• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 yıllık sevgilimn evli çıkması

bir erkekle tanışınca önce tcsini ve edevlet şifresini isteyin
borçtamı harçtamı
evlenmiş mi boşanmış mı
çoluk çocuk var mı
sağlık durumu ne
adli sicil kaydı var mı
adına açılmış davası var mı
vergi borcu var mı
edevlet karşınızdaki adamın ne bok olduğunu döküyor ortaya...

Yeni kimliklerde "medeni hal" yazmadığı için, kendi e-devletinizden medeni halinizi gösterip; karşınızdaki insandan da aynısını talep etmeniz mantıklı. Vukuatlı nüfus kayıt örneği kısmında yasal olarak üzerine kayıtlı çocuk/ları varsa görünecektir zaten.

Ancak kimseye ne telefon ne de e-devlet şifrenizi vermeyin.

Telefonlarınızın şahsi bilgisayar işlevi gördüğünü ; içerisinde bankacılık uygulamaları ,sosyal medya uygulamaları, şahsi yazışmalar ve fotoğraflarınız olduğunu unutmayın.

Son düzenleme:
Bence olabilir. Cok da sasirmadim acikcasi. Sehir disina is icin giden 1 suru evli erkek var. Vaktiyle benim hayatimda da ciddi gorustugum, evlilik planladigimiz subay 1 bey vardi. 2 yil sonunda zaten evli oldugunu ogrenmistim. Ayni sekilde ben de kendi cabalarimla. Cunku hep beni goreve gidiyorum diye kandiriyormus meger. Annesiyle bile konusuyordum. Kimse bana zaten evli oldugunu belirtmedi. Gidip butun ailesiyle de gorusmustum. 1 Allah'in kulu da bana en ufak 1 sey soylemedi. Ben de saf, salak, tecrubesiz genc kizim tabi boyle seyleri hic bilmiyordum. Ogrenir ogrenmez 1 daha hic konusmadim. Asla ne aciklama yapmasina izin verdim ne de sesimi duyurdum. Seviyordum da aslktlm yani.
Hayatta hersey basimiza gelebiliyor. Onemli olan bu ahlaksizliklar karsisindaki durusumuz.

Adamın yaptığı çok haysiyetsiz ve adi bir davranış. Bu adiliğe bile isteye ortak olan adamın ailesine de yazıklar olsun diyorum izninizle.

Adam siz üzülmeyin diye ve siz onu terk edersiniz diye(askından geberdigi için, seks için falan degil yanı) size soyleyememıs. Bıraz anlayıslı olmak bu kadar mı zor? Kendınızı onun yerine koyun.kım olsa soylemezdi. Hele kı cocugunu.. bence ılıskkınız bi sansı daha hak ediyor.bes yılda bir vukuatını yakalamıssınız sonucta. Yıne de siz bılırsınız

Merhaba arkadaşlar,
5 yıldır sevgilim var, son 3 yıldır da nerdeyse aynı evde yaşıyoruz. Geçen hafta tesadüfen sosyal medyadan çocuğu olduğunu öğrendim, ondan sonrada tüm gerçekler ip gibi çözüldü. 2 cocugu varmış ve hala evliymiş. Ailesi akrabasıyla çok eskiden evlendirmiş, şuan aynı şehirde bike değiller ve görüşmüyorlar. Ama tüm bunları ben kendi çabamla öğrendim ve ailemi üzemem şuan boşanamam diyor. Hayatım başıma yıkılmış gibiyim sizce ne yapmalıyım
Ne mi yapmalisin? 2 seçenek var. Ya bu şerefsizin yaninda kalip siz de onun benzeri olacaksiniz. Ya da her ahlakli, namuslu insanin yapacagi gibi onun yuzune tukurup def edeceksiniz hayatinizdan.

Adamın yaptığı çok haysiyetsiz ve adi bir davranış. Bu adiliğe bile isteye ortak olan adamın ailesine de yazıklar olsun diyorum izninizle.
Maalesef. Ustelik cocugu da varmis. Kardesim dedikleri cocugu imis. Zaman icinde dusununce anladim. Kendi ailesi demek ki 2.kadini normal goruyordu ki bana en ufak 1 imada bulunmadilar. Bense tutup evime getirdim, ailemle tanistirdim. Babama evlenecegim adam dedim. Boyle de rezil,asagilik 1 duruma dusuruldum.
Ondan sonra bitirince gidip sacma sapan 1 sahisla yapayanlis evlilik yaptim. Hayatim alt ust oldu onda da. Omrumde gormedigim fenaliklara maruz kaldim. Herkes sansli degil.

5 yıldır beraber olduğun adamın nasıl evli olduğunu anlamıyorsun? Böyle bir tanıdığım vardı benim bence tamamen yalan arkadaşım hiçmi yanınızda eşi aramıyor. Görüpte bunu kendine yakıştırmak bence bu yaptığınız ve hala buraya gelip ne yapmalıyım diyorsunuz kuma olun ya valla. Hadi bir anlamadın iki anlamadın 5 yıldır nasıl anlamadın anlamamak için yaşınızın 13 falan olması lazım şaka gibisiniz gerçekten...

1 ay da öğrenirim hiç mi arastirmadiniz,kahve içeceğim insanı bile araştırırım açıkçası.Adam sallıyor tipik evli yalanları. Ailem evlendirdi,aramız yok vs. 3 yıldır da sizle yaşıyor.Iyice git gel yol yapmış,kandirilmissiniz

5 yıldır beraber olduğun adamın nasıl evli olduğunu anlamıyorsun? Böyle bir tanıdığım vardı benim bence tamamen yalan arkadaşım hiçmi yanınızda eşi aramıyor. Görüpte bunu kendine yakıştırmak bence bu yaptığınız ve hala buraya gelip ne yapmalıyım diyorsunuz kuma olun ya valla. Hadi bir anlamadın iki anlamadın 5 yıldır nasıl anlamadın anlamamak için yaşınızın 13 falan olması lazım şaka gibisiniz gerçekten...
Esiyle hic görüşmeyen adamlar var ayrı evi olan sadece maddi para yollayan ve kağıt üzerinde evlilik anlayacağınız. Ben duydum böyle insan çok ... yine de 5 yil insan hic mi sorusturmaz, konu sahibi ya fazla saf ya da adam çok prof oyuncu

Back
X