5 yillik evlilik 3 cocuk

zeysmother

Eylülün annesiii
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2015
2.501
4.015
133
Suan mutluyum ama ayni zamanda terddutlu. Bi bucuk seneye yakin cocugumuz olmadi bizim sukur simdi 3 yasinda bi kizim var bir de 15 aylik bir oglum var . Bu ayin 18 inde olmasi gerekiyordu reglim doktora gittim baska sebeplerden dolayi ilac verdi. Esime dedim birde test al ilaci kullanmadan yapayim sonra gezdik dolastik derken eve geldim yaptim testi basta birsey gozukmedi biraz bekledim cope attim ,az once bise atarken baktim silik bir cizgi daha var .varla yok arasi ama belli buyuk ihtimalle hamileyim bu delilik mi bilmiyorum :)) ama mutluyum sezeryanliyim birde hep pespese olacak
Bu arada maddi olarak cok sukur bakabilecek durumdayiz ama yinede elimi ayagimi baglayacak ikisi ile rahattim bayagi bi sekilde hallediyodum islerimi .
Ve esime gelince benim en buyuk destekcim cocuk konusunda ikiside babaya cok duskun esim evdeyken bana yukleri yok ,komsuma ya da arkadasima gezmeye gidim ikisinide babaya birakiyorum rahatca hareket ediyorum beni biraz daha anlanyin diye yazdin bunu
Galiba biraz destege ihtiyacim var sizden o yuzden yazdim .

5 dkdan sonra cıktıysa geçerli olmaz. Sabah tekrar yapın derim. Hayırlı olsun varsada. Bakabilecekseniz ne güzel birsey.

Canim sonradan cikan cizgiye güvenmeyin diyorlar ama inşallah hayırlısı olur senin için.ne güzel işte genç anne mis gibi kalabalık aile eşin de destekmiş maddi durumunuz da iyiymiş,çok şükür daha ne olsun Allah sana bağışlasın evlatlarını maşallah

Ne diyelim tebrik ederim :))) o kadar cok sorun mesaji paylasiyoruz sevince ne yazacagimi sasirdim Allah mutlulugunuzu daim etsin :)
Sagolun ben aslında korkularım için yazmıştım ama hep güzel yanlarından bahsedip es geçmişim korkuyorum böyle pes peşe sezeryandan araliklar az ayrıca tek başıma bakıyorum eşimin işi gereği ailelerden uzağız eşim yardımcı ama evdeyken. Birde üniversite sınavlarına girecektim bu sene napicam bilmiyorum

Allah razı olsun varlina sevindim ,olmasa üzülürüm herhalde ama vardır Bi hayır derim bu sene sınava hazırlanacaktim iki çocukla göze almıştım ama Bi bebeği hesaba katmadım

Allah razı olsun varligina sevindim ,olmasa üzülürüm herhalde ama vardır Bi hayır derim bu sene sınava hazırlanacaktim iki çocukla göze almıştım ama Bi bebeği hesaba katmadım

Maşallah diyorum size 2 cocugum var biri bir biri 4 yaşında perperisanim sizi hayretle ve hayranlikla okudum..

Bence de ümitlenmeden sabah ilk idrarla tekrarlayın..Ama olasılığı bile mutlu etmiş sizi,inşallah gönlünüze göre olur :)
Çok sagolın gönlümdeki ogrencilikti aslında hâlâ öyle yapabilirmiyim bilmiyorum o iş yattı galiba gerçi kesin bise de yok belki bebek te yok

Maşallah diyorum size 2 cocugum var biri bir biri 4 yaşında perperisanim sizi hayretle ve hayranlikla okudum..
Benim perisanlik Bi sene sürdü şimdi rahatım genel olarakta rahat Bi yapım var zaten kolay sinirlenmem,her şeye kızmam aman dağıttı etti diye strese girmem oynasınlar yeterki der sonra hallederim buyudukcede akillandi kızım üç yaşında minik yardimcim oğlum henüz herseyi keşfetme aşamasında o biraz yoruyor yoksa gayet iyiyiz birlikte arkadaş gibiler kızımla, oglum.

Eşin destekse 5 senede 10 cocuk iyidir
Şaka bi yana kalabalık aile iyidir ya,
Hergün ayrı bi enerji dolu dolu günler.

Sanırım yalnız ölecem ben..

Maşallah. Allah mutluluğunuzu daim etsin..
Üniversite olayını biraz erteleyeceksiniz artık. Belki çocuklarla beraber gidersiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…