5 yıldan sonra cemaate girip değişen sevgilim ne olur cevap werin yardım edin

SevgiSena_54

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2013
15
0
6
35
Sakarya
ben hep sorunlarımı kendim çözdüm . hata neredeyse yapmadım akıllı davrandım . olgun olmaya çalıştım hep.ailemde hiç bir sorun yaşamadım.ama şimdi çıkmaza girdim ve hiç bir karar veremiyorum . kimseye anlatamıyorum kimseye bahsedemiyorum. 5 yıllık bir sevgilim var. ailemden sonra en iyi insan bana . askere gitti bekledim evinden işinden başka hiç bir dünyası yok.kendi aileside düzgün bir aile. ama şimdi erkek arkadaşım o kadar çok değişti ki size anlatamam. cemaate girdi. cübbe sarık giymeye başladı sakalını uzatıyor bunlar tabi ki sünnet karşı gelemiyorum. hiç bir itirazda bulunamıyorum bu günahı kabullenemem çünkü. ama şimdi artık buluşmak istemiyor haram olduğumu söylüyor zaten bu değişimden sonra bunu da bekliyordum . tüm sevgim herşeyim boşa çıkıyor. o da seviyor biliyorum . Allahın emaneti olarak görüyor ama benim babamda cemaate çok karşı biliyorum ki evlenmek zamanımız geldiğimde bunun kat kat fazlası yaşanacak. ama ben çok seviyorum . hiç bir karar alamıyorum ne olur yardımcı olun bana sürekli ağlıyorum bir süre ara verdik görüşmedik ama daha da koyu bir tavır içine girdi . ailemde bilmiyor ne yapıcam bende bilmiyorummmm.

Canım durumuna gerçekten üzüldüm. Yıllardır sevdiğin insanın bir anda başka bir insana dönüşmesi çok kötü bir şeydir eminim ki. Başıma hiç böyle bir şey gelmedi. Ama sana şöyle bir yardım da bulunabilirim.
Lütfen erkek arkadaşına ''Girdap'' filmini izlet. Bu filmde de bir gencin sevgilin gibi değişimini ve sonucunun çok kötü bitişini falan anlatıyor. Lütfen ne yap ne et sevgiline bu filmi izlet. Hatta önce kendin izle. Sana böyle bir yardım da bulunabilirim ancak. Çünkü erkek arkadaşın psikolojik tedaviyi falan reddedecektir.

Son düzenleme:

Ben erkek arkadaşın gibi düşünen insanlara hak veriyorum .Çünkü inançları gereği hal,hareketlerine kısıtlama getirmek zorunda kalıyorlar ki bu doğal birşey.
Burda ki asıl sorun bence ilerde evlilik olacaksa senin ailenin tutumu gibi gözüküyor.Onlarla bu konuyu konuşabilirsin.Erkek arkadaşını anlatarak değil ama cemaat yahut bu tür insanlara olan ön yargılarını kırabilecek tarzda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…