- 18 Ekim 2018
- 8.157
- 33.833
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben çalışıyordum zaten önceki yazdıklarımı okumadınız sanırım halada iş arıyorum ama memleketin hali ortada 100 tane yere cv bırakıyorsunuz 2 tanesi arıyor orda da kimin torpili varsa o giriyor gelirini arttırabileceği imkanları değerlendirmiyor konfor alanından çıkmak istemiyor ben zaten evde oturayım o çalışsın ben yiyeyim kafasında olmadım hiç bir zaman 5 yıllık ilişki boyunca her işimi kendim yapıp bütün ihtiyaçlarımı kendim karşıladım bu süre zarfında en ufak bir sakız dahi bana alır mısın demedi ona sabırla bekledim her zaman tek sorun maddiyat da değil beni hayatına dahil etmiyorÇocuk haklı. 2500 maaşla be yapabilir söylermisiniz? Siz neden çalışıp bir işin ucundan tutmuyorsunuz.
Bu işler birikim gerektirir. E ailerdede yoksa ne olacak?
Onlarda verse en ucuz en uygunu olacak. Gönlünden geçen neyi yapabilirsinki ?
kesinlikle çok haklısınız...Birikimi olmdığından ve doğru düzgün bir maaş almadığından evliliğe yanaşmıyor olabilir ama 5 senede 3 arkadaş çok az.
İnsan yalnızken başka olur, arkadaşlarının yanında başka. Siz evlenmeyi düşünmeden önce bu 5 senede gerçekten sevgilimi tanıdım mı diye düşünün.
konuştum evliliği 3 ay öncesine kadar düşünmediğini yenilerde evlenme zamanının geldiğini düşünüyormuş maddi imkanszıklar sebebiyle de bir şey yapamıyorum diyorArtık açıkça konuşabilmelisiniz. Hiç evlilik lafı geçmedi sanırım, siz konuyu açın, ilişkimiz nereye gidiyor, sen ne düşünüyorsun vs diye konuşun.
Sorma bana düşmez. Sadece fikir vermesi açısından söylüyorum. Aranızda cinsellik yasanmissa bunu garanti olarak görüyor olabilir. Gerçek niyetini öğrenmek için biraz araya mesafe koyabilirsiniz. Tepkisine göre ya sizin bırakmanızi bekliyor olabilir yada kaybetme ihtimaline karşı size adım atarevet 5 yıl çok uzun bir süre 5 yıl boyunca hiç ilerlelemeyişimiz benim canımı sıkıyor sanırım dediğiniz gibi düşünüyor
yok cinsellik açısından bir şey olmadı asla ben istesem bile o istemez öyle türden biri araya mesafe koyduğum zamanlarda oldu deli gibi özlediğini sevdiğini söylüyor ama durum hala aynı maalesefSorma bana düşmez. Sadece fikir vermesi açısından söylüyorum. Aranızda cinsellik yasanmissa bunu garanti olarak görüyor olabilir. Gerçek niyetini öğrenmek için biraz araya mesafe koyabilirsiniz. Tepkisine göre ya sizin bırakmanızi bekliyor olabilir yada kaybetme ihtimaline karşı size adım atar
Bi 5 yıl da böyle geçer. Pek basiretsiz, çözüm yolu da düşünmüyor gibi.konuştum evliliği 3 ay öncesine kadar düşünmediğini yenilerde evlenme zamanının geldiğini düşünüyormuş maddi imkanszıklar sebebiyle de bir şey yapamıyorum diyor
Diğer yorumlarda ailesini bırak arkadaslarini bile tanımadığını söylemişsin. Yani sevgilinin hayatına aslında hiçbir şekilde dahil değilsin. Bu cok sıkıntılı bir durum. Bununla ilgili YouTube da uzman yorumları ve neler yapılması gerektiği var. Onları uygulayabilirsiniz. Siz buna çok bel bağlamayın.yok cinsellik açısından bir şey olmadı asla ben istesem bile o istemez öyle türden biri araya mesafe koyduğum zamanlarda oldu deli gibi özlediğini sevdiğini söylüyor ama durum hala aynı maalesef
inanın bana ben kız halimle daha çok paralıyorum kendimi sürekli devlette bir yer olsun diye girip çıkmadığım mülakat kalmadı ama kendi sırf şehrinden ayrılmak istemediği için özel sektörde çalışmaya devam ediyor teşekkür ederim tavsiyeleriniz için...Bi 5 yıl da böyle geçer. Pek basiretsiz, çözüm yolu da düşünmüyor gibi.
Siz ondan bağımsız kendi geleceğinize odaklanın arkadaşım. İş olur, kariyer için eğitim olur. Bu adama vakit ayıracağınıza kendinizi geliştirmeye vakit ayırın. Normal bir arkadaşa indirin ilişki boyutunuzu. 6 ay sonra yeniden değerlendirirsin. Baktın aynı tas aynı hamam, herkes yoluna dersin.
teşekkür ederim uygulayacağım ...Diğer yorumlarda ailesini bırak arkadaslarini bile tanımadığını söylemişsin. Yani sevgilinin hayatına aslında hiçbir şekilde dahil değilsin. Bu cok sıkıntılı bir durum. Bununla ilgili YouTube da uzman yorumları ve neler yapılması gerektiği var. Onları uygulayabilirsiniz. Siz buna çok bel bağlamayın.
Çok arkadas cevresi olan birş değilse problem değil ama bol arkadası varsa sorun.memleketinden ayrılıp da başka bir şehre gitmek istemediği için. Kesinlikle takıldıım yer arkadaşlarıyla tanıştırmaması zaten hayatına dahil değilim kendine ulaşamazsam arayabileceğim birtane arkadaşının numarası bile yok çok teşekkür ediyorum umarım yoluna girer
çok arkadaşı var ama hep erkekÇok arkadas cevresi olan birş değilse problem değil ama bol arkadası varsa sorun.
O yüzdendir belki deçok arkadaşı var ama hep erkek
arkadaşlarının çoğu evli veya sevgilileri var çift olarak görüşülebilirdi diye düşünüyorum hiç öyle bir etkinliğimiz olmadı kendi benim çoğu arkadaşımı biliyor tanıştı amaO yüzdendir belki de
geçim sıkıntısından bende korkuyorum gel benimle evlen dese şimdi ben evlenmem zaten ama üstte yazdığım gibi beni hayatına hiç dahil etmiyor çabalamıyor bende bekliyorum neyi beklediğimi bilmeden..Geçimden korkuyor belli ki. Korkmakta da haklı bu devirde 2 bin lira ile geçinmek çok zor gerçekten. Kendide demiş zaten iyi bir iş olursa geliriz istemeye diye
ben yaptım kendimce elime geçen 2 kuruş paraya da çeyiz aldım duruyor ama kendinin elle tutulur hiç bir şeyi yok bildiğim kadarıylaZaman kaybi olmus koskaca 5 yil ,hic mi birikim yapamadiniz aile yaninda oturuyorsa bide
Valla ablacim yanlis anlama ama 2014ten beri tanidigin adamin komsu koyundeki haneleri bile taniyo olman lazim yani degil ailesi birde ciddi dusunuyormu diye soruyosun ciddi dusunen ailesiyle tanistirir annesi babasi seni tanir aileni yemege cagirir vs vs etraftanda mi duyup gormuyorsun hic2014 den bu yana düzenli bir ilişkim var ancak ilişkiyi ileriye götürme aşamasında hiçç bir şey yapmayan bir sevgilim var daha ailesiyle bile tanıştırmadı arkadaşlarının ise taş çatlasın 3 tanesini görmüşümdür maddi durumumuz el vermediği için evlenemiyoruz yani ben öyle düşünüyorum sizce amacı nedir beni gerçekten sevdiğini hissettiriyor ama sadece sözleriyle birlikteyken de eğleniyoruz çok güzel vakit geçiriyoruz ama 5 senedir hala aynı yerde sayıyoruz fikri olan varsa yardımcı olabilir mi kafam çok karışık yaş da geçiyor insan önünü görmek istiyor
Aileyle tanıştırmama da belki tanışınca acele edecekler hemen isteme olsun diyecek yapıdalar. Ondan olabilir. Arkadaş çevresiyle neden tanıştırmıyor anlamadım orayı. Kıskanç mı erkek arkadaşınızgeçim sıkıntısından bende korkuyorum gel benimle evlen dese şimdi ben evlenmem zaten ama üstte yazdığım gibi beni hayatına hiç dahil etmiyor çabalamıyor bende bekliyorum neyi beklediğimi bilmeden..