5 yıllık emek... nereden başlasam bilemiyorum!

Bugün işten geldiğinde canım sıkkındı noldu dedi birşey yok dedim ama olay çıkarıcam bekliyorum. Gitti maaş kartımı kredi kartımı getirdi. Bunlar yüzünden bana kızdığını biliyorum dedi ama sende benden saklı iş yapman beni çileden çıkardı dedi. Güven tazlemem lazımdı dedi. Ben sinirlendim sanki nerede yedim parayı yada aldattım mı da güven tazeleyeceksin diye yükseldim uzatma tamam arrık benden habersiz birşey yaparsan o zaman tepkim farklı olur dedi. Bende tam seninle bu konu hakkında konuşacaktım iyi ki böyle davrandın yoksa ben bu kez ağır konuşacaktım dedim. Sonra ama memlekete gitme konusunda hala netim dedi haziranı görmeden şimdilik gitmek yok dedi peki en son hazirana kadar beklerim dedim ama sonra uzatırsa ben gidersemde dönmem dedim tamam kapat konuyu o zaman gelince tekrar konuşuruz dedi.

2 gündür rüyasında görüyormuş benle parayla ilgili memlekete göndermeye ilgili rüyalar içine oturmuş yaptıkları.

E hani cimriydi bu adam kendine 4 bin liraya kıyafet alan insan cimri değildir . Sadece size karşı cimri ise iyi yapmışsınız ödesin borcu , maaşınızı da Vermeyin benim maaşım ben kendime ve bebeğime harcamak istiyorum diyin.

Nedense bana hiç inandırıcı gelmedi benden habersiz iş yapma diyene kadar madem.cocugunun masraflarını kendi görseydi otuurp ne.alinacak diye sorsaydı 6.tl yi soracağına yine diyorum bana inandırıcı gelmedi

Nedense bana hiç inandırıcı gelmedi benden habersiz iş yapma diyene kadar madem.coxugunun masraflarını kendi görseydi otuurp ne.alinacak diye sorsaydı 6.tl yi soracağına yine diyorum bana inandırıcı gelmedi
Bakalım bende tamamen sorgulamayı bırakacağını pintilik yapmayacağını hiç sanmıyorum ama. Bakalım iş değiştirme gibi bir düşüncem var öyle olursa daha yüksek bir maaş alınca borçlar biraz rahatlar ve bende kendim idare edicem diyicem. Şuan onun maaşı borçlara benim maaşımla ev idaresi yapıyoruz. Yükselince bakalım nolacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…