5 yıllık ilişki

Nesliii01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2019
45
12
38
33
2014 den bu yana düzenli bir ilişkim var ancak ilişkiyi ileriye götürme aşamasında hiçç bir şey yapmayan bir sevgilim var daha ailesiyle bile tanıştırmadı arkadaşlarının ise taş çatlasın 3 tanesini görmüşümdür maddi durumumuz el vermediği için evlenemiyoruz yani ben öyle düşünüyorum sizce amacı nedir beni gerçekten sevdiğini hissettiriyor ama sadece sözleriyle birlikteyken de eğleniyoruz çok güzel vakit geçiriyoruz ama 5 senedir hala aynı yerde sayıyoruz fikri olan varsa yardımcı olabilir mi kafam çok karışık yaş da geçiyor insan önünü görmek istiyor

2014 den bu yana düzenli bir ilişkim var ancak ilişkiyi ileriye götürme aşamasında hiçç bir şey yapmayan bir sevgilim var daha ailesiyle bile tanıştırmadı arkadaşlarının ise taş çatlasın 3 tanesini görmüşümdür maddi durumumuz el vermediği için evlenemiyoruz yani ben öyle düşünüyorum sizce amacı nedir beni gerçekten sevdiğini hissettiriyor ama sadece sözleriyle birlikteyken de eğleniyoruz çok güzel vakit geçiriyoruz ama 5 senedir hala aynı yerde sayıyoruz fikri olan varsa yardımcı olabilir mi kafam çok karışık yaş da geçiyor insan önünü görmek istiyor
İkiniz de çalışıyor musunuz? Maaşlar nasıl? Şu yaza evleniriz falan gibi bir konuşma da yapmadınız hiç? Yaşlar kaç?

ben çalışmıyorum o çalışıyor ama 1 yıldır herhangi bir birikimi yok aldığı maaş 2 bin küsür adam akıllı bir iş olursa eğer 1 seneye istemeye geliriz falan diyor

aile ile tanismamak ayri degerlendirilebilir, aileden aileye fark oluyor cunku, bazi aileler hizli davranmak istiyorlar.

ama arkadaslarini tanimamaniz, 5 yilda sadece 3 arkadasini gormeniz cok acayip geldi bana.

Pek paylasiminiz yok gibi buradan bakinca. 5 yil olsa bile evlilik icin olgunlasmamiz bu iliski

aile ile tanismamak ayri degerlendirilebilir, aileden aileye fark oluyor cunku, bazi aileler hizli davranmak istiyorlar.

ama arkadaslarini tanimamaniz, 5 yilda sadece 3 arkadasini gormeniz cok acayip geldi bana.

Pek paylasiminiz yok gibi buradan bakinca. 5 yil olsa bile evlilik icin olgunlasmamiz bu iliski
aynen bende sizin gibi düşünüyorum hatta kendisine bu durumları söyledim ama mantıklı bir açıklama yok maalesef bıraktım da yılların yaşanmışlığı var kolay değil binbir türlü sözle geri döndüm ben dedikten sonra gelip tanış ailemle diyor bu seferde ben dedikten sonra bir anlamı yok ki

Evlilik için tek kişinin çalışması yeterli değil bence ,
En azından siz de çalışıp destek olursanız önünüzü daha net görebilirsiniz.

ben çalışmıyorum o çalışıyor ama 1 yıldır herhangi bir birikimi yok aldığı maaş 2 bin küsür adam akıllı bir iş olursa eğer 1 seneye istemeye geliriz falan diyor
2000 liraya nasıl geçineceksiniz ki? Siz çalışmayı düşünmüyor musunuz? Yaşınız kaç?

Evlilik için tek kişinin çalışması yeterli değil bence ,
En azından siz de çalışıp destek olursanız önünüzü daha net görebilirsiniz.
tabiki bende çalıştım zaten 1.5 yıl kadar o sürede de beni ailesiyle tanıştırmadı işten çıkarıldım yeni iş arayışındayım bu dönemler o kadar zorlu geçiyor ki

onunda benimde 29 birikimi yok elindeki maaşıyla da sürekli evine bir şeyler alıyor bir şey demiyorum demeye de hakkım yok ama insan şüpheye düşüyor yılların hatrı var
Açıkça niyetini sor.
Ama bence maddi sorunlar.
Yani adam 2000 kazanıyorsa nasıl evlensin ki ?
Birikimi de yokmuş bugun evlenmek en az 140-150 bin TL masraf istiyor.
Siz çalışmıyor musunuz ?
Mesleğiniz ne ?

5 yıl çok uzun. Yaşlariniz uygun yani. Senin onu bırakmayacağını, hep bekleyeceğini mi düşünüyor?

Açıkça niyetini sor.
Ama bence maddi sorunlar.
Yani adam 2000 kazanıyorsa nasıl evlensin ki ?
Birikimi de yokmuş bugun evlenmek en az 140-150 bin TL masraf istiyor.
Siz çalışmıyor musunuz ?
Mesleğiniz ne ?
ben çalışıyordum işten çıkarıldım yeni iş arayışındayım asgari ücret alıyordum oda asgari ücretin biraz daha fazlasını alıyor hemen evlenelim olsun bitsin değil de niyetim hayatının içine pek dahil etmediğini düşünüyorum sosyal çevresi bakımından yoksa sevgisinden şüphem yok ama niyetini anlayamıyorum inanın çok zor süreçler 5 yıl boyunca elinde çok daha iş imkanları olmasına rağmen değerlendirmedi ailesiyle arkadaşlarıyla tanıştırmadı adam akıllı kafamı kurcalayan çok şey var sorsanız sadece sevgisinden eminim derim ama niyetini anlayamıyorum

ben çalışıyordum işten çıkarıldım yeni iş arayışındayım asgari ücret alıyordum oda asgari ücretin biraz daha fazlasını alıyor hemen evlenelim olsun bitsin değil de niyetim hayatının içine pek dahil etmediğini düşünüyorum sosyal çevresi bakımından yoksa sevgisinden şüphem yok ama niyetini anlayamıyorum inanın çok zor süreçler 5 yıl boyunca elinde çok daha iş imkanları olmasına rağmen değerlendirmedi ailesiyle arkadaşlarıyla tanıştırmadı adam akıllı kafamı kurcalayan çok şey var sorsanız sadece sevgisinden eminim derim ama niyetini anlayamıyorum
Neden değerlendirmedi acaba diğer işleri ?
Şu an ne iş yapıyor ?
Inşallah sizde tez zamanda iş bulursunuz.
Aile ile tanıştırmak değil de arkadas cevresi ile tanıştırmaması Saçma

bende çalışıyordum işten çıkarıldım 29 yaş yeni iş arayışındayım süreç beni çok zorluyor önümü göremiyorum
Artık açıkça konuşabilmelisiniz. Hiç evlilik lafı geçmedi sanırım, siz konuyu açın, ilişkimiz nereye gidiyor, sen ne düşünüyorsun vs diye konuşun.

Çocuk haklı. 2500 maaşla be yapabilir söylermisiniz? Siz neden çalışıp bir işin ucundan tutmuyorsunuz.
Bu işler birikim gerektirir. E ailerdede yoksa ne olacak?
Onlarda verse en ucuz en uygunu olacak. Gönlünden geçen neyi yapabilirsinki ?

Neden değerlendirmedi acaba diğer işleri ?
Şu an ne iş yapıyor ?
Inşallah sizde tez zamanda iş bulursunuz.
Aile ile tanıştırmak değil de arkadas cevresi ile tanıştırmaması Saçma
memleketinden ayrılıp da başka bir şehre gitmek istemediği için. Kesinlikle takıldıım yer arkadaşlarıyla tanıştırmaması zaten hayatına dahil değilim kendine ulaşamazsam arayabileceğim birtane arkadaşının numarası bile yok çok teşekkür ediyorum umarım yoluna girer

Back
X