- 1 Eylül 2014
- 26.100
- 30.470
- 798
- 35
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
-
Yuh diyorum size başka bir şey demiyorum. Ne zamana kadar çocuğunuzu Böyle fanusta yaşatacaksınız.Kizlar slm abartıyor muyum bilmiyorum o yüzden size sormak istedim.
5 yaşında bir kızım var sitenin bahçesine iniyoruz çoğu zaman hatta yemek ve ihtiyaç için içeri giriyoruz o derece bende oynuyorum çocuklar lar la .
Ben varken bir kızımla çok iyi anlaşan çok iyi oynayan bir kız var. Ben az ötede komşular la otururken gözlemliyorum bı çocuk bu arada 2.sinifa gidiyor. kızıma elindekini bana vermeden oynama diyor yada onun istediği bir şey olmasa oynama git diyor kısımlara kimsenin oynamasına izin vermiyor .
1 şahit oldum uyardım.
2 şahit oldum uyardım.
3 şahit oldum uyardım annesine söyledim
4.de artık asla bir daha benim kızımla oynamiyorsun sakın yanına bile yaklaşma dedim.
Ertesi gün ben topladım yine çocukları top oynuyoruz kızıma sirnasiylr hadi barışalım annene sole bende oynuyum diye hayır dedim istemiyorum bak nasıl oluyormuş anlandedim.
Kızım da yengeç burcu hemen affediyor yazık anne oynasın diyor.
Yada kız gel dese gldiyor oynama dese köşeye çekilip tek oynuyor.
Ben acaba yanlış mı yapıyorum yada yaptım bilmiyorum
Biz burda gurbettten geldik . Kimsemiz yok kızımla ilgiliyiz bende babasida çok naif bir çocuk merhametli ama ozguvensiz değil yani.
Nasıl bı tutum sergilemeliyim .
Ya sanki kiziniza tokat atti bise yapti ne ana yuregi arkadas sizin gibi anneler artik heryerde birakin cocuklar kendileri buyusun ya herseyi kontrol etmeye calismayin surekli gozlemleyip müdahale etmeyin karsinizdaki cocukta kucuk yani dunya sizin kizin etrafinda donmuyor hepimizin cocugu var yaniHepinize teşekkür ederim yanlış yaptığımın farkındaydım ama ana yüreği ağır bastı bundan sonra kesinlikle daha az müdahil olucam çok hakkisiniz
Siz kaç yaşındasınız Allah aşkına, çocuğa böyle denir mi?hayır dedim istemiyorum bak nasıl oluyormuş anlandedim.
Siz kaç yaşındasınız Allah aşkına, çocuğa böyle denir mi?
Az değil hiç müdahale olma. Senin gibi annelerin çocuklarıyla çok dalga geçiliyor, yapma şunu kızınaHepinize teşekkür ederim yanlış yaptığımın farkındaydım ama ana yüreği ağır bastı bundan sonra kesinlikle daha az müdahil olucam çok hakkisiniz
Kötü ruhlu tabir ettiğiniz çocuklar sizin gibi kötü insanların zehirlediği masum yavrularİyi yapmışsın karşıdaki de çocuksa çocukluğunu bilseydi. Çocukların koşulsuz iyi, melek kabul edilmesi çok saçma geliyor bana.
Kötü ruhlu çocuklar da var
Kız kızınıza annenize söyle hadi barışalım annene söyle ben de oynayayım dediğinde sen de oyna bizimle ama bir daha yapma öyle davranışlar diye konuşsaydınız keşke. Kızınızı korumak istiyorsunuz tamam ama diğer kızı sanki siz de çocukmuşsunuz gibi dışlatmanız olmamış.Kizlar slm abartıyor muyum bilmiyorum o yüzden size sormak istedim.
5 yaşında bir kızım var sitenin bahçesine iniyoruz çoğu zaman hatta yemek ve ihtiyaç için içeri giriyoruz o derece bende oynuyorum çocuklar lar la .
Ben varken bir kızımla çok iyi anlaşan çok iyi oynayan bir kız var. Ben az ötede komşular la otururken gözlemliyorum bı çocuk bu arada 2.sinifa gidiyor. kızıma elindekini bana vermeden oynama diyor yada onun istediği bir şey olmasa oynama git diyor kısımlara kimsenin oynamasına izin vermiyor .
1 şahit oldum uyardım.
2 şahit oldum uyardım.
3 şahit oldum uyardım annesine söyledim
4.de artık asla bir daha benim kızımla oynamiyorsun sakın yanına bile yaklaşma dedim.
Ertesi gün ben topladım yine çocukları top oynuyoruz kızıma sirnasiylr hadi barışalım annene sole bende oynuyum diye hayır dedim istemiyorum bak nasıl oluyormuş anlandedim.
Kızım da yengeç burcu hemen affediyor yazık anne oynasın diyor.
Yada kız gel dese gldiyor oynama dese köşeye çekilip tek oynuyor.
Ben acaba yanlış mı yapıyorum yada yaptım bilmiyorum
Biz burda gurbettten geldik . Kimsemiz yok kızımla ilgiliyiz bende babasida çok naif bir çocuk merhametli ama ozguvensiz değil yani.
Nasıl bı tutum sergilemeliyim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?