5 yıllık emek... nereden başlasam bilemiyorum!

Habersiz kart yanlış diyelim tamam ama haberli olsa da her seferinde arayıp şunu alacağım demek de olmaz değil mi? Yani haberli kart olsa bile borç 4bine çıkabilirdi. Hem de bebek için yani boşa değil ki. Ben kapattım.kart ücreti çok gelince eşimin kartımdan haberi vardı ama kafama göre alıyordum yani pek fark göremiyorum. Burda olay esin soluk aldırmamalı bence. Cimri insan varya nefret ederim. Kendi parasını geçtim senin kazandığın paraya da karışır öyleleri. Allah kolaylık versin konu sahibi.

Hayır onun arkadaşı ise konusmayin daha büyüyebilir kavganız ama destek almanız tabiki sizin acınızdan iyi olabilir. Evet saklı kredi isleri felan pek uygun değil banada gore ama adam cimri olduktan sonra mecbur birakiliyorsa hiç bisey demesin bi zahmet

Doğru öyle. Sağol

İşte bunu ona birinin söylemesi lazım başka bir tanıdık ta yok hani alttan alttan msj verse sohbet eder gibi hiç konuştuğumuzu bilmese

Belki de rest çekip düzelip duzelmeyecegini görmek gerek. Ama bunun için de her şeyi göze almak gerek işte. Her yolu denedikten sonra yapılabilir
Evet işte ya düzelmesini bekliyorum yada kopma noktasını

İşte gidebilsem keşke yok gidemezsin diyor
Siz gitmek isterseniz zorla mı tutacak sizi evde? Ne yapmak istediğinize bağlı, ciddi ciddi konuşup olmuyorsa en son rest çekeceksiniz.
Yada eşinizin paşa gönüllünü bekleyeceksiniz

Siz gitmek isterseniz zorla mı tutacak sizi evde? Ne yapmak istediğinize bağlı, ciddi ciddi konuşup olmuyorsa en son rest çekeceksiniz.
Yada eşinizin paşa gönüllünü bekleyeceksiniz
Şuan havalar çok soğuk bizim memlekette hem havalar ısınsın o zamana kadar hem de bakalım napacak biraz daha sabrım var ama bitince ipleri kim koparacak göreceğiz

Herhalde bir kadının başına gelebilecek en korkunç olaylardan biri de cimri birisiyle evlenmektir. Şöyle bir düşündüm de hayatı zehir eder resmen, çekilir dert değil.

1. Eşler arasında gizli saklının olmamasından yanayım. Eşiniz cimri evet bu iyi bir şey değil ama kartınızı söylememrniz için bir neden olamaz.
Haklıyken haksız durumuna düşmüşsünüz

2. Evde olan kadınında ihtiyaçları oluyor, hele çocuk olunca ihtiyaçlar 2 ye katlanıyor. Erkegin bu konuda anlayışlı olması lazım, anlayışsız biriyse sık sık bunu söyleyin mutlaka o sözler o kulaga girecek ister umursamasın ister kaçsın duyacak o sözleri. Baktınız yine aynı, aile terapistine gidin.

3. Bebeğiniz her şeyi hisseder stres yapmayın lütfen.

4. Kadınlar asla ve asla eşiniz yada erkek arkadaşınızın sevmediğiniz + normal olmayan huyuna ayak uydurmayın. böyle diye siz ona uymayın, katlanmayın. Yani boşanın ayrılın anlamında söylemiyorum. Ama adam cimriyse siz kart çıkarıp söylemeyip kendiniz çabalamayın bşyler için. Mecbur verecek o parayı eşine ve çocuguna. Onun yapmadığına siz çözüm bulmaya çalışıyorsunuz hem strese giriyorsunuz hem eşiniz sorumluluk almaktan kaçıyor sizi şekillendiriyor.

300 lira ihtiyaçlarınıza yetmez bu bir gercek
Çok mu borcu var esinizin
Cimrilik maalesef kötü bir huy.
Benim bir arkadaşım eşinizden beter
Şuan bekar ve bu kişi kadın evlense sizin durumdan beterini yaşatir esine
Bu tarz kişiler asla evlenmemeli.

Yavrunun suçu ne kavga gürültü içinde büyümeye mahkum edilsin? Boşanmayı ölümle karıştırıyor olabilir misiniz? Hoş insanlar ölüme bile alışıyor ama ayrılınca babasız anasız kalmıyor çocuklar. Cocugu bahane etmeyi bırakın artık bıktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…