5 yillik evlilik muharabesinin sonu geldi artik sanirim rabbim bu nasil yukmus

Bu evlilik coktan bitmis bence..Heleki isin icine siddet girdiyse hic düsünmeyin..
Önce kendinizi düsünün..

Canim benim sagol ah oglum olmasaydi ben tek te yasardim ama iste... zaten is bbasvurusu yaptim bi koleje haber bekliyorum, sahife geek yok vatsap kufurleri var
Tmm onlari kaybetme sakin,o mesajlari yani..Bu hayatta biraz disli ol,hatta bu herife karsi biraz cirkef ol ..Ezdirme kendini..

Tmm onlari kaybetme sakin,o mesajlari yani..Bu hayatta biraz disli ol,hatta bu herife karsi biraz cirkef ol ..Ezdirme kendini..

2 defa karakolluk ettim olmadi dava aciuordum son anda kurtuldu oglanin hastaligindan velhasil adam olmayan olmuyor o ben hep hakliydim diyor ben seni bosiyim baskalari seni dover evlensdn bana dua et diyor

allah bu gibi adamları ıslah etsin güclü ol kendi ayaklarının üstünde durabilir sin

Ogluna cok iy bir baba ya ilerde oglum benden koparsa bencil anne diye nasil dayanirim
konuyu okuyacağım ama buna yorum yapmadan geçemedim..ayrı olmanız oğluna iyi bir baba olmasını engellemez...böyle devam ederse büyüdükçe babasına hoş hisler beslemeyebilir

Bu babanin cocuklarina verebilicegi en guzel hediye; annelerini sevmesidir...
Annelerine deger vermesidir.
Eger bu hediyeyi cocuklarina cok goruyorsa orda bi dusunmeli insan.
Gercekten seviyomu acaba?

2 defa karakolluk ettim olmadi dava aciuordum son anda kurtuldu oglanin hastaligindan velhasil adam olmayan olmuyor o ben hep hakliydim diyor ben seni bosiyim baskalari seni dover evlensdn bana dua et diyor

Allahin okuzu laflara bak...Bi kere ona deki sen beni bosamayacaksin,ben senin kicina tekmeyi basicam ..Ama bunu bastigin gun soyle ,zevkle defediyorum seni hayatimdan de ..Simdi o hastalikli beyninle ne halt edersen et de ..Ikincisi ailenle net konusmadan resti cekme cunku rest cekebilecek durumda degilsin su anda ..Once bi isin olsun Allahin izniyle ama nolur o adamin donuna kadar al oyle bosa ..Bir daha vurmasina ne yap ne et ama izin verme ..Bu arada oglan neden rahatsiz ?

Aile desteği alırsınız umarım ve çift olarak da sağlıklı kararlar alırsınız.

Bu arada hamilelik şüpheniz ne oldu?

Cokkk haklisin canim benim, lakin elimden ne gelir ki , iki kisilik evliligi tek kisi idare ettim cambaz gibi hep ama olmuyor biraktim artik biliyor musun eskiden aglayan yirtinan ben hic tik yok hissisizm ilk defa ayrilikta

Ne kadar değerli bir söz... Bir babanın çocuklarına verebileceği en güzel hediye kesinlikle bu. Ve de bir annenin verebileceği...

Baba krizine girmisti resmen de duzeldi bir araya gelince ben de ilgilenememistim o psikolojiyle annem bir yandan kendin bulastirdin bunu bize diyor babam bi yandan biz cekmek zorundamiyiz onun huzursuzlugunu bazen oglan evi karistiriyor rahatsiz oluyirlar falan en son annem dullugumi farkeden takinti sapigina sen kuyruk salladin deyince davayi geri cekip onun yanjna dondum

Elbette ama alimliym bi de bosaninca yollu diye bakacaklar bu pislik yuzinden dustugum hallere bak

Sizin psikolojiniz de hiç iyi değil. Ne demek "alımlıyım, yollu diyecekler"
Sizin boşanan kadınlara bakış açınız nasıl? Merak ettim....
Korkularınızı, kaygılarınızı, pişmanlıklarınızı anlayabilirim ama sözler bilinçaltının dışavurumudur.
Çok sinirleniyorum bir taraftan da üzülüyorum hala nerelerde takılıp kalmışız, bir arpa boyu yol alamamışız.

Ayrıca, öyle bir adama katlanmaktan, şiddetin her türlüsünü görmektense, yollu diye bakılmasını yeğlerim.
O derece yani...

Cokkk haklisin canim benim, lakin elimden ne gelir ki , iki kisilik evliligi tek kisi idare ettim cambaz gibi hep ama olmuyor biraktim artik biliyor musun eskiden aglayan yirtinan ben hic tik yok hissisizm ilk defa ayrilikta

Tabikide kolay degildir tek kisilik yurutmek. Kararin ne canim?

İyi bari beş sene katil olmadan yaşayabilmişsin... Kocam bana böyle şiddeti bırak her günü, bir gün uygulasa, gece uykusunda yastıkla boğarım onu. Ya da o an cinnet geçirir ağır yaralarım yani. Böyle biriyle neden yaşadınız, neden çektiniz anlayamıyorum cidden. Ruh sağlığı bozulur insanın. Çocuğunuza da üzüldüm. Allah'tan 5-6 yaşlarında beri değil. Daha fazla büyüyüp bir şeylerin farkına varmadan boşanın bence. Hiç bir şekilde de geri barışmayın. Bu adam değişmez. İleride şiddete meyilli bir evladınız olur, babasından çektiğiniz yetmezmiş gibi bir de ondan çekersiniz.

Dogru soze ne denir her gun dovmedi lakin hirpaladimmi da isini biliyor, iz birakmiyor ki rapor alayim

Kardeşim, ayrılmak çok zor kabul. Yeni hayat kurmak çok yorucu ilk etapta. Fakat böyle bir hayattan kurtulup yeni hayat kurunca insan yeniden doğmuş gibi hisseder kendisini.
Şartlarınız nasıl bilemiyorum ancak eşiniz uslanmıyor işte. Ustunede kaynınız ve kp.nizle yaşıyorsunuz.
Siz bunca fedakarlık yapıyorsunuz ama o hale elini kaldırabiliyor , o evden kovabiliyor.
Defolup gitmesi gereken o. Biraz erkek olsun.
...

Çocuğunuzun yuvasızlığına uzuluyorsunuz ya, emin olun ileride sizi anlayacaktır. Şiddet gorduğunuzu anlatırsanız size sıkı sıkı sarılacaktır ; " iyi yapmışsın anne diye "
Fakat gozunun onu de şiddet hakaret yaşadıkça psikolojisi bozulacak, size saygısı kalmayacak ve korkarım ki o da ileride aynı olacak babası gibi.

Çocuğu için ayrılmayanlardan değilde evladı için ayrılanlar daha doğru yapıyor.
Sizi çok iyi anlıyorum ; artık toparlanıp kendiniz evladınız için ne yapabilirsiniz net düşünüp karar vermelisiniz
Hayat geçiyor ve zaman geçtikçe zorlaşacak sizin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…