5 yasa 4 aylık bebek verılır mi

Valla ben kardeşinin yerinde olsam gitmezdim. Beni yani çocuğun anasını dinlemeyecekler ha?!! Öyle bir olay çıkarırım ki ne olduklarını şaşırırlar vallahi. Ben o kadar çile çekip de millete oyuncak olsun diye doğurmadım sonuçta. O da biraz ağırlığını koysun bence.

4 yasinda oglum 1 yaşlarında ikizlerim
Var
Kendi oglumun kucağına verirken ben tutuyorum
Devamlı istediğinde Hayır diyorum
Küstüğü de oluyor ama
Cocuk bu nasil tutsun ne bilsin bebek tutmayi korunayi

Onun annesi kardesiniz

Cok isterlerse alsin yanina ikizleri bi iki dk sevdirsin
Aglayan da aglasin
Kayinvalidesi de kırılırsa kırılsin

Ya birden gözüne parmağını soksalar ya aniden düşürseler ne olacak??

Kardesiniz biraz konussun gerekirse kötü olsun

Agzimi actirmiyorlar ne demek ya insan çocuğunu korumayi bilmeli.Eger rahatsiz oluyorsa cok küçükler veremem Allah korusun bisey olur desin boyle miy miy annelere de sinir oluyorum.4 aylik bebegin minicik cocuklarin elinde işi ne neyden korkuyor anlamadim.Kendini cok ezdirmis galiba 2 haftada bir kv. ye giderse böyle olur o kadar sık gitmenin ne manasi var anlamiyorum çok yüz veriyorsunuz sonra boyle sızlaniyorsunuz(kardesiniz icin söyluyorum elbette)

Kiyamam daha çok küçük mikrop filan kapar lütfen kardeşiniz sessiz kalmasın üslubunca söylesin.

Bebek bu oyuncak değil asla vermesin çocuklara oyuncak etmiş kv resmen ben olsam laftan anlamıyorlarsa götürmem bebeğimi...

Yuh bu kadarına da pes birşey yapsalar çocuğa nolacak çocuğa çocuk verilir mi akıl var mantık var ben 10 yaşındaki kardeşime bile vermiyorum siz tepkinizi koymak zorundasiniz

Ağzını açamıyorsa anne olarak ne işe yarıyor?
5 yaşındaki çocuğun oyuncağı mı yenidoğan bebek. Kardeşiniz biraz anne olarak ağırlığını ortaya koysun doğurmak kolay bakmak zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…