5 yıllık arkadaşımın ettiğine bakın çok kırıldım

pnrarsln

güneşe aşık . . .
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2010
1.217
4
66
Diğer
okul arkadaşım 4 sene boyunca aynı sırayı paylaştık ufak kırgınlıklar olsada hiç küsmedik çok yakındık
istanbula taşınmış hiç bi ahber vermedi bana mesaj bile atmadı daha geçen hafta üniversite kayıtları ile ilgili bana sorular soruyodu konuşuyoduk
taşındığını başka bi arkadaştan duydum sordum çok acele oldu haber veremedim dedi bnde bi gecede karar verip ertesi gün taşındınız mı dedim çok kırıldım ya
anlatmak istedim sadece moralim çok bozuldu

ne saçma acele olabilir ama en azından bir mesajla bildirebilir onu bırak vedalaşmaya bile tenezzül etmemiş böle arkadaşla ben olsam bidaha görüşmem

sen onu kendine çok yakın görüyormuşsun
ama demekki o seni kendine yakın görmüyor
ona ögre tavrını koyarsın ona

aynen dediğiz gibi bnm arkadaşlığımıza verdiğim değeri o vermemiş
işi düşünce mesj atanlardan olmuş
telefonu eline alıp bir mesaj yada aryıp bi alo demek çok mu zordu ki
neyse ne diyim canı sağolsun bundan sonra daha farklı olur herşey

Bundan sonra sende ona göre davran , işi düştüğünde canım cicim diyebileceği biri olmadığını göster
Yoksa seni daha çoook üzer böyle..

aynen dediğiz gibi bnm arkadaşlığımıza verdiğim değeri o vermemiş
işi düşünce mesj atanlardan olmuş
telefonu eline alıp bir mesaj yada aryıp bi alo demek çok mu zordu ki
neyse ne diyim canı sağolsun bundan sonra daha farklı olur herşey

dur hayatım daha nelerle karşılacaksın ohoooo
bu ne ki

İnsanların arkadaşlığa bakış tarzları farklı oluyor işte.
Kimi sadece ihtiyacı olduğunda "arkadaş" oluyor.
Sizin arkadaşınız da onlardanmış malesef.
Boşverin, görüşmeyin hatta eskisi gibi..

böyle garip insanlar var nedense bizim lisede de bi kız vardı ben çok samimi değildim de takıldığı kanka dediği bi kız vardı onunla daha samimiydim hala da görüşürüz sınıf arkadaşlarım sonuçta..neyse bunlar 4 sene beraber yediler içtiler kardeş gibi takıldılar sonra okul bitti bu kızın merkeze 1 saatlik uzakta oturuyor....yinde de buraya geliyor tabi....okul kapanalı 1 kere arayıpta arkadaşım nasılsın ne yaptın dememiş düğününe bile gelmedi ya gerisini siz düşünün...evinde net var msn de görüyorum nasılsın demiyo dio....hayır amaç ne yani....böyleleri beraberken yalnız kalmamak adına takılır sonra da hiç öyle birini tanımamış gibi hayatlarıona devam ederler boşverrr

ben açıkçası arkadaşlıklara güvenmiyorum 7 senelik arkadaşımın bana yaptıkları aklıma gelince benim 2 buçuk senelik sevgilim vardı hiçbir zaman onu ihmal etmedim sevgilisi olduktan sonra ihmal etmeye başladı bende kırıldım ve noktayı koydum önceden olsa dertleşirdik şimdi çok özlüyorum onun özleyip özlemediğini bilmiyorum

kesinlikle takma belli ki senin ona verdiğin değeri anlamak istememiş haber bile vermeden gitmiş.git yeni dostluklar kur etrafta kızmı yok guclubacismile

Demekki sadece okul arkadaşıymışsınız. Gözünde büyütmene değcek birisi değilmiş canım.

ah canim bana hayat hic bir zaman yakin dostum canim kanim dememeyi ögretti
arkadaslik iyi güzel ama malesef bir yere kadar hersey devami gelmiyorsa benden sana tavsiye
üzülmeye degmez seni takmayani sende takma

ah canim bana hayat hic bir zaman kimseye yakin dostum canim kanim dememeyi ögretti
arkadaslik iyi güzel ama malesef bir yere kadar hersey devami gelmiyorsa benden sana tavsiye
üzülmeye degmez seni takmayani sende takma

bes degil on senelik bile olsa bitebiliyor hersey

seni tınlamayanı sende tınlama canım..
seni kaale alıp haber bile vermemiş baksana...
böyle insanlar günümüzde çok ne yazıkki.
herkese etiiği kadar değer vereceksin maalesef...

arkadaşlığınıza bakış açısı farklıymış demek ki. geçici olarak görmüş bence.fazla üstünde durmaya değmez bence sıkma canını

Back
X