- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.526
- 548
- 27
Sağlam bir konuşma yap belki farkında değildir diyeceğim ama bir de okumuş etmiş öğretmen olmuş insan yani. Kendi çocuğuna eşine cimrilik yapıyorsa, ihtiyaçları gereksiz görüp almıyorsa büyük sorun.Evet keşke sorgulasa bende söyledim sana söylemediysem yada yaptıysam neden diye sor
maas kartiniz onda dimi ?Ne yapayım nasıl davranalım bittim tükendim aynı yerde bile yatmak gelmiyor içimden bugün söylediklerinden sonra
Bin km yol nasıl gideyim kiKendi kredi kartınızın borcu mu boşanma sebebiymiş? Daha neler Allah aşkına. Vallahi cimri insana tahammülüm yok okurken tepem atti. Asıl bu kadar cimrilik boşanma sebebi, insan bebegine harcamayacak neye harcayacak? Ayrıca pandemi konusunda dikkat etmesi normal aslında olması gereken bu ama ben olsam bir şekilde bebeğimi anneme götürürdüm çok sabırlısıniz gerçekten.
maas kartiniz onda dimi ?
Yapıcam ama sakin kalıp planlama lazım konuşmayıSağlam bir konuşma yap belki farkında değildir diyeceğim ama bir de okumuş etmiş öğretmen olmuş insan yani. Kendi çocuğuna eşine cimrilik yapıyorsa, ihtiyaçları gereksiz görüp almıyorsa büyük sorun.
bankayi arayip kaybettim diyip, yenisini getirtin.Bu olaydan sonra.
Offf offfbir akrabamiz ayni sizin gibi maaş karti kocasindaydi, adam tamam ihtiyaclari aliyordu kadinin kiligina kiyafetine harciyordu ama kadin giderleri bilmiyordu, bosandilar kadinin elinde bir tek aldiklari evin yari parasi kaldi adam mis gibi yaşıyor şuan atmis yavrum paralari kenara.
akrabamizda yeni ev almak icin uzerine kredi cekti simdi yetisemiyor evde ekmek yapip satiyor, ha ayip mi ekmek yapip satmak hayir degil ama yillarca o adamin heybesini doldurup kendisini bu duruma düşürmüş olmak var birde.
başkasinin heybesini degil kendi heybeni düşünmen gerekiyo boyle bir evlilikte, çocuğun var daha kendi evindeyken cocugunun ihtiyaclarini aklina getirmeyen adam boşanincami dusunur o ihtiyaclari sence ?
EvetKocam bana harçlık versin diyemi çalışıyorsunuz bu çok kötü bağırıp çagirmasından daha kötü
Evet çok iyi yorumladınızÖnce ki konularıniza şöyle bir bakayim dedim, tatlı için kullandığınız şekerin, cevizin miktarına karışan neden bu kadar çok kullandın diyen bir eşiniz varama iş kendine gelince harcamayı biliyor, istediği kıyafeti alıyor
Ailenize başından beri tepkili şuan da virüsü bahane ediyor o yüzden büyük ihtimalle. Çocuğun ihtiyaçlarını zorla alıyor ama ailenizin yanına gitmek isteyince düşünceli bana rolü kesiyor.
Size değilse de sinirlenince eşyalara zarar veriyor, o zarar dönüp dolaşıp size ve çocuğunuza gelebilir birgün.
Eşinizin elle tutulur bir yanı yok gibi duruyor malesef. Arkadaşıyla konuşmanız da ters teper büyük ihtimalle.
Az yesin de köle tutsun derler bizim buralar da
Ben zaten Müzik öğretmeniyim ve özel ders veriyordum pandemiden önce ama şuan vaktim yok bebeğim den kalmıyor yaniMaddiyat ile.ilgili ewden ek is yapmayı düşünmediniz mi o kadr cimri ise gerçekten bugün idare etsende yarin öbür gun büyük bi soruj olarak karşınıza tekrar bu sorun gelebilir
Ek iş konusunda adıyla Instagram'dayım. Fotoğraf ve videolarımı takip etmek için uygulamayı yükle. Instagram sayfamdan dm den acik bilgi verebilirim.
Bebek konusunda da virüs pandemi riskiyle iki üç ay daha sabretmenizi tavsiye ederim
Bende öğretmenim ve çocuğum war ewde hem.oglumla ilgilenip hemde avrupa networking ile çok güzel sonuçlar alarak kazanıyorum tavsiye ederim denemeye değerBen zaten Müzik öğretmeniyim ve özel ders veriyordum pandemiden önce ama şuan vaktim yok bebeğim den kalmıyor yani
Instagram ım yok amaBende öğretmenim ve çocuğum war ewde hem.oglumla ilgilenip hemde avrupa networking ile çok güzel sonuçlar alarak kazanıyorum tavsiye ederim denemeye değer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?