- 23 Mart 2019
- 1.005
- 1.896
- 83
- 38
Sizin gibilere ne diyeceğimi şaşırıyorum umarım bi gün babaanne yada anane olmazsınız. Hayal gücüm çocuğa neler yapabileğiniz konusunda zayıf kalıyor.5 yaşındaki çocuğunuz tek başına babaannesi dahil hicbir yere gitmemeli. Siz görüşmüyorsanız bile babası olmalı yanında. Iyi cesaret sizdeki.
Zamanla alışır onlarla az görüşmeye takılmayın bu kadar, önceliğiniz çocuğunuz ile sizin aranızdaki bağ olmalı, sizi kötüleyen insanlar iyi değillerdir, sevgisizliği öğrenmesin çocuk henüz bu yaşta, sevgisizlik nedir bilmesin henüz bunun için çok küçük. Çocuklarımız aynı yaşta ve sizi iyi anlıyorum.Sanırım benden soğuması eve geldiğinde ağlamasına bu yüzden ne zaman gelse ağlar çünkü gitcem orda kalcam diye yada onlar gelsin kalsın dye bebekliğinden beri hemen hemen hergün görüşerek büyüdü şimdide uzak kalmak zorluyor olabilir
Babasıda kardeşini götürüyor kızıyor ben niye gitmiyorum diye kız çocugu tuvaleti geliyor ilgilenemiyorum erkekli ortama gidiyorum diye götürmüyor kızımı o yüzden gidiyor orayadakardesıyle sıkıntı yasıyor bunalıyor dıye gondermeyın bır sure sonra dıslanmıs hıssı yalnızlık ve kopma yasar kavga etmeyen kardes var mı ? evde kalacak o sorun evde cozulecek . alıp kafasını gıdıp dınlenecegı yas ıcın 20 yıl daha beklemesı gerek . bunu yapmayın . orta yolu bulmayı aralarını duzeltmeyı sız saglayacaksınız bırını havası degıssın dıye gonderıp dıgerını yanınızda tutuyorsunuz olmaz oyle
bırde zaten anlasamadıgınız sorun yasadıgınız kısılere gonderıyorsunuz duzgun olsalar sorun yasamazdınız sorunlu ınsanlara cocuk mu emanet edılır
ıkı cocugunuzuda gorusturmeyın bence onlarlaBabasıda kardeşini götürüyor kızıyor ben niye gitmiyorum diye kız çocugu tuvaleti geliyor ilgilenemiyorum erkekli ortama gidiyorum diye götürmüyor kızımı o yüzden gidiyor orayada
Kızdır anneni seni dövsün ne demek ya. Koskoca insanlar aklı sıra çocuğuna kötü davranmanı ve onlarında taarruza geçmesini bekliyor resmenBu söylediklerinizi yaptım ama sorun şurda bana göre eşimin ailesiyle görüşmüyorum ayda bir gelirler teftiş etmeye bazen kızımda gider onlarla akşama kadar kalır gelir orada söylenenler annen seni dövüyor mu dövünce söyle bize kızdır anneni seni dövsün yemek yapıyor mu annen nereye gittiğinizi söylemezsen seni bize getrimeyiz tarzı konuşmaymış agzından bu kadar alabildim çocugu arada bırakmamak için istediğini söyleyebilirsin annem sorun yok dedim önceden söyleme diyordum kavga cıkmasn dye
Kızımı aramızda kalacak diye diye konusturdum eşim anneme sorarım dedi eger annesine sorarsa cocuk oraya gidince ters tepki görecek ve birdaha hiç söylemeyecek bana birşeyini sorma dedim ama bunu ögrenmese arkdaşıma da yapmazdı benimleyken baskılanmıs gibi oh annem yok rahat rahat konusa biliriz demiş arkdsm a
besle kargayı oysun gözünü :)))Ben olmadığım zaman benim arkadaşlarıma anneme kayınvalideme halalarına yani ilk fırsatta arkamdan konuşuyor bunun önüne nasıl geçebilirim ne yapmamı önerirsiniz?
Oglum da oyle yaaAy komik geldi kusura bakmayın.
Çocuktur konuşur. Bende evdeki her şeyi öğretmenime anlatırmışım.
Evin içinde yaşananlar evde kalmalı falan diye karşınıza alın konuşun.
Anneyim ve asla oğlumu tek başına bırakmam. Ben olmazsam babası mutlaka olmak zorunda. Dünyanın bin türlü hali var. Aklınıza illa sapıkça şeyler getirmeyin. Bu işin kazası belası var. Anne babanın verdiği eğitimin sekteye uğraması riski var. Bakin bu örnekte bu olmuş mesela. Anne ya da baba çocuğun yanında olsaydı çocuk psikolojik şiddete uğramayacaktı ki bu yaşanan bildiğiniz psikolojik şiddet. Ayrıca evet söz konusu evlâdım olunca kimseye güvenemem. Benim için herşeyden değerli. Not: eşimin ailesiyle sorunum yok. Hatta çok severim. Hatta sırf torunlarıyla iletişimleri kopmasın diye ayda bir şehirlerarası yolculuk yapıyorum. Ama sadece onlarla değil kendi ailem dahil kimseyle yalnız bırakmam. Bu ülkede en çok yaşanan taciz aile içi ve çok yakın akrabalardan geliyor. Bilin istedim.Sizin gibilere ne diyeceğimi şaşırıyorum umarım bi gün babaanne yada anane olmazsınız. Hayal gücüm çocuğa neler yapabileğiniz konusunda zayıf kalıyor.
çocuğun kişiliğinin oturduğu zamanlarda böyle şeyler olması çok yanlış.bence eşiniz ailesiyle sertçe konuşmalı ve çocuğu gözetimsiz orada bırakmamalı.Size anlatılanları bildiğinizi ve bu davranışları yüzünden artık çocuğun tek başına onlarda kalmayacağını söylesin.çocuktan al haberi diye boşuna dememişler.Kızımı aramızda kalacak diye diye konusturdum eşim anneme sorarım dedi eger annesine sorarsa cocuk oraya gidince ters tepki görecek ve birdaha hiç söylemeyecek bana birşeyini sorma dedim ama bunu ögrenmese arkdaşıma da yapmazdı benimleyken baskılanmıs gibi oh annem yok rahat rahat konusa biliriz demiş arkdsm a
Soruyorlarsa anlatır. Bizim özelimiz diye diye öğretebilrsinizBen olmadığım zaman benim arkadaşlarıma anneme kayınvalideme halalarına yani ilk fırsatta arkamdan konuşuyor bunun önüne nasıl geçebilirim ne yapmamı önerirsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?