- 1 Eylül 2014
- 26.142
- 30.505
- 798
- 36
Bunları Konuşun kendisiylearkadaşlarının çoğu evli veya sevgilileri var çift olarak görüşülebilirdi diye düşünüyorum hiç öyle bir etkinliğimiz olmadı kendi benim çoğu arkadaşımı biliyor tanıştı ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunları Konuşun kendisiylearkadaşlarının çoğu evli veya sevgilileri var çift olarak görüşülebilirdi diye düşünüyorum hiç öyle bir etkinliğimiz olmadı kendi benim çoğu arkadaşımı biliyor tanıştı ama
yoo konuşuyoruz inanın burda yazdıklarımı tek tek hatta daha fazlasını kendine söyledim ciddi düşünüyorum sadece daha iyi bir iş olmasını bekliyorum diyor ama daha fazla para kazandıracak bir iş için somut adımlar atmıyor bende iş arayışındayım malum elimden geleni yapıyorum ama kendinin benim kadar çabalamadığını görüyorum ailesi ve arkadaşlarıyla tanıştırmaması dahil olmamam hiç bir şekilde boşa bekliyormuşum hissinin uyandırıyor2000 tl alsam bende evlenmem.ailesiyle tanışmaman bence anormal değil eğer ciddi bir adım atmayı düşünmüyorsa tanıştırmak istememiştir.aileler işin içine girince süreç farklı işliyor genelde.arkadaşları içinse eğer erkeklerle takılan bir tipse sadece ve çok sosyal değilse tanıştırmamış olabilir.asıl önemli olan aranızda hiç geleceğe yönelik bir konuşma falan geçmiyor mu?eğer evlenmek niyetindeyseniz açık açık kendisine sorun.5 yıllık bir ilişkide artık iletişim sorunu olmaması lazım hiçbir konuda.
yoo değil beni sıkmaz öyle darlamaz hele ki arkadaşlarından kıskanmaz güvenir onlara da banada ama işte 5 yıl boyunca yerinde sayması ilişkinin sürekli kafamı kucalıyor önümü göremiyorumAileyle tanıştırmama da belki tanışınca acele edecekler hemen isteme olsun diyecek yapıdalar. Ondan olabilir. Arkadaş çevresiyle neden tanıştırmıyor anlamadım orayı. Kıskanç mı erkek arkadaşınız
4 ay içinde tanışıp evlenen biri olarak söylüyorum oyalıyor kusura bakmasın kimse eşiminde durumu yoktu ikimizde yetimiz sahip çıkanımız olmadı olduğu kadar diyip giriştik ve çokk mutluyuz2014 den bu yana düzenli bir ilişkim var ancak ilişkiyi ileriye götürme aşamasında hiçç bir şey yapmayan bir sevgilim var daha ailesiyle bile tanıştırmadı arkadaşlarının ise taş çatlasın 3 tanesini görmüşümdür maddi durumumuz el vermediği için evlenemiyoruz yani ben öyle düşünüyorum sizce amacı nedir beni gerçekten sevdiğini hissettiriyor ama sadece sözleriyle birlikteyken de eğleniyoruz çok güzel vakit geçiriyoruz ama 5 senedir hala aynı yerde sayıyoruz fikri olan varsa yardımcı olabilir mi kafam çok karışık yaş da geçiyor insan önünü görmek istiyor
4 ay içinde tanışıp evlenen biri olarak söylüyorum oyalıyor kusura bakmasın kimse eşiminde durumu yoktu ikimizde yetimiz sahip çıkanımız olmadı olduğu kadar diyip giriştik ve çokk mutluyuz
Bence başkası var ve duyulmasın diye sizi herkesten uzak tutuyor.Allahım mutlulğunuzu daim etsin inşallahh..
ben çalışmıyorum o çalışıyor ama 1 yıldır herhangi bir birikimi yok aldığı maaş 2 bin küsür adam akıllı bir iş olursa eğer 1 seneye istemeye geliriz falan diyor
Benim de durum aynı ,2014 den bu yana düzenli bir ilişkim var ancak ilişkiyi ileriye götürme aşamasında hiçç bir şey yapmayan bir sevgilim var daha ailesiyle bile tanıştırmadı arkadaşlarının ise taş çatlasın 3 tanesini görmüşümdür maddi durumumuz el vermediği için evlenemiyoruz yani ben öyle düşünüyorum sizce amacı nedir beni gerçekten sevdiğini hissettiriyor ama sadece sözleriyle birlikteyken de eğleniyoruz çok güzel vakit geçiriyoruz ama 5 senedir hala aynı yerde sayıyoruz fikri olan varsa yardımcı olabilir mi kafam çok karışık yaş da geçiyor insan önünü görmek istiyor
Neden kara kara dusunen sensin? Adam calismak mi istemiyor da calismiyor yoksa is mi bulamiyor? Gecici islerde de calisabilir belirli bir is bulana kadar. Eger iliski ve geleceginiz icin cabasi yoksa devam etmenin de bir mantigi yok.Benim de durum aynı ,
Yıllardır süren bir ilişkim var ama hiç bir somut adım yok.
Ben çalışıyorum , o çalışmıyor da.
Çok seviyorum , kara kara düşünüyorum
Ben konu açmıştım daha önce ,Neden kara kara dusunen sensin? Adam calismak mi istemiyor da calismiyor yoksa is mi bulamiyor? Gecici islerde de calisabilir belirli bir is bulana kadar. Eger iliski ve geleceginiz icin cabasi yoksa devam etmenin de bir mantigi yok.
Kendini dusunmeyeni sen neden dusunuyirsun ki... evlenince de o evde oturur, sen hem calisip hem ev temisleyip yemek yaparsin. Deger mi peki? Bence zamanina yazik...Ben konu açmıştım daha önce ,
Yüksek maaşlı kamu işi istiyor ama sınavlara da çalışmıyor . KPSS mesela , geçen yıl bir hafta çalışmıştı. E şu an hiç bir alım için yeterli puanı yok. Böyle böyle yıllar geçti ve geçmekte ...
Açık açık konuşun. Bize söylediklerinizi ona söyleyin. Sebebini sorunyoo değil beni sıkmaz öyle darlamaz hele ki arkadaşlarından kıskanmaz güvenir onlara da banada ama işte 5 yıl boyunca yerinde sayması ilişkinin sürekli kafamı kucalıyor önümü göremiyorum
başta belirtmedim benim hatam arkadaşım ben zaten çalışıyordum işten yeni çıkarttılar deli gibi iş arıyorum ama ülkenin hali ortada küçük bir yerdeyim ha deyince iş bulunmuyor kendi gelip bana şu durumda evlenelim dese ben zaten kabul etmem benim derdim beni hayatına dahil etmedi hiç bir zaman evlilik delisi olmadım bekliyorum hala ama somut bir şeyler olacak mı diye bekliyorum buraya konu açmamın sebebi de işin içinden çıkamamam2bin lirayla neyin birikimi olacak? Hadi borclandiniz evlendiniz diyelim 2 bin lirayla borc mu odenir ev mi gecinir? Hicbisey yapilmaz o parayla, ev var mi? Nerede oturacaksiniz mesela ki ev kendinizin bile olsa artik 2 lira para değil. Daha kendiniz calismiyorsunuz önünüzü gormuyorsunuz, adami darliyorsunuz.
çok fazla söylüyor birlikte olsak evlensek diye hayaller kuruyor her zaman söylüyor ama bir çaba göstermiyorAy erkek arkadaşı evliliğe yanaşmayanlar olarak ne çektik be5 yıl yaşınız için yeterli bir süre. Hiç demiyor mu “evlenelim istiyorum, seninle hayatımı geçirmek istiyorum vs vs”? Yoksa geçiştiriyor gibi mi hissediyorsunuz? Bakın benim konumu okuyun yaşım sizden küçük ama 2 yıllık ilişkimi bitirdim ben de adam hayatına beni katmıyor diye
Bence adamla ciddi bir konuşma yapın. Adım atması için çözüm üretin. Yoksa bekleme konumunda değeriniz düşer.
annesiyle telefonda konuşuyoruz arada. kadının kendisi de benimle tanışmak istiyor ama bizimki tanıştırmak için bir girişimde bulunmadı ben iş arıyorum deli gibi elimden geleni yapıyorum çünkü seviyorum ve anlaşıyorum ama kendinden çaba göremeyince bide hayatına dahil etmeyince ben mi yanlış anladım acaba yoksa durum gerçekten böyle mi diye işin içinden çıkamıyorumSadece ciddi olarak konuşman gerekiyor ve onunda çaba göstermesi lazım . Herkes arkadaşıyla mıç mıç tanıştırmak istemez sevdiğini daha gizli tutan herkese açmayan erkek kesimide var. Ailesi belki gelişmemiş daha katı kuralları olan yapıdadır ve tanıştıramaz . Yıllar yılı olması bunu değiştirmez .Tamamen aile kültürü ile ilgili. Bence acilen iş bul ve onada çaba göstermesi gerektiğini söyle gerekirse ara ver ama bir şekilde seni kaybetmekten korkmalı
ne olacak bu halimiz benimkide aynen somut bir adım yok benide çıkattılar işten o şimdilik çalışıyor ama sadece onunla olmaz zatenBenim de durum aynı ,
Yıllardır süren bir ilişkim var ama hiç bir somut adım yok.
Ben çalışıyorum , o çalışmıyor da.
Çok seviyorum , kara kara düşünüyorum