5 yıllık ilişki

Istemedigimi belirtmeye çalıştım aslında ama anlamıyor...oda benim onla yeterince ilgilenmedigimden telefonlari isteksiz neden actigimdan yakiniyor ve daha cok ariyor

Ama 5 yillik iliskide daha duygularinizi birbirinize ifade bile edemiyorsunuz farkinda misiniz.
Ben iki tarafi da anladim kendimce. Surekli aranmaktan falan ben de bunalirim. Ama issiz kalsam ilk esime sararim. Normal geldi bana. Sadece konusup birbirinizi anlamayan calisin derim.
Bir de sanki 5 yil olsa bile pek de hazir degilmissiniz isleri resmilestirmeye.

coronadan önce sevginden emin miydin peki belki ikiniz içinde geçici bir durumdur .siz her aradığında açmayın istemediğiniz birşeyi yapmayın darılırsa darılsın kafanızı dinlersiniz en önemlisi kalbinizi dinlersiniz sevginizin bittiğinden emin olduğunuzda 5 yılınıza hiç acımayın gelecek yıllarınızı kurtarmış olursunuz

Bos bos oturup sana saracagina acsin bi kitap okusun, bir iki bisey izlesin ogrensin. Ne hobi var ne bisey sana sarmis. Bosluktan aklina cinsellik geliyordur. Erkek degil mi iste. Ayni durumda bir kadin olsa ne yapsam ne uretsem der. Bisey orer hic yoktan yemek yapar
Gerçekten öyle.. Birlikte kitap okuyalım diyorum yok tüm gün evin bir kosesinde elinde telefon beni ariyor

Can sıkıntısından sana sarmış o kadar ne konuşuyorsunuz ki? Benim eşim görevde çok uzun zamandır günde 4 kereden sonra anlatacak şey bulamıyorum. Bütün gün evdeyken ne konuşabilir insan :) ilişkiyi sorgulamak normal önemli olan verdiğin kararlar. Bu arada sonlandırma kararı alırsan 5 yıl hiçbir şey değil sadece verdiğin 5 yıllık emek için evlenilmez
Konuşacak bir konu kalmasa bile kapatma o ekran açık kalsın ben seni izleyeyim diyor ondanda rahatsız oluyorum saçma geliyor

coronadan önce sevginden emin miydin peki belki ikiniz içinde geçici bir durumdur .siz her aradığında açmayın istemediğiniz birşeyi yapmayın darılırsa darılsın kafanızı dinlersiniz en önemlisi kalbinizi dinlersiniz sevginizin bittiğinden emin olduğunuzda 5 yılınıza hiç acımayın gelecek yıllarınızı kurtarmış olursunuz
Birbirine yakın farklı sehirlerdeydik 2haftada bir yüz yüze onun dışında telden görüşüyorduk yoğunluktan dolayı her dk saat konuşmuyorduk ama iyiydik ailemlede tanistirdim yani tam evlilik muhabetleri olurken soguma yasamami cozemiyorum

Normalde cinsellik aranızda konuşulan bir şey mi sizi rahatsız eden bu mu ya da açık kalsın ekran ben seni izleyeyim nasıl bir şey ya şu an bende bir daraldım amacı ne peki ona hiç açtınıx mı bu konuyu
Cinsellik konuştuk yüzeysel yaşadık ama hiç bu kadar bu cinsellik mevzusunu dillendirmemistik...benim cinsel isteksizlik yasayacagimdan korkuyor ama ben normalim..Sadece ggörüntülü aramalarda ona o istediği şeyleri yapmak ıstemiyorum

Birbirine yakın farklı sehirlerdeydik 2haftada bir yüz yüze onun dışında telden görüşüyorduk yoğunluktan dolayı her dk saat konuşmuyorduk ama iyiydik ailemlede tanistirdim yani tam evlilik muhabetleri olurken soguma yasamami cozemiyorum
üstünüze fazla düşmesinden dolayı olabilir belki geçici bir durumdur ani karar vermeyin herşey olağan haline döndüğünde sevgiliniz tekrar işe başladığında gene değişmezse bu soğuma durumunuz o zaman ilişkiyi sürdürmenin hiçbir anlamı yok

Ay benimki de sevgili iken böyleydi. Şimdi nişanlı aynı evdeyiz. Siyam ikizi gibi yapışık geziyoruz. İş yaparken paçamda. Hiç abartısız ilk yanına taşındığımda wcnin kapısında bekliyordu yere çöküp. Vallahi karantinada iyice samimi olduk. Balkondan atlayasım geliyor bazen. Bi ders çalışırken ellemez. 20 saat ders çalışıyorum o yüzden çalışmasam da mışş gibi yapıyorum

Ay benimki de sevgili iken böyleydi. Şimdi nişanlı aynı evdeyiz. Siyam ikizi gibi yapışık geziyoruz. İş yaparken paçamda. Hiç abartısız ilk yanına taşındığımda wcnin kapısında bekliyordu yere çöküp. Vallahi karantinada iyice samimi olduk. Balkondan atlayasım geliyor bazen. Bi ders çalışırken ellemez. 20 saat ders çalışıyorum o yüzden çalışmasam da mışş gibi yapıyorum
Burcu ne çok merak ettim 🤣🤣

Görüntülü konuşurken seksvari şeyler yapmak bence de çok riskli ve kalitesiz
Daha önce yaptın mı ondan mı böyle istiyor bilmiyorum ama net bi şekilde bundan hoşlanmadığını söyle
İşten çıkarılmak psikolojisini etkilemiş olabilir hani erkekler kadınlar gibi evde aktivite bulmakta zorlanıyorlar
Bide tanışma evresinde işsiz kaldı ya ondan uzaklaşmandan da korkuyor olabilir
Ondan sen uzaklaştıkça üstüne daha çok düşüyor
Onu gerçekten seviyorsan güvende hissettir
Ona evlilikten bahset şu olaylar bitse de aileler tanışsa falan de
Nice evli çiftler aynı evde karantina sürecinde boşanma kararı aldı
Bu kısa süreli bi buhran gibi
Sevmesen 5 yıl geçirmezdin ailenle tanıştırmazdın sonuçta
Şu an tek yapman gereken soğuk yapmamak ama kendine de zaman yaratmak (annemle yemek yapıcaz uzun sürer demek gibi, şarj kablomda sorun var azcık dolsun alır yazarım sana demek gibi ya da ay bi uyku bastırdı az uzanayım hayatım uyanınca yazarım gibi gibi küçük kaçamaklar)

Merhaba hanımlar...Tecrübelerinizden yararlanmak için yazmak istedim.5 yıllık bir ilişkim var tam aileler tanışacakken corona ortaya çıktı.Bu coronadan dolayı sevgilim işinden çıkarıldı ve memleketine döndü.Tüm gün evde durmaktan mı bilmiyorum ama çok fazla arar oldu günde 30-40 sefer...Bende ise o üstüme düştükçe soğuma başladı.Iliskiyi sorgular oldum acaba gerçekten sevmiyor muyum diye...Bir yanda 5 yıllık bir emek diğer yanda bu adamla bir ömür geçer mı diye düsunceler...Ne yapsam bilemiyorum
Anlamiyorum um ki arasa dert aramasa dert neden boyle

Görüntülü konuşurken seksvari şeyler yapmak bence de çok riskli ve kalitesiz
Daha önce yaptın mı ondan mı böyle istiyor bilmiyorum ama net bi şekilde bundan hoşlanmadığını söyle
İşten çıkarılmak psikolojisini etkilemiş olabilir hani erkekler kadınlar gibi evde aktivite bulmakta zorlanıyorlar
Bide tanışma evresinde işsiz kaldı ya ondan uzaklaşmandan da korkuyor olabilir
Ondan sen uzaklaştıkça üstüne daha çok düşüyor
Onu gerçekten seviyorsan güvende hissettir
Ona evlilikten bahset şu olaylar bitse de aileler tanışsa falan de
Nice evli çiftler aynı evde karantina sürecinde boşanma kararı aldı
Bu kısa süreli bi buhran gibi
Sevmesen 5 yıl geçirmezdin ailenle tanıştırmazdın sonuçta
Şu an tek yapman gereken soğuk yapmamak ama kendine de zaman yaratmak (annemle yemek yapıcaz uzun sürer demek gibi, şarj kablomda sorun var azcık dolsun alır yazarım sana demek gibi ya da ay bi uyku bastırdı az uzanayım hayatım uyanınca yazarım gibi gibi küçük kaçamaklar)
Teşekkürler

Merhaba hanımlar...Tecrübelerinizden yararlanmak için yazmak istedim.5 yıllık bir ilişkim var tam aileler tanışacakken corona ortaya çıktı.Bu coronadan dolayı sevgilim işinden çıkarıldı ve memleketine döndü.Tüm gün evde durmaktan mı bilmiyorum ama çok fazla arar oldu günde 30-40 sefer...Bende ise o üstüme düştükçe soğuma başladı.Iliskiyi sorgular oldum acaba gerçekten sevmiyor muyum diye...Bir yanda 5 yıllık bir emek diğer yanda bu adamla bir ömür geçer mı diye düsunceler...Ne yapsam bilemiyorum
Rahatsız edici , normal gelmedi bana , hareketleri sapık gibi , korkarım ben aynı evde durmaya

Cinsellik konuştuk yüzeysel yaşadık ama hiç bu kadar bu cinsellik mevzusunu dillendirmemistik...benim cinsel isteksizlik yasayacagimdan korkuyor ama ben normalim..Sadece ggörüntülü aramalarda ona o istediği şeyleri yapmak ıstemiyorum
Ben şu an sizi haklı buluyorum istemediğiniz bir şey için ısrar edemez ve aklınıza sokmak gibi olmasın ama telefon açık kalsın ben seni izleyeyim dese acaba ne hayal ediyor da derdim yani ben biraz takıntılı da olabilirim

Allah sabır versinde normal değil bu bence...

Back
X