- 30 Haziran 2014
- 3.915
- 4.815
- 248
- Konu Sahibi Moredarklife
-
Kaç canım hemde arkana bakmadan kaç.
Oda oyle diyor ugrasamam babanin evine daha once nasil kactiysan oyle kac yada ben bu evi bosaltayim babam kardesimle burda kalin diyor bunlari yapan bu evde yasamama musade edecekmis yersem
bugünlerde de boşanan boşanana
erkek kafası işteee... butun erkekler hep ben haklıyım der. erkek egosuu.Bosanan. Yokmu hi
5. Defa hep ayni ben hakliyim diyor
neden bu kadar bosanmalar arti biliyormusun arkadasim insanlar evlenmeden once yuzlerine bir maske takiyorlar kendilerinin hep iyi yonlerini gosteriyorlar sonradan evlenince gerçek yuzlerini gösteriyorlar. eskiden insanlar dürüstu kalplerinde mehamet vardı samimiydi
Üzüldüm Allah yardım etsin
Fiziksel ve duygusal şiddetin olduğu yerde mutluluk olmaz. Allah feraha erdirsin inşallah
erkek kafası işteee... butun erkekler hep ben haklıyım der. erkek egosuu.
Boşver canım benim inanma zaten inanmıyorsun, allahtan okulunu bırakmamışsın herseye rağmen devam etmişsin seni tebrik ederim . Umarım en kısa sürede bu pislik adamdan kurtulursun . Allahından bulsun birdahada sana kötülük yapamasın inşallahOda oyle diyor ugrasamam babanin evine daha once nasil kactiysan oyle kac yada ben bu evi bosaltayim babam kardesimle burda kalin diyor bunlari yapan bu evde yasamama musade edecekmis yersem
Boşver canım benim inanma zaten inanmıyorsun, allahtan okulunu bırakmamışsın herseye rağmen devam etmişsin seni tebrik ederim . Umarım en kısa sürede bu pislik adamdan kurtulursun . Allahından bulsun birdahada sana kötülük yapamasın inşallah
Ne kadar rahat yargilamissin okumadin sanirim cocuk 1.5 evlilik yilimizda ilk ayrilmamizda oldu, tuzu kuri olan cok rahat konusiyor amacin canimi yakmaksa arkadasim inan daha fazla yanmaz bnm canim
Bak halen kendi yalnislarini bile kabul etmiyorsun. Ayrilik yasaminiz ve ne yaptin? Hamile kaldin. Ne kadar kolay oldu siddeti, küfürü kabul etmek. Ve halen kabul ediyorsun aslinda. Hani desen geçmisten ders aldin o'da yok. Halen "yok aslinda iyi baba" felan gibi bahaneler ile o adamdan bosanmak istemiyorsun.
Bu arada bana tuzu kuru gibi laflar diyorsun da, senin esin kat be kat daha agirini yapti ve karsiliginda hiçbirsey yapmadin. Senin canini niye yakmak isteyim? Bu bana neyi kazandirir? Bunlari senin, ve burda senin gibi yazan binlerce kadinin gözünü açilmasi için yazdim. Sonuçta bu tip konulari her gün okuyoruz kk'de.
Ne kadar sorunlu bir tip,neden boyle davraniyor ne guzel okumussunuz da basin tekmeyi kicina kime atarlaniyosa atarlansin,sizde insansiniz ,gencsiniz problemli bir insani cekmek zorunda degilsiniz ..Kumanda nerde diycem o da tekme aticak yeminle o kumandayi onun girtlagina kadar sokardim terbiyesiz herif..Analarinin yaninda aslan kesilirler ..
Bak simdi beni iyi dinle ..Oncelikle kendine guven ..Kendine acima bu bir ,cunku caresiz degilsin..
Ailem beni istemiyor ne demek ,onlarla net konus de ki annene ben senin cocugun degil miyim ? Ben zulum gorurken sen rahat yatabilicen mi de ...Yine mi istemiyo eger beni kabul etmezsen yuzumu goremezsin ,bi evladim var deme de,cunku ben bi ailem var demiycem de ..
Iki onlarla oturmak istemiyorsan once zemin hazirla ne koparabilirsen kopar o kocan denen salaktan..Para olur,altin olur ne olursa ..
Uc is bulana kadar kipirdama ,tek olsan hemen cek git derdim ama cocugun var .
Dort mahkemede sana sahitlik edecek insan evladi bul ki yasadigin eziyetin bir sahidi olsun..
Bes bu adami affetme..
Alti dik dur dik ...
Bak simdi beni iyi dinle ..Oncelikle kendine guven ..Kendine acima bu bir ,cunku caresiz degilsin..
Ailem beni istemiyor ne demek ,onlarla net konus de ki annene ben senin cocugun degil miyim ? Ben zulum gorurken sen rahat yatabilicen mi de ...Yine mi istemiyo eger beni kabul etmezsen yuzumu goremezsin ,bi evladim var deme de,cunku ben bi ailem var demiycem de ..
Iki onlarla oturmak istemiyorsan once zemin hazirla ne koparabilirsen kopar o kocan denen salaktan..Para olur,altin olur ne olursa ..
Uc is bulana kadar kipirdama ,tek olsan hemen cek git derdim ama cocugun var .
Dort mahkemede sana sahitlik edecek insan evladi bul ki yasadigin eziyetin bir sahidi olsun..
Bes bu adami affetme..
Alti dik dur dik ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?