken düşünecekti.

Kaynana bunamış bence
Kardeşin bir cinnet falan geçirsin

Oyuncak değil ki o. Hassas yapısı olan bir canlı. Ellerinden düşüp te kalıcı hasar alırsa nolacak peki. Ketum ol bu konuda. Çok saçma yaa sinirlendim valla. Kaynananin ve iki sipanin gönlü olacak diye niye çocuğunu tehlikeye atıyorsun.

Ben ogluma veriyorum bebegi:) cok seviyo tabii istiyo.. bende tutuyorum tabii mecburen

Vermesin bu kadar nett o onun çocugu kimsenin kucagına vermek zorunda değil o kendi bastan çizgisini koysaydı cesaret edemezdi kv çocuga bebek vermeye

Valla konu bebegimse annemi bile tanimiyorum. Bende gittiğimde esimin yegenleri yasli ananesi vs istiyor vermiyorum. Hatta genel anlamda birinin kucaginda bes dk birakmiyorum. Cunku opuyorlar ya da ziplatmaya calisiyorlar . Hem bu konuda cok sansliyim ki kizim benden baskasinin kucaginda durmaz. Aglamasini bahane edip ya uyutuyorum ya kucagima aliyorum. Bazen arada laf sokuyorlar bi sevemiyoruz diye sakayla karisik ben dort gun sanci cektim bu cocuk icin kusura bakmayin oyuncak degil diyorum. Lutfen cocugu ile ilgili konularda kirmamak icin ugrasmasin daha sonra daha kotu bir sey olursa sadece kendisi uzulur.

Şu insanlar neden bu kadar düşüncesiz olur anlamam .. çocuk bu isteyebilir de onun annesi nin buna engel olması lazım .. . 5 yaşında ki cocuğa bence pekala anlatabilir bu durumun olmayacağını ona zarar verebileceğini filan ... çocuk da istiyor diye böle riskli ni durum olmaz yani

Ayyyyy!!!!!! İçim daraldı yaaa!! Bu çocuğun kucağına çocuk vermek ne kadar gerizekalılık! Tutmasın ya! Almasın kucağına! Nolacak ölecekmi bebeği kucağına almadı diye! Yüzüne dokunmayın o daha çok küçük diye uyarsın. Ayrıca ağzını açtırmıyolar ne ya annesi o onun! Valla sinir oldum. Söylesin sert bi şekilde anne verme diye. Yada gitmesin.

Burada konunun kimin haklı olup olmadığı değil bence daha 4 aylık bir bebeğin Hatta bağışıklık kazanmamış bir bebeğin sağlığı söz konusu .
bırakın Şimdi haklıyı haksızı
kardeşiniz çocuğunu koruyamıyorsa gitmesin bir zahmet .
kimsenin veledi şımarıklık yapacak Millet de darılacak diye çocuğumu aslanın önüne atar gibi oraya buraya veremem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…