Olabilir bunlar normal, dövmüyor sövmüyor yazana cansın yazıyorsunuz konu sahibi. Biz bu nasıl adam diyenlere bir cevap yok :)) Demek sizin istediğiniz cevaplar bunlar. O zaman yazıyorum, eşiniz ballı lokum gibi maşallahCansın teşekkür edeeim
Size bu kadar haklı yorum yapanlara degil de bu mesaja boyle cansın diyerek bayildiysaniz, siz daha paralari cook kocaya sayarsıniz ve daha çok cekersiniz bu kafayla benden soylemesi.Cansın teşekkür edeeim
Alakası yok çok ılımlı bir mesaj yazmış açıklayıcı ona yazdım hemen cephe almayınAman boşanma ol
Olabilir bunlar normal, dövmüyor sövmüyor yazana cansın yazıyorsunuz konu sahibi. Biz bu nasıl adam diyenlere bir cevap yok :)) Demek sizin istediğiniz cevaplar bunlar. O zaman yazıyorum, eşiniz ballı lokum gibi maşallah
Herkese yorumuna cevap yazdım zaten derdimi paylaştım ve cevap yazdıklarımın hepsi haklı. Mesaj ılımlı ve açıklayıcı yani niye linç hemenSize bu kadar haklı yorum yapanlara degil de bu mesaja boyle cansın diyerek bayildiysaniz, siz daha paralari cook kocaya sayarsıniz ve daha çok cekersiniz bu kafayla benden soylemesi.
Ayaginiza bagladiginiz tasi israrla cikarmazsaniz, boguldugunuz denizden de cikamazsiniz.
Evet o yüzden terapiste nasıl götürebilir diye düşünüyorumeşin normal değil ya.
terapiste gitmezse boşanacağını ve boşanma davası sırasında hakimin talebi ile psikologtan rapor aldıracağını söyleEvet o yüzden terapiste nasıl götürebilir diye düşünüyorum
Evet muhtemelen o zaman aşktan gözünüz kördü. Fakat aynı eve girip de kendisine para harcayıp, size harcamadığında uyanmanız gerekirdi.Bayaaa gitmişsiniz o zaman 22 yaşındaydım şimdi 28 tabiki insan bazı şeyleri görmezden gelip sabrediyor ama bu davranış sürekli devam edinceiyi niyeti harcanıp bastırılmaya çalışınca artık sabredemez hale geliyor
Buraya konu acmana gerek yoktu madem koçanı haklı görüyorsun size mustehakHerkese yorumuna cevap yazdım zaten derdimi paylaştım ve cevap yazdıklarımın hepsi haklı. Mesaj ılımlı ve açıklayıcı yani niye linç hemen
Zaten bu forumda bu bir klasiktir. Ben de yapmışımdır zamanında belki bir şey demiyorum ama dışardan bakınca komik oluyor. Sorunu yazıyorlar, herkes kötülüyor, haklısın diyor, bir kişi kocasına iyi deyince hemen canım tatlım oluyor o kişi.Buraya konu acmana gerek yoktu madem koçanı haklı görüyorsun size mustehak
Güzel tehtidterapiste gitmezse boşanacağını ve boşanma davası sırasında hakimin talebi ile psikologtan rapor aldıracağını söyle
O kadar haklısınız ki ben bunları tabiki söylüyorum konuşuyorum ama asla ikna olmuyor yani bana mı itimat etmiyor anlamadım dışarıdan bir göz bunların hepsini objektif olarak oda anlatacak bende, onun söylemesi lazım dışarıdan birinin evet karın hata yapmış olabilir ama neden yaptı kendini sorgula sen neler yaptın demesi lazımYa ben bu maaş kartı olayına neden en çok öğretmenlerde rastlıyorum? Hanımefendi parayı kocanizin eline saymak için mi kaç sene okudunuz? Eminim ev işi çocuk bakımı vs herşey de sizdedir. Hem para kazanıp kocama sayayım hem de 4/4luk ev kadını olayım diye mi öğretmen oluyosunuz? Adamın sizi manipüle etmek için beğendiğiniz şeylere hiç güzel değil ne gerek var dediğini biliyorsunuz. Neden kendinizi koruyup, "gerek var çünkü ben beğendim, kendi paramla alıyorum" demiyosunuz? Neden kocanizin karşısında dik durup ben de çalışıyorum tabii ki istediğimi alicam demek yerine gizli gizli kart çıkariyosunuz? Neden maaş kartınızı ona veriyosunuz yahu neden? Sen evdesin paraya ihtiyacın yok ne demek, o mu karar veriyo sizin neye ihtiyacınız olduguna. Kendinizi göz göre göre ezdiriyosunuz ezdiriyosunuz, sonra da şikayet etmekten başka bişey yapmiyosunuz. Gerçekten çok sinirleniyorum ya, çocuk musunuz siz nasıl "canım bunu istedi bunu aldım" diyemiyosunuz annenize gitmek için nasıl kocanizdan izin çıkmasını bekliyosunuz? Siz çocuk gibi sinik olursanız adam da otoriter bi ebeveyn gibi en kişisel alanlarınizi bile işgal eder. Koruyun kendinizi, siz korumazsaniz sizin yerinize kimse korumaz.
Ya ikna olmasın siz onu ikna etmek zorunda mısınız? Evet evlilik karşılıklı anlayış ve uzlasiyla sağlıklı bi şekilde devam eder, ama sizin eşiniz sizin için hiçbisey yapmazken siz hayatınızın merkezine onu almissiniz resmen. Yapma etme diye yalvarmak yerine "senin benim maaşıma el koyman boşanma sebebi değil de benim kart çıkarmam mi boşanma sebebi" diye siz yükselebilirsiniz mesela. İster öl, ister boşan, ben şu tarihte annemlere gidiyorum bilet aldım diyebilirsiniz. Adamın sizle uzlaşmaya en ufak bi niyeti yokken siz neden dünyada bi erkek o kalmış gibi davraniyosunuz ki, benim haklı olmam biseyi degistirmiyo siz kendinize gelip eşinize bi "işine gelirse" diyemedikten sonra.O kadar haklısınız ki ben bunları tabiki söylüyorum konuşuyorum ama asla ikna olmuyor yani bana mı itimat etmiyor anlamadım dışarıdan bir göz bunların hepsini objektif olarak oda anlatacak bende, onun söylemesi lazım dışarıdan birinin evet karın hata yapmış olabilir ama neden yaptı kendini sorgula sen neler yaptın demesi lazım
Esiniz sizi kullaniyor,paranizi esinize vermeyin evine baksin once,esas bosanma sebebi karisinin maadina el koyan erkek ,bosanirsaniz bebegi alamaz ,cok kucuk hic bi halt edemez,parama el koydu kredi kartimi bile odemedim psikolojik siddet uyguladi diyinAma şöyle birşey var eşim kendine 4 bin liraya takım elbise aldı bir kaç tane ama ben alınca sen evdesin zaten niye alıyorsun ya da bu kadar pahalıya gerek varmı. Herkes hediyesini gönderdi benim ailem 5 tane çeyrek gönderdi bebek arabası aldı onun ailesi de 1 tane çeyrek
Siz yalancı biri misiniz? Üniversite mezunu bir öğretmensiniz ama kendinizi savunmaktan aciz misiniz?O kadar haklısınız ki ben bunları tabiki söylüyorum konuşuyorum ama asla ikna olmuyor yani bana mı itimat etmiyor anlamadım dışarıdan bir göz bunların hepsini objektif olarak oda anlatacak bende, onun söylemesi lazım dışarıdan birinin evet karın hata yapmış olabilir ama neden yaptı kendini sorgula sen neler yaptın demesi lazım
İstisnalar kaideyi bozmaz ama erkek öğretmenlerin çoğu çok cimri gerçekten. Nedenini ben de anlamadım. Ben de öğretmenim. Evlenmeden önceki erkek sevgililerim ya da evlenme maksatlı görüştüğüm kişiler arasında birçok meslek grubu vardı. Sadece öğretmen olanlarda aşırı cimrilik sezdim nedense. Gerçi okulda da öyledirIyi geceler arkadaşlar, gece gece ağlama isteğiyle kalktım yataktan. Durum şu eşimde bende öğretmeniz özelde, eşim yapı itibariyle cimridir beni bazen ben düşünmediğim zamanlarda bile düşünür ama genel olarak konu ben olunca ucuza kaçar, geçenlerde şöyle birşey oldu ben 2,senedir falan kredi kartı kullanıyordum ama eşime söylemedim kendim ödüyorum hallediyorum diye git zaman gel zaman 1 senedir oğlum oldu ve o doğmadan önceki bebek alışverişi de dahil kendime aldıklarım hep ben aldım karttan ama sorunsuz ödüyordum. Adam ben zorla bişe aldırmasam almayacak yani o derecede. Neyse bebeğimiz oldu ben işten çıktım ve tık anında pandemi patladı ve ben evdeyim maaşımdan kesinti oluyor ama var yine şükür. Ama ben doğum yaptım evden dışarı çıkamıyorum zaten pandemi var diye senin paraya ihtiyacın yok hooop bir anda parasızım. Kartımı bilmiyor ve ödeyemedim ve katlanarak 6 bin olmuş benim yaptığım 4 ama 2 de faiz gelmiş. Geçen ay eşime söyledim böyle böyle. Eşim ayıldı bayıldı boşanma sebebi bu bırak oğlumu git, ben mahcup oldum yani zaten doğumdan sonra bütün devreler alt üst. Birde gurbetteyim aileme de göndermiyor pandemi var diye bahanesi de var. Olay böyle. Bugün de dedim hayatım zaten bebek olur olmaz pandemi çıktı kimse bebeği sevemedi zaten market dışında biryere giden yok ailelerden gidelim senin annenlere yazık sevsinler çocuğu sonrada havalar ısınsın biraz ben memlekete gideyim 1 senedir göndermedi. Boşanırım ölürüm ama mesafeyi aradan kaldırıp çocuğumu sevdirmem dedi. Dedim yazık yaşlı insanlar ölüm var torun sevsinler. Yok o öpecek bu öpecek sonra çocuğumu ben öpecem yok öyle birşey. Ben sizi memlekete götürürüm ama otelde kalırız annenlerde değil diyor.
*Ayrıca öfke kontrol problemi var yani şiddet yok ama asla normal iki insan gibi tartışıp konuşamıyoruz. O kadar zoruma gidiyor okadar zoruma gidiyor ki. Ben ne yapacağımı bilmiyorum. Yani boşanma şartlarını araştırıyorum artık düşünün. Çocuğumuz olmasa gerçekten gitmiştim ama yavrumun şuçu nePsikolog bir arkadaşı var onun iş yerinde çok iyi bir psikolog,telefonundan numarasını aldım. Acaba konuşsam mı?
Bi üyenin mesajıyla eski mesajınıza gittim tesadüfen. Ohoo balık baştan bozukmuşKızlar merhaba beni tanıyan bilen eski konularımdan tanıyacaktır sadece isim değişikliği yapmak zorunda kaldım. Kızlar nişanlım şimdi de amcamın kızıyla konuştuğum için benimle büyük bir kavga etti ben sadece dinledim. Amcamın kızları tabiri caizsr zamanında bana bi kazk atmışlardı. Zaman geçti falan nişanlım bunu biliyo nişanlımla çok özel bir an yaşarken o anın içine etmişlerdi nişanlım o zamandan beri kesinlikle konuşmayacaksın dedi ben kınuşmuyorum zaten ama bugün dışarda karşılaştık ve konuşmak zorunda kaldım ve nişanlım bunu sonradan öğrenince çıldırdı bi daha olursa Bize yazık olur dedi. Offfffff ne yapayaım bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?