5 yillik evlilik 3 cocuk

Kız o ev tımarhane gibi olur :)

Tekrar test yaptın mı? Allah hali hazırdaki yavrularına ve eğer yolda yenisi varsa ona sağlık ve uzun ömürler versin. Kocanla seni de başlarından eksik etmesin. Ne diyeyim tebrikler diyeyim bari :)

ya ne korkacaksın doğan büyüyor yeter ki sen ikisine baktığın gibi üçüncüsüne de bak dert değil
plansız gebelik diye aldıracam naraları atmıyorsun ya maşallah sana
hayırlısı olsun şimdiden gebeysen sağlıcakla gelmeyi nasip etsin yüce Allah.

Madden ve manen bakabileceksen gayet olur
Sadece sezaryanlısın,her sezaryanda risk artışı var sonuçta sadece bu açıdan 4. yü iyi düşünüp yapsan en azından daha iyi olur:)

benim de 8 sene sonra oldu çocuklarım.
araları 18, 21 ay.
şu anda 4,5 yaşında olan anaokuluna gidiyor. 3 ve 1 yaş olanlar uyuyor.

Maşallah. Allah mutluluğunuzu daim etsin..
Üniversite olayını biraz erteleyeceksiniz artık. Belki çocuklarla beraber gidersiniz :)
Ertelemeye gerek kalmadı test beni yanıltmış sahiplenmistim bayağı var gibi
Hayırlısı ne diyelim

İlerde hastalık nedeniyle ameliyat olma durumun olursa sezeryan yerinden sıkıntılı olur biraz 3. Doğumdan sonra.
Daha yapmayın bari
Onun dışında Allah analı babalı büyütsün
Sağlıkla kucağına al

Uzunca bir süre dikkat etseniz sizin için daha iyi olur diye düşünüyorum.
Sezaryenlıymışsınız, çok bilmiyorum ama ard arda yaşanan gebelikler sorun olmaz mı?
Allah gönlünüze göre versin. Benim gönlümde de hep 2 kız 1 oğlan geçmiştir.

Teşekkür ederim ben 4 e kadar yolu var diyordum :) benim Bi tane kardeşim var kalabalık olalım istedim neyse bunlar buyusnde biraz öyle insallah

Ne güzel işte tam benlikkk tekrar teste gerek kalmadı canım ya yokmuş maalesf

Benim 5sene içinde 3çocuğum oldu çok şükür. Ben de sezaryenliyim. Normal doğum olsa dördüncüyü de isterdim ama maalesef artık tehlikeli. Evlendiğim ilk 2yıl istediğim halde olmamıştı çok üzüntüler yaşamıştım, sonra Allah peşpeşe nasip etti.
Kolay değil ama imkansız da değil. Açıköğretim okuyabilirsin. Ama biraz büyüdüklerinde olursa daha rahat olursun ;benim ailem yakın. Çok bunalırsam bırakıyorum ama nadiren. Çok yardım istemem. Becerebildiğim kadar. Titiz de değilim öyle.
Dışarı çıkmak zorlaşıyor. Hasta olduklarında hepsi birbirlerine geçiriyor; o çok zor oluyor. Özellikle anne hasta olunca, hayat felç. İnsan en çok ailesini o zaman arıyor.

Benim testim 2 kere 1 saat sonra dogru sonuc verdi. Bence hamile olma ihtimaliniz yuksek :) sizin adiniza cok sevibdim gercekten. Basliga girerken 5 yillik evlilik ve 3 cocukla bosaniyorum mesaji okuyacam sandim. Bence cok sanslisiniz. Bakacak maddi durumumuz oldugu taktirde ben de en az 3 cocuk, kendime guvenirsem 5 cocuk istiyorum hem de peş peşe.

peş peşe çocuk yapmak mantıksız bence
Neden böyle düşündün annenin sabrı varsa eğer bence en mantıklısı.
aramız iki yaş olan kız kardeşim var benim herseyim o iyiki var bana kardeş,arkadas,sırdaş
Kızımla oğlumu gördükçe ne iyi yapmışım diyorum öyle güzel oynuyorlar ki belki Bi 5-10 sene sonra yapsam bu kadar iyi olmuyacakti.

Zaten rahatsizlandigim için rafa kalktı benim gebelik olayı Bi süre bekleyip yapabilirsem iki tane pespese olsun sezonu kapatim diyorum yada ikiz verse Rabbim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…