- Emoji Skoru
- 102
- Puanlar
- 123
- Konu Sahibi emirvesafaninannesi
-
haklısınız bu duruma birazda ben getirdim ben bu zamana kadar ondan ayrılmadım o ananesinde babannesinde kalmak istedi ben ayrilamadim yıllar sonra tedaviyle hamile kaldifimdan belki şimdi yanlış yaptığımı anladım uğraşıyorum sosyallessin diye o istemiyor evde bile ayrı odada oynamıyor yanımda dur diyo hata yaptım zamanındaAlışır, alışır.
Anneler daha zor alışıyor aslında.
Çocuklardan daha vahim olan onların bağımlılıkları..
inşallah çok sevinirim. Şimdiden beni stres aldı xunkuBen anasinifi öğretmeniyim de her senenin başında böyle bir iki çocuk oluyor gayet de alistiriyorum.anneleri nasıl tedirgin oluyor en başta bazı çocuklar resmen iceriye girerken kriz geçiriyor ay hocam bu alışmaz ne yapcam ben diyorlar merak etmeyin alışır diyorum ve öyle oluyor.bir çocuk vardı bana sandalyeyle saldırıyordu yerlere yatip salyalari yerlere akıyordu o bile alıştı yani
haklısınız bu duruma birazda ben getirdim ben bu zamana kadar ondan ayrılmadım o ananesinde babannesinde kalmak istedi ben ayrilamadim yıllar sonra tedaviyle hamile kaldifimdan belki şimdi yanlış yaptığımı anladım uğraşıyorum sosyallessin diye o istemiyor evde bile ayrı odada oynamıyor yanımda dur diyo hata yaptım zamanında