5 yıllık ilişki

Bir yazı okumuştum. Uzun süre flört ettiğin kişi doğru insan demek değil diye. Lütfen tart biç iyice her iki şekilde de pişman olma. Ayrıldık diye ne sonradan pişman ol ne de evlenince. Hoş ayrıldıktan sonra ağlar ağlar geçirirsin ama evlenince çok sıkıntı.

Merhaba hanımlar...Tecrübelerinizden yararlanmak için yazmak istedim.5 yıllık bir ilişkim var tam aileler tanışacakken corona ortaya çıktı.Bu coronadan dolayı sevgilim işinden çıkarıldı ve memleketine döndü.Tüm gün evde durmaktan mı bilmiyorum ama çok fazla arar oldu günde 30-40 sefer...Bende ise o üstüme düştükçe soğuma başladı.Iliskiyi sorgular oldum acaba gerçekten sevmiyor muyum diye...Bir yanda 5 yıllık bir emek diğer yanda bu adamla bir ömür geçer mı diye düsunceler...Ne yapsam bilemiyorum
Hem süreç hemde sık görüştüğünüz için sıkılmış olabilirsin normal hayatınızda ne sıklıkla görüşüyordunuz

Kacan kovalanir olmus. O sık sık aradikca siz isteksizlesmissiniz. O da eski iliskiyi yakalayacagini sanarsk daha sık aramaya baslamis. Ancak goruntulu aramada cinsel olarak isteklerde bulunmasi benim de hosuma gitmezdi. Adam bosta kalinca size sarmis.

daha once daha az taniyordun da sevdigini dusunuyordun, simdi daha cok konusma ve paylasma imkani buldukca daha cok tanidin, aslinda seviyor musun emin olmadin.. boyle bir durumsa ciddiye al.. eskiden kacan oydu kovalayan sendin tatli geliyordu simdi o sana dusunce sen kaciyordunsa bir daha dusun..

Bir yazı okumuştum. Uzun süre flört ettiğin kişi doğru insan demek değil diye. Lütfen tart biç iyice her iki şekilde de pişman olma. Ayrıldık diye ne sonradan pişman ol ne de evlenince. Hoş ayrıldıktan sonra ağlar ağlar geçirirsin ama evlenince çok sıkıntı.

Sebebi neymiş merak ettim. Hatırlıyor musunuz yazıyı?

Off bende konuşan insan istiyorum, böyle boş yapsa da olur. Gevezelik etmeyi çok severim eşimle.

Bazı insanlar sevmeyince sevmiyor, eğer bu konuda uyumlu değilseniz ve bu sizi aşırı yoruyorsa ayrılın derim. İnsanlar 20 yılını çöpe atıyor, 5 sene ne ki. Ve mutlu olmayacağını bir evlilik yapmak göz göre göre ne kadar mantıklı?

Sebebi neymiş merak ettim. Hatırlıyor musunuz yazıyı?
Sebebi şudur; Uzun süre tanıdığımız insan nedense hep doğru kişi gibi gelir çünkü uzun zamandır tanıyorum hissi veriyor. Oysa anlaşmazlıklar, kavgalar bunlar göz ardı ediliyor. İlişki çürüse bile nasılsa uzun zamandır beraberiz kafası, bağımlılığı var. Yazık etmiyeyim bir daha en baştan başlamak zor geliyor insanlara. Bu yüzden uzun süreli ilişkilerde insanlar hep örtüyor kötü yaşanan olayları ama dön dolaş 1 hafta sonra yine benzer şeyden kavga ediyor. Kısır döngü oluşuyor. Demek ki uzun süreli bile olsa anlaşamıyorsak anlaşamıyoruz işte.

Ay benimki de sevgili iken böyleydi. Şimdi nişanlı aynı evdeyiz. Siyam ikizi gibi yapışık geziyoruz. İş yaparken paçamda. Hiç abartısız ilk yanına taşındığımda wcnin kapısında bekliyordu yere çöküp. Vallahi karantinada iyice samimi olduk. Balkondan atlayasım geliyor bazen. Bi ders çalışırken ellemez. 20 saat ders çalışıyorum o yüzden çalışmasam da mışş gibi yapıyorum

Benimkide aynı. Nisanlanip aynı eve yerleştik... Adam yapıştı. Şimdi evliyiz hala yapışık.
Tuvalet önünde beklemiyor ama 2 dakika sonra gelip nasılsın, ne yapıyorsun diye soruyor:/
Koltukta uzanırken bile illa dokunacak.
Bin defa konuştum ama değişme yok.

Benimkide aynı. Nisanlanip aynı eve yerleştik... Adam yapıştı. Şimdi evliyiz hala yapışık.
Tuvalet önünde beklemiyor ama 2 dakika sonra gelip nasılsın, ne yapıyorsun diye soruyor:/
Koltukta uzanırken bile illa dokunacak.
Bin defa konuştum ama değişme yok.
Maalesef bir tedavisi yok. Yaz aylarında dahada can sıkıcı hale gelmek ile beraber bir süre sonra alışıyorsunuz. Ama benimkisinin bir de ısırma ve emikleme huyu varki düşman başına. 🙄🙄🙄

Onun da düzeni bozulmuş, tam evlenecekken bir anda işsiz kalmış, memleketine gitmek zorunda kalmış, sevdiği ile ilgilenmek ister elbette, bütün hayatı alt üst olmuş, belki bunalıyorsunuz bunu anlayabilirim ama, acle karar vermeyin.

Sebebi şudur; Uzun süre tanıdığımız insan nedense hep doğru kişi gibi gelir çünkü uzun zamandır tanıyorum hissi veriyor. Oysa anlaşmazlıklar, kavgalar bunlar göz ardı ediliyor. İlişki çürüse bile nasılsa uzun zamandır beraberiz kafası, bağımlılığı var. Yazık etmiyeyim bir daha en baştan başlamak zor geliyor insanlara. Bu yüzden uzun süreli ilişkilerde insanlar hep örtüyor kötü yaşanan olayları ama dön dolaş 1 hafta sonra yine benzer şeyden kavga ediyor. Kısır döngü oluşuyor. Demek ki uzun süreli bile olsa anlaşamıyorsak anlaşamıyoruz işte.

Böyle yazınca güzel ve doğru bir sebep oldu. İlk mesajınıdan sanki ilk 6 ayda evlenmeyenler birbirini sevmiyormuş yazacakmışsınız gibi bir izlenim edinmiştim. Var öyle saçma konuşan insanlar çünkü, imkanımız yok, iki senedir birlikteyiz, mümkün olsa bugün evleniriz. Ama sizin bu yazdığınız doğru, ilişkide bazen taraflar değişip anlaşamamaya başlıyor, öyle bir durumda ilişkinin uzunluğuna bakmadan nokta koymalı.

Böyle yazınca güzel ve doğru bir sebep oldu. İlk mesajınıdan sanki ilk 6 ayda evlenmeyenler birbirini sevmiyormuş yazacakmışsınız gibi bir izlenim edinmiştim. Var öyle saçma konuşan insanlar çünkü, imkanımız yok, iki senedir birlikteyiz, mümkün olsa bugün evleniriz. Ama sizin bu yazdığınız doğru, ilişkide bazen taraflar değişip anlaşamamaya başlıyor, öyle bir durumda ilişkinin uzunluğuna bakmadan nokta koymalı.
Yani evleneceksin yine kavga.

Adamlar ilgi gösterse bir dert göstermese ayrı dert. Ama açikcasi bende çok darlanmaktan hoşlanmam. Şu ara corona nedeniyle hep evdeyiz ya diyorum az git ötede otur diye valla bir süre sonra sıkıntı basıyor.

Merhaba hanımlar...Tecrübelerinizden yararlanmak için yazmak istedim.5 yıllık bir ilişkim var tam aileler tanışacakken corona ortaya çıktı.Bu coronadan dolayı sevgilim işinden çıkarıldı ve memleketine döndü.Tüm gün evde durmaktan mı bilmiyorum ama çok fazla arar oldu günde 30-40 sefer...Bende ise o üstüme düştükçe soğuma başladı.Iliskiyi sorgular oldum acaba gerçekten sevmiyor muyum diye...Bir yanda 5 yıllık bir emek diğer yanda bu adamla bir ömür geçer mı diye düsunceler...Ne yapsam bilemiyorum
Senin iki katin iliskimi sevmedigimi hissettigim zaman bitirdim.Aymis yılmış bunlar önemli degil.Heyecan yoksa tutku kalmadiysa sesini duyunca kalbin pırpır etmiosa ne yapacaksın onu?Evlenince zaten bir cok sey yitirilecekken sevdiğinden emin olmadığın biriyle evlenmekte olmaz bence...

Maalesef bir tedavisi yok. Yaz aylarında dahada can sıkıcı hale gelmek ile beraber bir süre sonra alışıyorsunuz. Ama benimkisinin bir de ısırma ve emikleme huyu varki düşman başına. 🙄🙄🙄

Siz bu adamın sevgilisi misiniz annesi misiniz? Her bahsedişinizde sanki 5 yaşındaki küçük oğlunuzdan bahsediyor gibi konuşuyorsunuz. “bizimkinin emikleme, ısırma huyu var”, “bizimki de hala emekliyor” tadında yazılar... Çok ilginç gerçekten.

Konu sahibi, bu süreç gerçekten çok sıkıntılı. Benim de ilişkimde sorunlar var bu ara. Çok sıkıldım. Sıkıldıkça birbirimize sarıyoruz, saçmasapan şeylerden her gün kavga çıkabiliyor.

O yüzden iletişimi azaltmak en iyisi. Sizin de sanırı erkek arkadaşınız işsiz kalmış diye size sarmış, dışarı da çıkamıyoruz. Normal bir psikolojide değil şu an. Bu süreçte alacağınız karar sağlıklı olmayabilir.

Bahane bulup iletişimi azaltın.

Siz bu adamın sevgilisi misiniz annesi misiniz? Her bahsedişinizde sanki 5 yaşındaki küçük oğlunuzdan bahsediyor gibi konuşuyorsunuz. “bizimkinin emikleme, ısırma huyu var”, “bizimki de hala emekliyor” tadında yazılar... Çok ilginç gerçekten.
Şaka yapıyorum, eğleniyorum, üslubum bu şekilde. Siz kendi ilişkinizle ilgilenin bence sadece birbirinize değil buradaki insanlara da sarıyorsunuz işsizlikten. İyi karantinalar..

Back
X