- 7 Kasım 2020
- 95
- 73
- 8
- 31
- Konu Sahibi Gonuldagiiii
-
4 4lük her şeyim olsun diyen bir insan değilim aslında. Temel ihtiyaçlarını uygun bir şekilde aliriz diye düşünüyorum bende inşallajKisim kisim alin ihtiyaclarinizi. Bu sekilde zorlanmazsiniz.
Yeter ki huzur olsun.. kesinlikle sadece bunu istiyorumAyrı eve çıktığınız zaman eşya gözünüze batmayacaktır.yavaş yavaş alırsınız mutlaka hediye gelir bir düzen kurarsınız
Yeter ki huzur olsun
35 40 bin kadar biriktirdi eşim. Benimde bir tane bileziği var 2 3 bin lira eder onu bozdururum. Elime geçen paraları da bir hesabima atıp unutacağım orda parayı. Kreşler çok pahalı bulundugumuz yerde. Çalissam bana maaşımdan bir şey kalmamış oluyor maalesef onu da hesap ettikMaaş ne kadar, birikmiş ne kadar?
3 yaşından sonra kreşe de verilebilir çocuğunuza iyi gelecektir. Böylece siz de çalışabilirsiniz.
Her şeyi aynı anda almak zorunda değilsiniz neticede. En elzemlerden başlayarak alırsınız parça parça. İkinci el bakabilirsiniz bazı şeyleri.
35 40 bin kadar birikmis varSaydıklarınız minimum 50 bin lira. Ne kadar birikmişiniz var bilmiyorum ama yetecek kadar yoksa hem kira hem taksit ödeyip hem ev geçindirmek tek maaşla biraz zor.
Eşimin ailesini bilmiyorum ufak tefek yardimci olurlar aslinda ama benim tarafimda yardim edecek kimse yok maalesef. Kreş masrafı olursa bana maaştan bir şey kalmıyor daha da çok masraf çıkıyor hattaBirikmişiniz ne kadar ?
Kira ne kadar Olacak ortalama ?
Kv , kp ya da sizin ailelerinizden eşya için yardım eden olacak mı?
Siz de çalışacak mısınız ?
Bunları biraz detaylı yazarsanız daha iyi olur.
Çünkü tek maaşla hem kira hem eşya çok zor olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?