5 yıllık ilişki

Hayallerhayatlarr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2020
41
-5
1
32
Merhaba hanımlar...Tecrübelerinizden yararlanmak için yazmak istedim.5 yıllık bir ilişkim var tam aileler tanışacakken corona ortaya çıktı.Bu coronadan dolayı sevgilim işinden çıkarıldı ve memleketine döndü.Tüm gün evde durmaktan mı bilmiyorum ama çok fazla arar oldu günde 30-40 sefer...Bende ise o üstüme düştükçe soğuma başladı.Iliskiyi sorgular oldum acaba gerçekten sevmiyor muyum diye...Bir yanda 5 yıllık bir emek diğer yanda bu adamla bir ömür geçer mı diye düsunceler...Ne yapsam bilemiyorum

Merhaba hanımlar...Tecrübelerinizden yararlanmak için yazmak istedim.5 yıllık bir ilişkim var tam aileler tanışacakken corona ortaya çıktı.Bu coronadan dolayı sevgilim işinden çıkarıldı ve memleketine döndü.Tüm gün evde durmaktan mı bilmiyorum ama çok fazla arar oldu günde 30-40 sefer...Bende ise o üstüme düştükçe soğuma başladı.Iliskiyi sorgular oldum acaba gerçekten sevmiyor muyum diye...Bir yanda 5 yıllık bir emek diğer yanda bu adamla bir ömür geçer mı diye düsunceler...Ne yapsam bilemiyorum
Tek mesele üstüne düşmesi mi yoksa telefonda olan konuşmalardan dolayı mı peki

Ne anlatıyo mesela 30 40 sefer aradığında. 🤔
Bos muhabbet,cinsellik konusmak istiyor ya da görüntülü arama yapıyor açık kalsın ekran sen işine bak ben seni izleyeyim diyor...Çok daralttigini hissediyorum

Tek mesele üstüne düşmesi mi yoksa telefonda olan konuşmalardan dolayı mı peki
Üstüme düşmesi ve cinselliğe düşmesi her dk görüntülü konuşmak istiyor ve benim böyle kendimi göstermemi istiyor..Normalde çok yoğun çalışan biriydi hiç bu kadar muhabbet olmuyordu

Can sıkıntısından sana sarmış o kadar ne konuşuyorsunuz ki? Benim eşim görevde çok uzun zamandır günde 4 kereden sonra anlatacak şey bulamıyorum. Bütün gün evdeyken ne konuşabilir insan :) ilişkiyi sorgulamak normal önemli olan verdiğin kararlar. Bu arada sonlandırma kararı alırsan 5 yıl hiçbir şey değil sadece verdiğin 5 yıllık emek için evlenilmez

Bos muhabbet,cinsellik konusmak istiyor ya da görüntülü arama yapıyor açık kalsın ekran sen işine bak ben seni izleyeyim diyor...Çok daralttigini hissediyorum
Normalde cinsellik aranızda konuşulan bir şey mi sizi rahatsız eden bu mu ya da açık kalsın ekran ben seni izleyeyim nasıl bir şey ya şu an bende bir daraldım amacı ne peki ona hiç açtınıx mı bu konuyu

Üstüme düşmesi ve cinselliğe düşmesi her dk görüntülü konuşmak istiyor ve benim böyle kendimi göstermemi istiyor..Normalde çok yoğun çalışan biriydi hiç bu kadar muhabbet olmuyordu
Aynı evde 7-24 kalsanız nasıl olurdu, tahmin etmek zor. Yıllarca süren beraberlikler, nişanlılık aşamasında alışveriş turları, ailelerin tanışmaları, ailesinin sizden beklentileri ve ev yaşamı sonrası hemen bitebiliyor. İyi düşünün.

Böyle doğaüstü olaylar yaşarken bu tarz hayati kararların verilmesini doğru bulmuyorum. Hiçbirimiz sağlıklı düşünecek psikolojide değiliz hayatlarımız alt üst oldu kolay değil zor zamanlardan geçiyoruz. 5 yılını heba etme karar vermelik bi zaman diliminde değilsin tartış kavga et o ayrı ama ayrılma bence

Back
X