5 yaşındaki çocuğun derdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

LADY VEGA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
8.642
34.371
548
Hanımlar merhaba iyi geceler
Bu da dert mi diceksiniz ama 5 yaşında bir yeğenim var. Okulda saksıya fesleğen ekmişler. Ama derdimiz şu ki bizim fesleğenimiz büyümüyor. Okulundaki herkesin büyümüş. Her gün ağlıyor bunun için. Çocuk depresyona girdi. Okula gitmek istemiyor. Arkadaşları birbiriyle büyüme yarışı yapıyormuş o yapamıyormuş diye hayata küstü. Bi akıl verin bu fesleğen nasıl büyür boy atar ne yapmak lazım.

Evde beraber yapin birde.. biri buyumezse digeri buyur:)
Yaptık ama olmazmış onun ektiğinin büyümesi lazımmış. Onun ellerinde sihir yokmuş demek ki büyümüyormuş. Allahım bu da dertmi demeyin bizde başta güldük felan ama öğretmeni bile fark etmiş çok mutsuz geliyor okula demiş ablama

Yaptık ama olmazmış onun ektiğinin büyümesi lazımmış. Onun ellerinde sihir yokmuş demek ki büyümüyormuş. Allahım bu da dertmi demeyin bizde başta güldük felan ama öğretmeni bile fark etmiş çok mutsuz geliyor okula demiş ablama
Evde sen yapsan okuldakiyle degistirseniz buyuyunce?:)

Bende kac kere aldım hep soldu buyumedı.

Fesleğeni okulda değil malesef eve getiriyor sonra 3 günde bir okula götürüyor gösteriyor arkadaşlarına. Denedik değiştirdik ama hayır bu değil benim fesleğenim. Minik büyük bu çok büyümüş beni kandırmayın diyor. Ablam her gün dualar edşyor kızımın fesleğeni büyüsün diye hayatımız fesleğen üzerine kurulu artık

Fesleğeni okulda değil malesef eve getiriyor sonra 3 günde bir okula götürüyor gösteriyor arkadaşlarına. Denedik değiştirdik ama hayır bu değil benim fesleğenim. Minik büyük bu çok büyümüş beni kandırmayın diyor. Ablam her gün dualar edşyor kızımın fesleğeni büyüsün diye hayatımız fesleğen üzerine kurulu artık
Çiçekçilerden çiçek vitamini falan alın işe yarar mı bilmiyorum ama denemekten zarar gelmez ucuz bişey zaten 6-7 lira civarı

Eğer günlük kahve içiyorsanız kahvenin telvesini hafif sulandırarak dökün faydası olacaktır.

Benim de hicbir çiçeğim büyümüyor. Ne kadar aldıysam hep soldurdum,beceremiyorum
Konuyu takipteyim

Biraz daha büyüğünü alın aynı model saksıya koyun ,gece dua edip uyuyalım sabaha büyür diyin görmeden değiştirin ,büyüdüpünü görünce sabaha ferahlar ,çok mantık beklemeyin çocuk sonuçta bi sürü şey var büyümesini sağlayan

Son düzenleme:

acaba öğretmeni ile konuşsanız da o mu açıklasa?
önemli olanın yetiştirmek ve emek olduğunu, daha büyük yarışının anlamsız olduğunu falan?
boyu degil işlevi diyesim geldi 🤣
yada siz anlatın, küçük olanlar daha çok koku verir. sivrisinekleri kaçırır,
çok şanslısın, senin çiçeğin seni bu yaz koruyacak vs..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X