5 yıllık emek... nereden başlasam bilemiyorum!

Evet keşke sorgulasa bende söyledim sana söylemediysem yada yaptıysam neden diye sor
Sağlam bir konuşma yap belki farkında değildir diyeceğim ama bir de okumuş etmiş öğretmen olmuş insan yani. Kendi çocuğuna eşine cimrilik yapıyorsa, ihtiyaçları gereksiz görüp almıyorsa büyük sorun.

Kendi kredi kartınızın borcu mu boşanma sebebiymiş? Daha neler Allah aşkına. Vallahi cimri insana tahammülüm yok okurken tepem atti. Asıl bu kadar cimrilik boşanma sebebi, insan bebegine harcamayacak neye harcayacak? Ayrıca pandemi konusunda dikkat etmesi normal aslında olması gereken bu ama ben olsam bir şekilde bebeğimi anneme götürürdüm çok sabırlısıniz gerçekten.

bir akrabamiz ayni sizin gibi maaş karti kocasindaydi, adam tamam ihtiyaclari aliyordu kadinin kiligina kiyafetine harciyordu ama kadin giderleri bilmiyordu, bosandilar kadinin elinde bir tek aldiklari evin yari parasi kaldi adam mis gibi yaşıyor şuan atmis yavrum paralari kenara.
akrabamizda yeni ev almak icin uzerine kredi cekti simdi yetisemiyor evde ekmek yapip satiyor, ha ayip mi ekmek yapip satmak hayir degil ama yillarca o adamin heybesini doldurup kendisini bu duruma düşürmüş olmak var birde.
başkasinin heybesini degil kendi heybeni düşünmen gerekiyo boyle bir evlilikte, çocuğun var daha kendi evindeyken cocugunun ihtiyaclarini aklina getirmeyen adam boşanincami dusunur o ihtiyaclari sence ?

Bin km yol nasıl gideyim ki

Yapıcam ama sakin kalıp planlama lazım konuşmayı

Offf offf

Cimrilik bosanma nedeni. Maas kartini alma da kusur. Utanmadan nasil alir? Ben olsam kartimj kaybettim diye elindeki karti iptal ettirir yeni kart cikartirim. Cimri insanla omur gecmez. Cok zor. Utanmadan bir de hesap sormus kredi borcu icin, sanki para veriyormus da. Erkeklik mi bu ya.

Önce ki konularıniza şöyle bir bakayim dedim, tatlı için kullandığınız şekerin, cevizin miktarına karışan neden bu kadar çok kullandın diyen bir eşiniz var ama iş kendine gelince harcamayı biliyor, istediği kıyafeti alıyor

Ailenize başından beri tepkili şuan da virüsü bahane ediyor o yüzden büyük ihtimalle. Çocuğun ihtiyaçlarını zorla alıyor ama ailenizin yanına gitmek isteyince düşünceli bana rolü kesiyor.

Size değilse de sinirlenince eşyalara zarar veriyor, o zarar dönüp dolaşıp size ve çocuğunuza gelebilir birgün.

Eşinizin elle tutulur bir yanı yok gibi duruyor malesef. Arkadaşıyla konuşmanız da ters teper büyük ihtimalle.

Evet çok iyi yorumladınız napacağımı bilmiyorum

Ben zaten Müzik öğretmeniyim ve özel ders veriyordum pandemiden önce ama şuan vaktim yok bebeğim den kalmıyor yani

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben zaten Müzik öğretmeniyim ve özel ders veriyordum pandemiden önce ama şuan vaktim yok bebeğim den kalmıyor yani
Bende öğretmenim ve çocuğum war ewde hem.oglumla ilgilenip hemde avrupa networking ile çok güzel sonuçlar alarak kazanıyorum tavsiye ederim denemeye değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…