5 yıllık sevgilimn evli çıkması

Kimliğinde yazmıyor maalesef. Cocuklarının yasını da öğreneceğim Allah bilir o da yalan olabilir çünkü
Bir arkadasiminda başına gelmisti. Eşi 2 sene boyunca aldatmış. Ve arkadaşım yeni doğum yapmıştı. Adam diğer kadına da bekarım demiş. Daha sonra o kadın arkadaşımı aradı çok özurler diledi. Bilmiyorumdum dedi ve adama tekmeyi basti

Bir arkadasiminda başına gelmisti. Eşi 2 sene boyunca aldatmış. Ve arkadaşım yeni doğum yapmıştı. Adam diğer kadına da bekarım demiş. Daha sonra o kadın arkadaşımı aradı çok özurler diledi. Bilmiyorumdum dedi ve adama tekmeyi basti

Tekmeyi adama arkadaşınız değil de , adamın bekarım diye kandırdığı kadın atmış anladığım kadarıyla.

Adamın kendisini bekar olarak tanıttığı kadın anlamamış. Peki ya arkadaşınız ? Bu 2 yıl boyunca hiçbir şey fark etmemiş mi ? Yoksa nasılsa evliyiz , evine gelecek diye umursamamış mı ?

Tekmeyi adama arkadaşınız değil de , adamın bekarım diye kandırdığı kadın atmış anladığım kadarıyla.

Adamın kendisini bekar olarak tanıttığı kadın anlamamış. Peki ya arkadaşınız ? Bu 2 yıl boyunca hiçbir şey fark etmemiş mi ? Yoksa nasılsa evliyiz , evine gelecek diye umursamamış mı ?
Yok yok arkadaşımda akabinde hemen boşandı. Dimdik ayakları üstünde duruyor maşallah. Çalışıyor kızına bakıyor. :))

Maalesef lohusalık dönemi olduğundan anlamamış :(

Yok yok arkadaşımda akabinde hemen boşandı. Dimdik ayakları üstünde duruyor maşallah. Çalışıyor kızına bakıyor. :))

Maalesef lohusalık dönemi olduğundan anlamamış :KK43:

Hep bekarlara soruluyor , adamın evli olduğunu anlamadınız mı diye. Lohusalık dönemi 2 yıl mı sürüyor ? Yoksa durumu anlayıp , anlamamazlıktan mı geliniyor ? Arkadaşınız gerçekten anlamamış mı ?

Ne enteresan hikayeler var burada. 5 ay değil ki bu 5 yıl, 3 yılı da aynı evde karı-koca gibi. Hiç mi çocuklarıyla ilgili olumlu olumsuz bir şey olmadı, yanlarında olmadı, iletişim kurmadı. Hiç mi hissetmedin, huylanmadın. Sen mi çok safsın, O mu çok çakal anlamadım. Ayrıl demicem çünkü zaten ayrılmayacak. Hayali asil kadın ama gerçekte ikinci kadın olmaya devam edeceksin. Kolay gelsin.

Merhaba arkadaşlar,
5 yıldır sevgilim var, son 3 yıldır da nerdeyse aynı evde yaşıyoruz. Geçen hafta tesadüfen sosyal medyadan çocuğu olduğunu öğrendim, ondan sonrada tüm gerçekler ip gibi çözüldü. 2 cocugu varmış ve hala evliymiş. Ailesi akrabasıyla çok eskiden evlendirmiş, şuan aynı şehirde bike değiller ve görüşmüyorlar. Ama tüm bunları ben kendi çabamla öğrendim ve ailemi üzemem şuan boşanamam diyor. Hayatım başıma yıkılmış gibiyim sizce ne yapmalıyım
Ttttttrrrrroooolllll

Back
X