Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sızde cocugunuzun yanında akrabalar hakkında konusuyorsunuz sanırım :)Ben olmadığım zaman benim arkadaşlarıma anneme kayınvalideme halalarına yani ilk fırsatta arkamdan konuşuyor bunun önüne nasıl geçebilirim ne yapmamı önerirsiniz?
Eşinizle konuşmayı denediniz mi, ailesiyle bu durumu konuşması için?Bu söylediklerinizi yaptım ama sorun şurda bana göre eşimin ailesiyle görüşmüyorum ayda bir gelirler teftiş etmeye bazen kızımda gider onlarla akşama kadar kalır gelir orada söylenenler annen seni dövüyor mu dövünce söyle bize kızdır anneni seni dövsün yemek yapıyor mu annen nereye gittiğinizi söylemezsen seni bize getrimeyiz tarzı konuşmaymış agzından bu kadar alabildim çocugu arada bırakmamak için istediğini söyleyebilirsin annem sorun yok dedim önceden söyleme diyordum kavga cıkmasn dye
Kızımı aramızda kalacak diye diye konusturdum eşim anneme sorarım dedi eger annesine sorarsa cocuk oraya gidince ters tepki görecek ve birdaha hiç söylemeyecek bana birşeyini sorma dedim ama bunu ögrenmese arkdaşıma da yapmazdı benimleyken baskılanmıs gibi oh annem yok rahat rahat konusa biliriz demiş arkdsm aEşinizle konuşmayı denediniz mi, ailesiyle bu durumu konuşması için?
Bunu bende düşündüm Aslında ama hiç böyle bir destek almadım pek fikrim yok çekimserim o yüzden tabiki çocuğum için çok zor olduğunu taraf seçmek zorunda olduğunu konusmaları ı sürekli düşünerek yaptıgını bu yüzden baskı altında hissettiğini düşünüyorum yanlışmıyım bilmiyorumÇok üzüldüm şuan, babaannesi tarafından psikolojisiyle oynanıyor ve şuan tam kişiliği oturma zamanları.. Böyle bir durum bence çok önemli, uzman desteği alırdım yerinizde olsaydım. Böyle şeyleri fazlasıyla önemserim, sizden herşeyi saklamaya başlayabilir. Uzman desteği alamazsanız, bu konularla ilgili ona anlayacağı kitaplar okuyabilirsiniz.
sahsen ben gorusmedıgım aıleye cocugumu gondermem yası daha kucuk cunkuBu söylediklerinizi yaptım ama sorun şurda bana göre eşimin ailesiyle görüşmüyorum ayda bir gelirler teftiş etmeye bazen kızımda gider onlarla akşama kadar kalır gelir orada söylenenler annen seni dövüyor mu dövünce söyle bize kızdır anneni seni dövsün yemek yapıyor mu annen nereye gittiğinizi söylemezsen seni bize getrimeyiz tarzı konuşmaymış agzından bu kadar alabildim çocugu arada bırakmamak için istediğini söyleyebilirsin annem sorun yok dedim önceden söyleme diyordum kavga cıkmasn dye
Vay dedikoducu vayBen olmadığım zaman benim arkadaşlarıma anneme kayınvalideme halalarına yani ilk fırsatta arkamdan konuşuyor bunun önüne nasıl geçebilirim ne yapmamı önerirsiniz?
Şuan 33 yaşındayım 5 6 yaşlarımı çok hatırlamıyorum ama sonraki yaşlarımı çok iyi hatırlıyorum. Benim babaannemde böyleydi annemi hiç sevmedi ve ben ne zaman gitsem beni konuşturmaya çalışırdı didik didik ederdi bende konuşurdum sonra bi baktım annemden nefret eden biri oldum çocuk yaşımda anladığımda 15 yaşlarındaydım. Anladığımdan beri mesafeleyim. Demem o ki çocuk daha küçük anlayacak yaşta değil sadece ona konuşma diyebilirsiniz fakat bu bi çözüm değil karşı taraf çocuğu konuşturuyor. Mümkün olduğunca az gönderinBu söylediklerinizi yaptım ama sorun şurda bana göre eşimin ailesiyle görüşmüyorum ayda bir gelirler teftiş etmeye bazen kızımda gider onlarla akşama kadar kalır gelir orada söylenenler annen seni dövüyor mu dövünce söyle bize kızdır anneni seni dövsün yemek yapıyor mu annen nereye gittiğinizi söylemezsen seni bize getrimeyiz tarzı konuşmaymış agzından bu kadar alabildim çocugu arada bırakmamak için istediğini söyleyebilirsin annem sorun yok dedim önceden söyleme diyordum kavga cıkmasn dye
Hayır kardeşiyle sorun yaşıyor sürekli sıkılıyor diye aslında bunalmasın dye gönderiyorum kızdığım anlar oluyor tabi onu inkar etmiyorum ama dövmüyorumsahsen ben gorusmedıgım aıleye cocugumu gondermem yası daha kucuk cunku
dovuyor musunuz cocugunuzu pekı?
Taraf seçmek olarak değil de, ilk başlarda tehditlerle ödüllerle konuşturmuşlar sonra da çocuk bunu normal olduğunu düşünüp huy edinmiş sanırım. Yani sindirilmiş bu davranış. Biraz size öcü gözüyle baktırmışlar , bunu şimdi düzeltmezseniz 6 yaşından sonra biraz daha zorlaşıyor. Çocuklar 0-6 yaş arasında yaşadıklarının kendilerinde yarattığı psikolojik etkiyle yeşerirler.Bunu bende düşündüm Aslında ama hiç böyle bir destek almadım pek fikrim yok çekimserim o yüzden tabiki çocuğum için çok zor olduğunu taraf seçmek zorunda olduğunu konusmaları ı sürekli düşünerek yaptıgını bu yüzden baskı altında hissettiğini düşünüyorum yanlışmıyım bilmiyorum![]()
kardesıyle sıkıntı yasıyor bunalıyor dıye gondermeyın bır sure sonra dıslanmıs hıssı yalnızlık ve kopma yasar kavga etmeyen kardes var mı ? evde kalacak o sorun evde cozulecek . alıp kafasını gıdıp dınlenecegı yas ıcın 20 yıl daha beklemesı gerek . bunu yapmayın . orta yolu bulmayı aralarını duzeltmeyı sız saglayacaksınız bırını havası degıssın dıye gonderıp dıgerını yanınızda tutuyorsunuz olmaz oyleHayır kardeşiyle sorun yaşıyor sürekli sıkılıyor diye aslında bunalmasın dye gönderiyorum kızdığım anlar oluyor tabi onu inkar etmiyorum ama dövmüyorum