Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pecetede ya da pamukta tohumu çimlendirin büyüyünce küçük bir kaba toprak ekleyin oraya alın biraz daha büyüyünce saksıya alabilirsiniz.Hanımlar merhaba iyi geceler
Bu da dert mi diceksiniz ama 5 yaşında bir yeğenim var. Okulda saksıya fesleğen ekmişler. Ama derdimiz şu ki bizim fesleğenimiz büyümüyor. Okulundaki herkesin büyümüş. Her gün ağlıyor bunun için. Çocuk depresyona girdi. Okula gitmek istemiyor. Arkadaşları birbiriyle büyüme yarışı yapıyormuş o yapamıyormuş diye hayata küstü. Bi akıl verin bu fesleğen nasıl büyür boy atar ne yapmak lazım.
Ne hileciysem artık, aklıma hemen daha büyüğünü almak geldiHaha bu niye aklimiza gelmedikibebde sen ek buyusun diyorum
![]()
3-4 ayda büyür.Pecetede ya da pamukta tohumu çimlendirin büyüyünce küçük bir kaba toprak ekleyin oraya alın biraz daha büyüyünce saksıya alabilirsiniz.
Daha büyük bir fesleğen alıp gizlice o saksıya dikinHanımlar merhaba iyi geceler
Bu da dert mi diceksiniz ama 5 yaşında bir yeğenim var. Okulda saksıya fesleğen ekmişler. Ama derdimiz şu ki bizim fesleğenimiz büyümüyor. Okulundaki herkesin büyümüş. Her gün ağlıyor bunun için. Çocuk depresyona girdi. Okula gitmek istemiyor. Arkadaşları birbiriyle büyüme yarışı yapıyormuş o yapamıyormuş diye hayata küstü. Bi akıl verin bu fesleğen nasıl büyür boy atar ne yapmak lazım.
Fesleğen çabuk küsen bi bitki uzamıyorsa hiç bişey etki etmez bence onu mutlu etmek için başka büyümüş bi fesleğen alın öğretmeni ile görüşüp gizlice değiştirin...4 tane fesleğenim var hepsini aynı yerden aynı gün aldım 1 tanesi büyüdü 3 ü acınacak durumda çiçekçide büyümez yada cinsinden yavaş büyür dedi vitamin takviyesi de verdim olmadı..Hanımlar merhaba iyi geceler
Sera yapin saksinin uzerininstrecle sarip gunes alan pencere onune koyun bol bol sulayin hizli buyur. Gubre de koyabilirsiniz :)Fesleğeni okulda değil malesef eve getiriyor sonra 3 günde bir okula götürüyor gösteriyor arkadaşlarına. Denedik değiştirdik ama hayır bu değil benim fesleğenim. Minik büyük bu çok büyümüş beni kandırmayın diyor. Ablam her gün dualar edşyor kızımın fesleğeni büyüsün diye hayatımız fesleğen üzerine kurulu artık
Ben onun ellerindeki sihiri yerim yaaaaa kuzum benimOnun ellerinde sihir yokmuş demek ki büyümüyormuş.
Vitamin kullan canım benimde öyle idiBenim de hicbir çiçeğim büyümüyor. Ne kadar aldıysam hep soldurdum,beceremiyorum
Konuyu takipteyim